DAGEN INNAN ONSDAG

Imorgon är det onsdag!! :D Laddar för fullt! Ska bli så jävla kul, men jag är lite orolig att typ golvet rasar in eller nåt.. :S hahah.. men det får gå, vi sparkar ut alla deckade på gräsmattan så blir det liite mer plats ;)
Jag ska hinna med 12.37-tåget imorgon plus att jag måste hinna handla innan.. upp tidigt alltså.. :P

Idag har man tränat också. (y) Intervaller, treminuters.. på asfalt dessutom så nu har jag ont i alla mina knän.. x) Eller alla tre skador i knäna då.. :P Men skönt att ha fått träna lite iaf, och i vinter ska jag fan bli snabb igen!

Herre.. Vaaad var det du sa? Vad var det du gjorde i blomsteraffären i Kärrtorp, för min skull..?


KALLA MIG CEEEEEPEEEE

Wohooo! Längtar till onsdag! Fast det är ju lite läskigt att det är typ 30 pers som kommer.. :S Meeen, det ska bli så jävla kuuuul! Det ända bajsiga är att Äni inte inte kan komma.. :( Tänk allt du kommer att missa liksom?! ;O

Nu ska jag iaf vara lite duktig och börja på mitt biologiarbete.. nån som vet nåt om sibiriska tundran maybe..?

Smask o klem

FULLA SOM ÄGG, RIKTIGA DRÄGG!

Gårdagen/natten blev en favorit i repris.. ;) Helt galet och bättre än Salem! ;)
Alltså, dessa kvällar är så jävla sjukt, skruvat roliga! BÄST helt enkelt! En massa skratt, fin sång och en och annan tår, jag är helt lycklig med dig Elin! Älskar dig forever and ever and ever..
Måste göras igen om ett tag, efter några dagars vila.. ;)

Imorse vaknade jag upp i Elins stora säng, huvudvärk - ja. Vi vaknade vid nio men fick iaf sova typ 4-5 timmar (y) sedan låg vi kvar, checkade FB och försökte minnas natten tills jag var nära på att hungra ihjäl.. Då gick vi upp och fixade feta frukosten! MUMS :)
Sen var det väl inte så mkt mer än att vi tog oss till centan, käkade thai och drog omkring lite.




♥ Jag har varit vilsen, Lisa - Parken

VI ÄR VÄRRRE ÄN ÄGG!!

Jag drog till elin och vi drog till Carro som  var hos love.. vem nu det var.. vägen hem var trevligast, med rasmus andersson.. 'wansome' ;) hahahah
när batterierna i ipoden tog slut gick vi hem och nu siter jag här, kan knappt hitta tangenterna men hopps n¨n föstr´å vsd jags skriver... x)
ÄLIN ÄR OBESKRIVLIGT UNDERBAR!! ÄLSAR DIG TILLS JAG DÖE, ÅLSKLINH!!

favorit i repris!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<33<<333<3<33<3<3

ELIN OCH ERIK

Elin och Erik är mina favoriter för de sänder mig så mysiga och fina kommentarer så att jag bara ryser när jag läser dem! Kärlek på er! ♥

SÅ KAN DET GÅ

Måste bara berätta om de söta små barnen (8-åringar) som jag och Kathrin förjäves försökte lära att orientera.. Det första man möts av är en liten kille som springer fram och säger: "Kan jag få en kram?" och ler samtidigt lite gulligt. Men innan jag hinner svara så börjar de andra barnen skrika: "Men Eddie! Han är ju kär i alla! Han har frågat chans på alla tjejer, OCH lärarna! ..och mattanten!" Hahahah *gapskratt*

Och sen blev det ju till och med lite pinsamt.. höhö.
Jag försöker få alla barnen att stå i en ring och lyssna när jag förklarar, men det är en som står lite utanför och jag frågar vad hon heter.. "Andreas" är det nån som säger, men puckad som man är så hör jag istället Andrea, eftersom jag tycker att det ser ut som en tjej med långt, blont hår.. Sen kommer jag inte ihåg riktigt vad jag säger men barnen börjar iaf fnissa och påpekar att det faktiskt är en kille! :O
Stackarn, han var typ redan lite halvt mobbad och utanför, och så kommer jag där och kallar honom för tjej som grädde på moset.. PINSAMT, jag skäms!


DD

En finfin tredjeplats..



Juryns motivering
"Laget visar att orientering innehåller en djurisk kraft och är inte alls KO-nstigt! Mjölk ger starka ben!"

How cute! xD


I VÄNTAN..

Nu sitter jag här och väntar på att "småbarnen" ska komma hem från discot - måste ju få veta det senaste svallret, vem som höll på med vem osv.. x) Hahah, själv har man spelat bowling med de riktiga småbarnen.. det var ett tag sen men det är ju riktigt nice! :D

Jag är lite bitter eftersom man kunde ha befunnit sig på en båt ute på Östersjön just nu, full med orienterare.. jag snackar om båten asså.. fast jag hade nog också varit det om jag var dääär! :/ Aja, nu ska jag inte tjata mer om det..

Hejs svejs

TUTA OCH KÖR

Nu har jag lekt doktor här hemma och tagit bort de två stygnen.. lite läskigt var det men det gick ju bra! :)

Nu har Elin och Karthrin m.f. åkt iväg till Finland, och Halliko. Jag är bara liite avundsjuk..! Fan att jag inte är med! :/ Aja, Elin har ju lovat att festa åt mig och strula upp en viss pojke.. hahaha! (y) Men det är bra Elin! Kör på!
Och liksom perfekt att dom tar en tur till Finland såhär nån vecka innan höstlovet! :D

Nu är det hög tid att packa eftersom vi åker typ sju imorgon.. jajaja..
Vi höres!

