Jag är dunderspöket

Hahah, såg idag när jag kollade på kartan från igår att skogen visst heter Lill-Janskogen! Gulligt. ^^

Jag har sjukt ont i fötterna nu efter några timmars jobb. Sängen lockar, men först måste jag bara skriva om en grej.. (y)
Det var så att vi hade Tematid (onödigt lång lektion där lärarna kan peta in lite vad de vill i brist på annat) idag för en gångs skull, förberedelser inför projektarbetet nästa år stod på schemat. - Lagom motiverande med Bengt.. Men iaf, jag var i grupp med Tore taklampa och Rickard (två väldigt fantasifulla pojkar haha) och så skulle vi brainstorma fram en lista med innovationer inom området skola/utbildning. Kul...... Efter en lång tids brainstormande såg vårat (läs: deras) papper ut ungefär såhär:

- Långa, mjuka stolar. Långa?
- Tak av glas. Men de kom på att det inte var det bästa eftersom man då inte skulle kunna ha kilt på sig (om man nu skulle få för sig det) i och med att vi oftast är på tredje våningen.. (y). 
- Microvågsugn och kylskåp med mat i. Rickard var hungrig.
- Lektioner i 4D. 3D var alldeles för oinnovativt.
- Mat- och sovklocka. Dunno...
- Esras idé. Vet inte vad det var, men den var säkert smart eftersom vi inte fick sno den.
- Massproducerade ornitologiska dentalimplantat. Ingen aning vad Torbjörn får allt ifrån.
- Trådlösa duschar. Jaa, väldigt innovativt förvisso...
- Morsekodsblinkande vantar. Där slog du huvudet på spiken, Tore!
- Tyngdlösa klassrum. Och då var problemet med hårda stolar löst.

Hahahah, ja vad ska man säga... 7kt kul!
Ännu en mycket givande Tematid med kära Bengt. Tackar för det.

Nu är det sovdags, god natt <3


När jag hör din röst

Shiiet, har snart läst ut den andra boken i Twilightserien. Jag vet, men jag var tvungen för jag jag hade ju redan börjat för ett tag sen.. Iaf så har jag typ streckläst tvåhundra sidor viket är ganska "kors i taket" när vi pratar om mig. Ska läsa de sista fyrtio sidorna när Desperate Housewives är slut. (y)

Imorgon är det Stockholm City Cup och jag hoppas på en bättre prestation än förra gången. Liljansskogen, fint!

I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars

God morgon! What's up, snart sovdags..
Någonting mycket trevligt slog mig idag (förutom Helena) nämligen att det är typ ingenting kvar till sommarlov!!! Helt underbart! Alldeles nyss tyckte jag det var kallt och grått ute, nu är det helt grönt och fint! ^^ 
Ja jävlar vad varmt det har varit idag då, inte för att man ska klaga på varmt väder och så men vi kan väl säga att jag inte borde valt jeans idag.. Och varför i helvete ska det helt plötsligt flyga runt en massa vita tussar i luften som hamnar lite överallt?! Som om det någonsin gjort det förut?

För sista gången har vi varit ute på Hökarängsskolan och lärt småbarn att orientera, ganska intressant detdär. Idag var det inte särskilt populärt men några tyckte iaf att det var riktigt skoj. (y) Men allra roligast var det ju såklart att bara tugga med oss.

En söt liten Simon med blommor i hatten




Dagens tips: Drick inte mjölk utan att kolla på utgångsdatumet när ni varit bortresta i fyra dagar.. Uuääk. (y)

Pajelipajpajasar

Hemma från en mysig helg i Sundsvall, gick iaf bra i lördags och fint väder var det ju iaf stundvis. (y)
Imorgon är det träning och skola som gäller, sedan även lite mer orientering fast på lägre nivå och jag ska inte själv springa. Det ska de små barnen på Hökarängsskolan göra, mycket söta är dom.

Nu är jag trött, god natt!

Sundsvall soon.

Nu är det långhelg!! Sååå skönt! Men såklart ska jag iväg och tävla till söndag.. missförstå mig rätt, det är askul med tävlingsresor och sånt men lite synd med allt man missar hemma liksom. ^^ Hoppas på fint väder i Sundsvall iaf, inga bra minnen därifrån asså..
Något positivt är att jag får  springa elitklass. Var (?) ju på väg ur där ett tag hehe, men som sagt; det är kanske slut på min "dåliga period" nu. (y) Vi får se efter helgen.

