bra skit

Bra dag idag! Så jäkla bra, gissa vem som körde ensam med Helena till träningen...................... MEE. Yes, jag har äntligen körkort! Slapp surkärringen den här gången ^^ (y)

Nu är jag trött eftersom jag inte fattade att jag skulle korta av banan på träningen.. det blev några kilometer extra hehe. Klyftigt.


time will tell

Lite dålig på att kika in här har jag visst varit på sistonde, men så kan det bli när man har annat för sig. ^^ Just nu är jag lite stressad. Ångest. Men det går nog över snart.

Maria Montazami på tv, så jäkla härlig! Uppdaterar kanske imorgon, beror lite på................. 


jävla oflyt man kan ha men så jävla kul det är. fuck the nattbuss ♥

Asså basså, grym natt igår trots allt! Dansdansdans såklart, skivan var braa! Men det bästa var ju ändå vägen hem, haha.. Eftersom både Elin och jag skulle upp tidigt och gå till skolan så skulle vi ju vara duktiga och ta en tidigare buss. Kl 02 gick vi från Mariatorget mot Medis och nattbussen. På vägen träffar vi härligaste killen - Chami från France, pratar brittisk engelska och säger ord som honey och lovely i varannan mening. ♥ Ensam och fast i Stockholm på grund av en viss vulkan.... men det gjorde inget för Stockholm är ju bara soo loovely! 
Efter ett tag kommer vi på att vi måste springa till bussen (eller var det till bussen vi sprang?) aja, sprang satan gjorde vi iaf. Sen vet jag inte vem jag ska skylla på, Elin eller skylten men vi lyckas alltså stå och vänta på en buss som inte finns. Stort FAIL på det. Bara att pallra sig mot Gullmars, och samtidigt får man ett sms av en kastrullfull Moa: "Jag är på bussen. Vagt ägs ni"
HA HA HA. Bara lite bittra går vi och käkar kebab höhö. Men för att göra en lång historia kort.. bussen var efter en bit tvungen att vända tillbaka, plocka upp några fler och cruisade runt typ hundra år innan vi fick gå av i Farsta. 04.30 klev vi innanför dörren. Sova är överskattat.........................



Redovisning om fusion på fysiken imorse, gick väl med tanke på tillståndet. Nu är det helg fö faen!


klippa klistra

Haha, fick pluspoäng i historia idag. För en sketen plansch. (y) Helt seriöst, jag och Torbjörn (Annie, du behöver inte ens kommentera) skulle redovisa besöket i Dannemora gruva och bruksmuseet.. lagom roligt liksom. Men vi klistrade upp lite bilder och kopierade lite text från Wikipedia typ. Christina och Daniel tyckte det var såå bra och vi hade gjort ett vääldigt bra jobb! Hej lågstadiet, tänkte jag men jag ska inte klaga. Ni kan gå och beundra mästerverket som hänger i biblioteket. (y)

Nu blir det skiva snart!


:PppPPp;pP

Var ute och sprang i skogen igår, det gick braa, Helena och jag ägde alla gamlingar, typ. Jävligt bra att jag är frisk nu iaf, men jobbigt var det. Dock jävligt irriterande att mitt projektarbete bara gör precis tvärt om mot vad det ska. Jag som till och med offrade en hel träningsvecka................ 

Imorgon blir det skiva igen!! Yay, Venus klass denna gång, så jävla problem med temat bara. Men det blir skööj, rööj! Höhöh jag har faktiskt fett seriös fysikredovisning kl. 8 på morgonen efter och lilla Elin ska skriva nationella i fem timmar, så vi ska nog se till att hinna med en tidigare buss än förra gången.. (y)

Hahah, jag kollar på efterlyst: "Känner du igen deras kalsonger? Ring Efterlyst" (y)

"du kan ju komma dit och spruta mjölk på alla genom ögonen" (y)

Något positivt med att stanna hemma är ju iaf att jag kan gå på Venus skiva!! Men FAN vad temat är jobbigt, har ingen aning om vad jag ska föreställa från Guiness rekordbok?! Hjääeeelp?

