BARA FÖR ATT JAG VET HUR MAN LÄGGER IN YOUTUBE-KLIPP NU


Jag vill se Horton
.. titta bara på den här sötisen!


HEJ FRÄKNAR!

Soligt, soligt! :)

NP imorse gick helt okej, var inte så jobbigt och svårt som jag trodde.. vilket är bra! Men dessvärre gick det galet dåligt på kemiprovet.. Jag spyr, spyr, spyr på kemi!!!

PIGG?

Japp, det blev rätt länge.. Vi kom hem ungefär vid tolv idag men jag fick iaf sova fyra timmar inatt vilket är ganska mycket till skillnad mot många andra. ;) Haha, vid kl. fyra inatt så hittade jag en tom sovsäck att lägga mig i och somnade på tre röda.. Helt plötsligt var klockan åtta och dags att stiga upp, fick slänga i mig lite sockerkaka och sen tillbaka till min plats som hejande supporter. :)
Det var iaf ett bra 10mila iår.. Sol och fint, inget regn och ingen lera här inte. TC:t var faktiskt riktigt trevligt då det låg vid Rosersbergs slott. Appropå slott så var ju faktiskt självaste kungen där som prisutdelare och eftersom Annies lag kom tvåa så fick hon äran att skaka hand med Kalle-Gurra! Tufft! :D

På eftermiddagen åkte jag hem till Elins nya, enorma hus och körde Guitar Hero och hade det trevligt. :)

Nu måste jag nog gå och sussa eftersom det är extra tidig samling vid Farsta Strand imorgon bitti.. puh..

Natti natti!

TIOMILA IMORGON

Tiomila, kul ska det bli! :D:D
Kommer att vara där från typ klockan 10 till... jaa, länge iaf.. Jag har fått äran att springa första sträckan i damkavlen så önska mig lycka till! :)

Elin, du måste få följa med! Om jag så ska behöva kidnappa dig!! ♥

JAG MÅR BRA :)

Haha, tack för kommentaren Venus men jag har inte nationella i franska än.. hahaha ;) Men jag hoppas att du lärde dig de där  (klart överskattade) verben och att allt gick bra! ♥

Imorse var det styrketräning och vi alla kom duktigt dit halv åtta, alla förutom Kabel.. Men seriösa som vi är körde vi också ett seriöst styrkepass, beröm till oss! Uppvärmningen var roligast och den var faktiskt jobbig (!) sådeså! 
Vi fick sluta astidigt idag, klockan två istället för tjugo i fem! :D Jag har ingen aning om varför.. fast det skiter jag i, hahaha. Nu kan jag istället ligga på trappen och mysa i solen.. :)
Idag frågade också en viss person: (nämner inga namn) Hur mår du egentligen? Ni vet, med den tonen så att det låter som om jag vore helt deprimerad.. Fattar fortfarande inte om det var på skämt för det lät verkligen inte som det. Jag blev minst sagt förvånad, dels pågrund av att det var just den personen som frågade och för att h-n antagligen tycker att det ser ut som om jag mår dåligt (!?) vilket jag förövrigt inte gör på något vis.. Men jag kan ju se det positivt, h-n bryr sig! :)

Nu är det snart dags för träning på näset, träffar då Elin-pelin ♥ :) och så får vi kanske det nöjet att äta ärtsoppa.. ;)Men inte vilken som helst (!) utan finfin sådan för hela 30 kr!! o_O hahaha

Puss och hej leverpastej!

SOVDAGS... SNART

Har precis påbörjat den nya sh-uppgiften, ganska kul faktist (roligare än de andra) plus att man kan lära sig en del. Duktig.. :)

Jag sitter och oroar mig en aning om valborg.. Favorit i repris? För det första så ska jag springa sprint-sm dagen efter (i Mariestad dessutom) ingen vidare timing där inte, sedan har vi inte hittat nån rolig fest..än.. Dessutom fick jag höra att Moa ska jobba?! Men jag hoppas verkligen att du hänger med ut efteråt ändå! ♥ En valborg utan Moa går ju bara inte..! Hahaha!