Ha det bäst allihopa! Ni får festa gärnet åt mig. ;) <3


Suuure

Ojoj, värst vad man blev poppis nudå helt plötsligt..
Vågar ändå kanske hoppas på ett G i biologin, gick inte helt åt skogen. (y) Annars har det varit en ganska slapp dag.. tråkig dag. (n)

Men du gör mig bara ännu mer nyfiken! (a)

Nyfiken i en strut

Felååt, glömde ju bort att skriva att jag var lite med Elin igår också. Men jag var ju lite allmänt borta igår så jag skyller på det.. (y) Vi var mycket duktiga, cyklade till Näset och fixade nya banor till idag och även lite annat som jag inte skriver här hehe. (Nu blir ni nyfikna va? Mohahahaha!)
Lika nyfikna som jag blir av att inte veta vilka det är som läser mina otroligt intressanta inlägg och vem som kommenterat anonymt.. (a) Tell me, tell me! ^^ 

Imorse vaknade man av en jäkla massa sms, med en jäkla massa frågor. Haha, inte bra med fester där alla känner alla...... Fy, nästan så man skäms. MEN, bara nästan! För varför ska jag skämmas egentligen?
Nej, go girls!

Nu är det läggdags, tagga inför biologiprov som tydligen var imorgon... Oups! Hehe (y)

Hej, tjo och klackarna i taket

Igår fyllde lilla Jocke 18 år! Jag tror iaf att det var igår.. men hur som helst så var det fest! Kom dit rätt sent eftersom Moa toa var på vift haha. Mycket "gammalt" Skogås/Trångsunds-folk, har inte sett dom på år och dar så det var trevligt. Jag hade kul som fan, man har saknat Trånkan lite faktiskt..

Nudå, är man hemma äter banan och dricker kall mjölk, 7kt gott! Dagen ska ägnas åt städning (y) måste även tvätta.. efter incidenten i badkaret igår..... Herre, vad duktigt!

So Long. ♥

Give me that slow knowing smile

Nu är även NP i MaC avklarat, bättre än igår iaf. (y) Efter det gick jag hem.. eller inte hem men åkte till stan med Annie och Hanna. Där spenderades en del pengar.. hömm. (a) Nu ska jag snart på ännu en vända till stan, men denna gång är det bio som gäller, med Kathrin.
Så hejs så länge. Imorgon blir det träning och feest (?)


Hagaparken

Stockholm City Cup, inte lika roligt som vanligt.. Jag sprang bajsdåligt, "för mycket" orientering, kändes som om hela mitt lopp var som en enda stor bom. Skärpning! Men springer man och tänker på annat är det inte lätt att springa rätt.. jag skyller på det. (y)

I helgen är det såååå skönt för det är en tävlingsfri helg! Wiiehoo!

F1 QL

Dagen har tillbringats mestadels i skolan.. såklart. Därför ganska ointressant men man har även hunnit hjälpa lite småbarn i Hökarängsskolan att typ orientera. Alltid så söta, vissa sötare än andra men ändå. ^^ En liten kille tyckte det var så kul att han sprang och plockade in kontrollerna efteråt, bra tyckte jag eftersom jag då slapp ta in dem. (y)
Ja, det var faktiskt nästan F1 QL, Älin!

Hejs, nu ska jag nog baka kladdkaka eller något annat vettigt!

REC

Har ju faktiskt lovat att skriva något om lördags så.. ;)
Det var ju så att vi var hemma och skulle ha en chill kväll liksom; jag, Helena och Kathrin med film, middag och mys eftersom det dagen efter var tävlingsdags igen! (y) Trevligt var det och ännu trevligare blev det när en ensam/lullig/vilsen Moa ringer och vet inte vad hon ska göra ^^ hahaha, så söt! Hon fick ta en sväng till Farsta och vi kollade skräckis, like the old days och självklart var man ju skraj så man höll på att kissa på sig menmen det hör ju till liksom. Efter det fick Moa åka tillbaka till stan och ha sitt lilla roliga medan vi andra kollade mer film och sussade sött sen. PUSS på er!

