nu drar vi till Göttland!

Tur att jag är färdigpackad och typ klar redan nu, annars är jag ganska bra på att försova mig vid tillfällen som dessa... men nu blir det frulle! Hejs

'Cause nothing lasts forever, even November rain

Älskar att få fina låtar i min inbox på Spotify! ♥

Kom hem tre i natt efter en oändlig men trevlig bussresa, lite UNO gör susen. Danmark är ett jävla land alltså, verkligen inte najs att springa orientering i och man hör ju fan inte vad dom säger.. ^^ Men vädret var finfint, brännt mig som fan på ryggen bara, annars liiite brunare. (y) Kom nyss på att jag kommer vara himla fin om benen lagom till studenten, nu var jag ironisk alltså för jag kommer inte vara särskilt brun inte.. bara en massa rivsår och granprickar eftersom vi ska till fucking Gotland nästa helg. Kanonkul! Ha ha, har redan samlat på mig två mycket fina sår på benen och lite emocuts på armarna, träningsläger i skog bestående av taggbuskar gör inte saken bättre. Dessutom missar vi Sammandrabbningen :( Kabel är för bra på att planera alltså..............

Nu blir det till att kötta projektrapport, snart är det inte mycket kvaaar!  

"Shall we pull?"

Fan vad effektiv jag har varit idag alltså! Tumme upp för det (y) Nu är det bara Sv/Religions-rapporten och projektrapporten och fysikuppgifterna och MKU-uppgifterna och träningsplaneringen kvar. PIECE OF CAKE

Sen måste jag ju skriva om något roligare än skolan, såå Stockholm City Cup igår med trevliga människor (y) Tycker inte riktigt om när det är så mycket orientera, mer springa tack. Fast jag är ändå lite nöjd över att det faktiskt gick ganska bra på långstäckan som jag trodde att jag sög på. Tjohoo, Danmark kommer bli hur kul som helst.

Var kom positiva tjejen ifrån?! Haha, tror jag måste sätta lite fart på rapportskrivandet nu. Tjing

allt suger

Okej, jätteneggo nu men det är typ sant. Sinnesstämmingen är inte på topp om vi säger så, inte ens det fina vädret piggar upp idag eftersom jag ändå måste sitta inne och skriva rapporter och redovisningar. Bitter.
Har alldeles för lite tid för att hinna klart med allt, det går bara utför.....

where are you going now friend?

Karlstad nästa. Sprint och shit, det blir kul..


tänk om det var hemligt

Tur att jag har min Elin, hon förstår mig iaf. ♥
Jag känner mig sådär taggad till att gå till skolan imorgon.. Tur att det är kort dag och vi bara har massa projektredovisningar

åh, önskar att jag var 12 igen

Tänk vad lite bekymmer man hade när man vad liten..

England var ganska skoj fast det regnade och var kallt mest hela tiden. Orienterare därborta är ena riktiga skojare, fyra tävlingar inom loppet av ett dygn liksom, vem orkar? Och Harvester relays som var deras motsvarighet till 10mila, herregud vilket skämt. Man fick sin karta långt innan det ens var dags att starta, det fanns inga reflexer på skärmarna vilket är lite jobbigt när det är kolsvart ute och duschar det gör man typ inte i England... (y)

Jag och Helena ville gå på stan och shoppa, resten ville åka till Pooh Forest............. men inte alla som har varit i Sjumilaskogen och kastat pinnar från Poohsticks Bridge liksom (min pinne sög).

Ganska skönt att vara hemma och äta annat än chips, munkar och apple bars till frukost och det blir till att gå och lägga sig tidigt idag, för sova har jag inte ägnat mycket tid åt..

drunknar

Imorgon flyr jag från verkligeheten över helgen, det är fint. Mindre fint när jag kommer hem och dör för att jag upptäcker att vi har projektarbetesredovisning på onsdag och att jag har fler rester än vad det finns skoldagar kvar.......... TYP.


virrpanna

Jag borde lära mig orientera någon gång, springa lite snabbare vore också rätt bra.. nu ska jag hetsa lite fysik så att jag förhoppningsvis bara behöver göra provet en gång. Fan vad trött jag är på allt vad skola heter, eller ja typ, vissa saker är bra lalalaa.

MEN DETTA ÄR FEDT BRA!



God natt gott folk ♥


RSS 2.0