Puss på näsan (appropå valborg) xD

EFFEKTIV

Nu sitter jag och pluggar lite, eller faktiskt ganska mycket..

Jag tror jag har fått mer gjort på dom här två timmarna än vad jag har fått gjort under hela den senaste veckan.. Skrämmande men ändå ganska bra att jag gör något överhuvutaget! :) Men nu är det dags att slita sig och göra sig iordning, sen ska jag träffa Jonas och äta lunch.

Pussgurka

MÅNDAG

Terräng-dm igår gick helt ok med tanke på att jag hade håll och det är för jävla jobbigt att springa med.. :( Men men, en sjätte plats är faktiskt inte så dåligt plus att jag inte är särsklilt vältränad just för tillfället.. :P Men fisungen Elin lyckades faktiskt springa till sig en finfin tredjeplats, mycket duktig! :)

Jag glömde att skriva det pågrund av att jag var lite uppe bland molnen i fredags men jag var och "fikade" med Moa - eller rättare sagt vi åt brunis med glass i Kungsan. :) Soligt och mysigt var det men aningen kallt efter ett tag.. "/ Iaf satt vi och snackade om en massa saker, som vanligt! Himlans trevligt var det och nu dröjer det väl ett ytterligare tag innan vi ses igen, tragiskt! ♥ Men Moa ska iaf med på festival i Borlänge!! :D:D

Ja, vad har jag gjort idag då.. Farsta OLGY hade "öppen träning" då alla blivande ettor fick vara med och träna med oss, jag hade dock lite ont i halsen och man vill ju inte riskera att bli sjuk veckan innan tiomila. Så jag fick istället vara fotograf och tog fiina bilder på alla, för man blir ju så väldans fin på kort när man springer..noot! xD Mohahahahaa!

FOLGY-träning

Här är alla :)

Sedan fortsatte vi med vår film på svenskan, guud så roligt! Jag är verkligen en usel skådespelare inte ens tvätta händerna snyggt kan jag göra... hahaha, men ren blev jag iaf! ;D Om det inte var dagens roligaste så får min pappa stå för den. :P
Mitt i svenskalektionen så ringer han bara för att dra ett dåligt skämt! Haha, jag höll på att garva ihjäl mig och det var inte på grund av det usla skämtet! :D:D

-Heej, det är pappa!
-Jaa, jag hör det.. vad vill du?
-Vet du vad man säger när man går ifrån en tex mex-restaurang?
-Heh, näe..
-Tack å hej! (Läs: taco hej)
(ASGARV)


Näe, nu ska jag vara lite duktig och plugga så att jag kan kolla på PB ikväll! Missa inte, Venus! (och alla ni andra också för den delen) 

Taco hej! ;D ♥




Hästpojken - Caligula

VÅR!!

Tävlat idag, gick verkligen inte bra även fast jag kom tvåa.. Hahah, det var typ fyra med. ;) Men ändå! Fick en biobiljett och det tackar man väl inte nej till. :)

Jag älskar det fina vädret! Man blir glad och lycklig i hela kroppen! ♥

Hoppas att Elin får följa med till Peace & Love.. Men det får hon nog eftersom hon ska åka med den otroligt ordningsamma och ansvarsfulla lilla jag! :) Guud, vad jag längtar! ♥♥

Nej, nu är det dags för lite tv-tittande och godisätande.. Sedan är det terräng-dm imorrn, fett taggad!!




 ♥ Håkan Hellström - För En Lång Tid

GALET!

Hahaha, nu vill jag först och främst bara reda ut en grej.