Lalalala ;)

Jag var ganska bra på Sprint-DM igår. Ville bara säga det.. (y) Ser verkligen fram emot City Cup nästa vecka, jag tycker om sprint!

Nu har ännu en vecka gått och det är en vecka närmare sommar och härligt lov! Så sjukt mycket grejer jag längtar till! ♥

Imorgon är det förresten dags för NP i engelska igen...... så segt, inte kul! Hörförståelse suger jag på för jag hinner aldrig med och anteckna det dom säger och så har jag - med mitt guldfiskminne - glömt det när jag väl ska svara på frågorna. (n)

Skulle det inte vara väldigt trevligt om det hände något kalaskul och helt oväntat som vände uppochner på hela skiten?
Sov Gott.
Du är söt.

Grym man är då...

Jag överlevde testbanan idag! Wohoo, förbättrade min gamla tid med typ en sådär femtio minuter! Hahaha. Och det gjorde ju inte saken sämre att jag slog Annie med hela fyra sekunder hoho. ^^
Vi failade ganska hårt idag med bussarna förresten haha. På vägen dit satt jag och alla andra också för den delen och tittade ut genom fönstret. Såg Garry och Alexandra vid bilarna lite längre bort och inte förrens då - när det redan var försent kopplade jag.. Vi fick gå av vid nästa hållplats men som tur var så fick vi åka den fetalånga biten tillbaka med bussen som Annie och Jonas satt på. (y) 
Sedan när vi skulle tillbaka till skolan igen så fick vi lite bråttom till bussen, fast vi gick rättså snabbt.. Men ve och fasa, när vi är typ 20 m ifrån så kommer bussjäveln. Antingen fick vi sitta och vänta på nästa buss som inte skulle komma förrän om en halvtimme eller gå hela den långa biten....... Men icke orkar man sitta där och ruttna, inte heller släpa på väska och gå tills fötterna dör. Jag liftar! Gu så smart man kan vara (y)

Det kommer antagligen ännu ett inlägg inom kort, håll ut! Men erkänn att jag varit ganska aktiv idag (y)


Svennebanaan!



Hahaha! Hörde den här imorse och Venus bara måååste höra den! xD (y) PUSS

Gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin. Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir till vin.

Jag suger på att orientera! FAN, men antagligen är jag bara inne i en dålig period och som ni vet - efter regn kommer solsken! Höhö, eller inte..
Iaf är det testbanan imorgon (!) hur fan ska det gå liksom?! Att en bana man sprungit nu tre gånger, ska vara så svår! Har endast kommit runt hela banan en gång - och den gills typ inte eftersom jag var vilse och var tvungen (!) att fuska! :O (Hemlis hih)

För tillfället sitter jag här, lyssnar på grym musik, proppar i mig alldeles för mkt godis, bävar inför imorgon, försöker recycle:a pappas gamla byxor (y) och talar med frugan. ;)
Oh yes, tur att man är tjej och så skicklig! Hehe

Hela världen är så underbar när man är torkad kung och glad?

Uppdatering! Nu blir M och V glada. (y)

Igår var det ju Valborg, och det är ju alltid kul hehe. Kvällen började hemma på Granbacken, hos min bättre hälft. ;) Mycket god middag med efterrätt x2 och jag var proppmätt. Sedan drog vi ner till Huddinge centrum och skulle kolla på brasan men det var mest glöd kvar.. När vi tröttnat på det så började det vanliga raggandet av fest haha. Fick napp i Stuvsta men där var det inte mycket drag.. (minst sagt) Som tur var ringde min räddare Moa toa och det bara av vidare mot Farsta - my hoods!
Fest hos Micke med en massa människor man kände igen och det är ju alltid trevligt, speciellt när man inte sett dem på år och dar. Och så fick man ju träffa Moa och Venusen! :D 
Vägen hem är ju alltid mycket intressant, eller hur Elin? Hahaha. Efter att ha lämnat Sandrish vid tuben fortsatte vi sakta men säkert hemåt, med ett och annat stopp höhö. Men ännu mer intressant är ju när vi väl kommit hem.. Damdamdadaaam! What happens... ;) "Det är ju bara onödigt att spara på dom här slattarna vafan!" (y) Härligt! Men så mår man ju som man mår idag också, ska nog lägga mig lite tidigare än kl. 5 idag..

Imorgon är det tävling, kanonkul!

RSS 2.0