Eftersom alla hade gått hem när jag kom till skolan så gick ju jag också hem, ska nog ta och sätta mig i solen en stund.

Sug min kuk!

Faaan, det måste typ ske ett under om planet ska gå imorgon. Ja men det hoppas vi på........ (y)

Nu ska Helena och jag köpa glass och tröstäta lite. :(

Riverside motherfucker

Tiden går fort när man har roligt minsann. Det kunde man konstatera när klockan hunnit bli halv fem innan vi snubblade in genom dörren och vidare mot sängen. Dödstrött, och såklart började man kl 8 idag, tur att man är en hårding. Men man blir lite mör efter massa timmar med dansdansdans! Soel tyckte att jag såg fräsch ut idag iaf, det var lite tröstande men jag har definitivt mått bättre kan vi säga..

Jävla vulkanjävel, komma och förstöra såhär. Buhuu, vad ledsen jag blir om jag måste stanna hemma! 

Tagga!

Årets första skiva! ..eller typ min första skiva överhuvudtaget ju.. (y) Kul ska det bli iaf, även om jag är lite sjuk och så, men det är ju ELINS skiva! Fjunis fick jag tvinga med mig men resten följer med självmant, det blir först ett kärt återseende på fina Dovas höhö sen smäller det!
Puss och hej. Nu ska jag faktiskt skriva repotage, kulkulkul.

in the sunshiiiiine

Puuh, Gimo är en liten håla, en av alla som jag aldrig skulle bo i. Inte ens om jag fick betalt.
Förkyld lyckades jag bli efter söndagens bravader, tacka gud för nässpray! Annars har det ju varit helt okej trevligt, man har hängt med och lyssnat på alla historier om gamla gruvor och bruk, varför kärnkraft är så bra. Ganska chill egentligen. ^^ Det roligaste var att den som var mest engagerad och intresserad var busschauffören. (y)

Sommar sommar sommar, hjärtan skärs i trädens bark

Hemma, och lovet är slut för denna gång men på lördag drar vi till the Big Apple så det gör inte så mycket. ^^ Redan imorgon ska klassen iväg på studiebesök till Forsmark och några andra tråkigheter, lagom roligt känner jag. Man slipper åtminstone sitta i ett klassrum. (y)
Tiden går så himla fort nu, nästan för fort. Min slow ass hjärna hänger inte med och det kommer inte bli roligt sen heller. Projektarbetet går åt skogen och vad fan ska man göra sen liksom, efter skolan alltså..? BLÄ.

True blood ♥ Var ju tvungen att kolla ikapp eftersom jag missade i onsdags och kommer inte ha tid på onsdag.. men sä jäkla spännande att jag tittat lite föör mycket ikapp nu........ Måste ju ha en ersättare till Skins.

Nu ska jag inte tråka ut er mer, om någon ens orkar läsa. Plugga borde jag göra istället.

I want to do real bad things to you

Borde inte sitta uppe så här sent, men jag måste skylla lite på Helena faktiskt. Fy. Upp tidigt ska vi imorgon, till Blekinge bär det av igen. Ultralång på söndag, det blir najs bajs. Jag ska vara fett bra då. Puss

Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Så jävla kul kväll ♥ Vaknade imorse med ångest, kände för att börja gråta lite så därför var jag tvungen att gå upp och städa undan allt äckel, smällde några ballonger och sen var resten också vakna. (y) Nu är man hemma och det känns lite bättre men måste fortfarande pluggish, det SUGER. Det är fan snart slut på lovet! Uschi.

Duschen nu, känner mig aningen ofräsch och måste skrubba bort diverse olämliga whiteboard-tatueringar som införskaffades igår.  

Elin och Louise cyklar hem från centrum

L "Hoppas han får typ Klamydia eller nåt!"
E "Nej, hoppas han får HIV!! Hahahhaha"

RSS 2.0