1. Venus, Moa och Elin
2. Resten

Delad förstaplats och jag älskar er alla lika mycket, så nu ska alla förhoppningsvis vara nöjda och glada! ♥ 

Så himlans glad är jag så det finns inte!!! Jag ska få åka på Peace & Love!!!!
Överlycklig! (fråga Elin..) Haha, sorry.. ;)
Mamma var inte ens svår att övertala, på ett villkor: Inte röra nån alkohol! Nejnej! :) Ska hur som helst bli skitkul, nån som vill hänka??


ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE..

Nostalgi, vi måste verkligen tillbaka till kära Edbo och kolla in den där filmen! Det bestämmer jag här och nu, Venus! :)


Har haft utvecklingssamtal idag, gick bra fast min mentor vill att jag ska anstränga mig lite till, och inte vara allt FÖR bekväm, haha. Jaja, vi får väl se hur det blir med den där skiten.. orkar inte just nu fast å andra sidan så är det inte långt kvar nu och det kan kanske vara värt att kämpa lite. Får fundera på saken, men jag är så himla lat!


Jag vet iaf att jag älskar dig Elin, ♥ puss på dig bästis! ^^ Ohhjaa! OM jag känner mig speciell?! ;)


Nationella i engelska imorgon.. :S Good luck everybody!


HARD WORK, WORK

Hur jävla mycket plugg som helst! Nu har jag precis ordnat så att jag ska få plugga och ta igen rester på tisdag - när typ alla andra får vara lediga, (!) pissit värre! Men men, nån gång måste jag ju ta tag i det..
Jag orkar inte med mer.. Jag är avundsjuk på alla småbarn som kan vara ute i solen och leka varje dag, tänk att inte behöva tänka överhuvudtaget! (Okej, det där lät konstigt men ni fattar..) Ingen stress och inget ansvar. Buhuuh..
Men nu måste jag vara lite positiv också, hmm.. Jo, jusste!  Igår snackade jag i en timme med en av mina saknade, V. Har inte setts på ganska länge nu.. typ två veckor (!) - inte bra! Iaf var det väldigt trevligt, vi måste ses snart! ♥ 
Vi snackade om en hel del, dock tänker jag inte avslöja några smaskiga detaljer här inte ;) hahah.. Men vi konstaterade att det inte alls är långt kvar till Valborg.. :) hihi, och ni vet vad det betyder!

Idag satt jag återigen kvar i skolan fast denna gång med Ida och Jonas.. Hade lite vattenkrig och grillade Ida med frågor, mohhaha! ;) Men man blir ju såå nyfiken!! Sen gick jag med Jonas heela vägen ner till tåget, jag är så snäll! Värsta omvägen, men vad gör man inte om nån ber en.. ;)

HEMMA

Läger, mys och skoj!
Började stabilt med att ha ont i halsen.. nice :/ men en massa träningar blev det ändå. Ingen av dem gick särskilt bra vilket var lite tråkigt och tävlingarna var ju inte heller några höjdare precis.. puuh, att det aldrig kan gå så där bra som man vill att det ska.. men jag och Frida skyller på vädret (bl a) ;) haha.

Kvällarna var lätt roligast
, och mest intressanta. ;) Psykologen - säger jag bara!
Utan att avslöja allt för mycket så kan jag ju bara säga att det var en del lööv in the air - if you know what I mean.. ;) 

Men livet är allt jobbigt ibland..fii faen, som Oliver skulle ha sagt.. xD

Hahahaa, bussresan hem var iofs väldans trevlig.. Satt hela vägen hem och snackade hmm.. kärlek? i bussen med sex killar. Visste ni att även pojkar har känslor? ;P Och att de dessutom snackar mer än tjejer.. :O Eller så är det bara Oliver, haha.
Jonas ♥ Axel ? hahahahahahahaaa ;)

Puss och hej!

UDDEVALLA NÄSTA

Älvsjö station kl: 8.00 imorgon.

