jävla oflyt man kan ha men så jävla kul det är. fuck the nattbuss ♥

Asså basså, grym natt igår trots allt! Dansdansdans såklart, skivan var braa! Men det bästa var ju ändå vägen hem, haha.. Eftersom både Elin och jag skulle upp tidigt och gå till skolan så skulle vi ju vara duktiga och ta en tidigare buss. Kl 02 gick vi från Mariatorget mot Medis och nattbussen. På vägen träffar vi härligaste killen - Chami från France, pratar brittisk engelska och säger ord som honey och lovely i varannan mening. ♥ Ensam och fast i Stockholm på grund av en viss vulkan.... men det gjorde inget för Stockholm är ju bara soo loovely! 
Efter ett tag kommer vi på att vi måste springa till bussen (eller var det till bussen vi sprang?) aja, sprang satan gjorde vi iaf. Sen vet jag inte vem jag ska skylla på, Elin eller skylten men vi lyckas alltså stå och vänta på en buss som inte finns. Stort FAIL på det. Bara att pallra sig mot Gullmars, och samtidigt får man ett sms av en kastrullfull Moa: "Jag är på bussen. Vagt ägs ni"
HA HA HA. Bara lite bittra går vi och käkar kebab höhö. Men för att göra en lång historia kort.. bussen var efter en bit tvungen att vända tillbaka, plocka upp några fler och cruisade runt typ hundra år innan vi fick gå av i Farsta. 04.30 klev vi innanför dörren. Sova är överskattat.........................



Redovisning om fusion på fysiken imorse, gick väl med tanke på tillståndet. Nu är det helg fö faen!


Kommentarer
POSTAT AV: Elin

Älskar att gå ut på torsdagar, för det känns som att det är lördag idag. Fast det är det inte förrän imorgon. Tjohooo!

2010-04-23 @ 22:50:57
POSTAT AV: Anonym

måste varit en full brud som skrev det där smset. hehe.

2010-04-24 @ 17:30:30

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0