Sen blir det en lång bussresa med alla skööningar till Uddevalla.. :) Fast det blir förstås ett break i Hallsberg där vi ska träna (!) höhö, nödvändigt liksom.. Nåja, trevligt blir det nog.. ska vara borta till söndag så mycket träning kommer det att bli, plus två tävlingar på lördag och söndag.. Kulkul! 
Men nu måste jag dra och packa.. Ha det bra!




♥ Veronica Maggio - Måndagsbarn

ZZzzzZZz..

Helgen var ju trevlig.. :) Tävlingarna gick bra, faktiskt nästan väldigt bra!
Men skola imorrn, så nu ska jag sooova! God natt. ♥

HOHOHIHIHÖHÖHAHAHOHO xD

Måste bara visa denna video, speciellt för Venusen! xD
Fast tills jag vet hur man lägger in youtube-klipp så får ni länken ist.. :P

http://youtube.com/watch?v=UfsuIWi_P1A

Natti natti


UTTRÅKAD..

Har rätt tråkigt nu faktiskt, pratade lite med Jonas nyss och det är ju alltid underhållande.. ;) Men finns inget roligt på tv och jag kan inte precis sätta mig och plugga på en fredagkväll.. Nej, inte jag.. det strider starkt mot mina principer. Fast jag vet en annan som antagligen gör det.. :P

Imorgon är det tävling och jag har djävulsk träningsvärk sen igår.. Men det jag hoppas det går bra; inte bomma, inte bomma.. Heja på mig! :D



Jag är en vampyr - Markus Krunegård

Motherfucka'

Elin ska starta en elitgrupp i friidrott, nån som vill joina? OBS! Tänk på att det är ju en ELITgrupp..
Hahah, 4/5 toasters! Kalaskul.. ♥

GRATTIS! GRATTIS!

Min lille plutt (?) till kompis fyller år idag, hundra grattis till Äliin!! :D
Vi körde först friidrottsträning - äckligt jobbig träning - sedan drog vi vidare en snabbis till Näset där födelsedagsbarnet fick sin efterlängtade sång. ^^ Men icke att förglömma mitt vackra (höhö) sjungande i omklädningsrummet, JAG var först! ^^

Me ♥ Interna skämt

Äliin säger: Jonas verkar vara en riktig fjant.. xD
Jonas säger: Snarare en tönt..

Hahah.. sköön! ♥

Happy.. tyyp

Äntligen klar med mina redovisningar och de blev ju bra.. *HOST* Ja, min engelskalärare tycker nog att det är very interesting att lyssna på en presentation om flying squirrels..

Men nu är det verkligen dags att gå och lägga sig, när till och med Ivan har gått och sovit.
Puss och gonatt! ♥

Jag är olycklig

HJÄLP MIG! HJÄLP MIG!
Vet inte vad jag ska ta mig till och har inte precis all tid i världen heller.. TVÅ redovisningar + TVÅ prov imorgon och jag har inte pluggat eller ens gjort några redovisningar.. jag har fan inte ens kommit på vad den ena redoviningen ska handla om! Jag är död.

Tisdag

Har haft pissigt kemiprov idag.. vill inte påstå att det gick bra precis fast å andra sidan hade jag inte förväntat mig någon annat eftersom jag satt och gjorde andra - betydligt mer underhållande saker igår kväll. Den här veckan är det verkligen fullt upp med alla tråkiga läxor och äckliga redovisningar.. blää och fyy! Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med, det kommer säkert sluta med att jag står där som ett fån och inte har gjort någonting.. skärpning, Louise!

På torsdag ska jag och kära Äliin på friidrottsträning för jag har nämligen bestämt mig för att börja och Elin ska kanske byta.. I alla fall så ska det bli kul och efter träningen ska vi släpa oss ut till Näset för att Elin ska få sin efterlängtade sång. ;P Haha, hon fyller faktiskt år på torsdag! :) Fast bara 16, lillplutt.. <3

Nu bär det av till träning, väldigt sugen! *hör ironin*


RSS 2.0