HAPPYHAPPYHAPPY

Wohoo! Idag är jag glaaaad! :D Vet inte riktigt varför men ändå.. Kanske för att jag lyssnar på überbra musik och för att det faktiskt kanske blir nåt på landet på riktigt! :D (..och för att jag konverserar med berwar.. ;) )

Snart ska jag och mitt skabbknä gå till vårdcentralen..

See ya


OHH YEEES!

Shooohooo! Imorgon är man ledig! :D Lovely

Dags att ta saken i egna händer.. Partyparty på Ljusterö nån gång på höstlovet!! Nån som är på?! Jag är iaf FEEETPÅ! :D Let me know

JAG DOG INTE

Tur det.. Faktiskt riktigt trevligt, en massa skvaller och sanningar säger man ju inte nej till. ^^ Och Elin, Annie och alla andra som "blev informerade" skiter jag i! :)

Puss och godnatt!

PANIIIK

Jag suger! Snart dör jag! Hjälp?

READY FOR THE FUNERAL

Jag kunde ju för fan ha fått åka finlandsbååååt!!! :( Nu är jag ledsen.

Men jag får trösta mig med att jag får gå på DD-discot! Wohoo! Med alla 92:or och nedåt, mums! x)

Nu sitter jag och gör ingenting - dvs allt är i sin ordning.. snart dör jag om det fortsätter på det här viset!

Tycker denna passar bra här just nu..


'WANSOME'

25-manna var ju trevligt men gick inte bra.. iaf inte för mig, jag tappade 30 placeringar för att jag haltade - jag blev både ifrånsprungen och bommade lite.. :/ ajajaj

Måndagar är ju alltid slappa, först hade vi träning men jag hängde mest runt med André (ja, jag veeet!) eftersom båda är lite skadade.. sen hade jag lunch och "håltimme" till kl två, återigen för att jag är skadad och inte kan vara med på idrotten.. Men som tur var så hade halva N1 också håltimme så vi hängde och hade det trevligt! ;) Förresten så ska vi dra till Peace & Love i sommar, hela OL-familjen liksom. TYP :D Sjukt kul det skulle vara, men dom lät ju fett pepp! :P Lite fester har vi planerat också :D:D:D 'wansome'

Efter skolan drog jag, Kathrin och Elin för att lära 8-åringarna på Sköndalsskolan att orientera.. hmm, det var ju kuul.. hehee men dom var iaf sööta :)

Imorgon blir det nästan ännu slappare, slutar 11.50 (!) :D Men hör sen då! På onsdag har vi halv studiedag och på fredag är vi lediga!!! :D Varför gå i skolan överhuvudtaget egentligen? ;P SOFT


AGAINST ANIMAL EXPERIENCE

Citat från Torbjörn på dagens engelskalektion:

"Vi måste stoppa gamla gubbar som våldtar apbäbisar för att bota sin AIDS. Free the monkeys in Solna!"

Hahahahhahahahaaa!

NUMMER ETT SKA DET VA!

Snart kommer Helenisen hem, ett korsband rikare! :O Japp, operationen var idag så nu kommer hon få skutta runt på kryckor ett tag framöver! Det som är så jobbigt.. höhöö. Och precis som Annie påpekade för mig så är det jag som har övertaget nu! Mohahahahaa! ;)
Stackarn, dom hade tydligen fått sticka FEM gånger när dom skulle söva henne.. hah, blodkärl som sprack hit och dit.. :/ Det hade jag inte pallat :S

Jag vann ju mitt vad med Berwar.. dvs att han fick IG på fysikprovet heheee! Och vad var mitt pris?! Jo, en cigg.. Illa Berwar! Och varför har liksom alla börjat röka helt plötsligt?!

Idag borde det pluggas svenska.. men sticker nog ut och tränar ist, måste ju värma upp knät inför helgen! ;)


IT WAS A BLOODY PLEASURE

Skönt när åtminstonde något går ens väg - VG på fysikprovet! OH YES! Det trodde jag inte eftersom jag inte hade pluggat och det kändes som om jag chansade på typ allt.. hehee (y)
Up next är ju då kemiprovet, ska börja plugga lite till det snart :/ Stökiometri, när man ska räkna och skit är väl inte min starka sida om man säger så.. Da braiin just wont wöörk.  
Sedan är det yterligare ett prov på fredag - svenska. Tar det aldrig slut liksom?! Får väl ta lite hjälp av Älin, har hört att hon är expert på det där.. ;)
Gud vad tråkigt jag känns som tjatar om skolan.. men vi har/ har haft FYRA (!) prov den här veckan.. är inte det liiite mycket?! Fii faen!

Haha, men Moooa då! Klart vi inte planerar nåt utan dig! Kanske bara det att du inte fått höra det än. ;D ♥

ÄLSKADE LILLASYSTER

Otroligt kul har jag det nu.. höhöö. Eftersom det är prov på torsdag så jag måste förstå och lära mig det vi har hållit på med det senaste året i kemi.. Det suger. Att det ska vara så jävla svårt!
Idag har jag annars inte gjort så mkt, drog från skolan vid tolvtiden för att träffa sötaste Venus i centan. Filmkväll i helgen ser jag fram emot! :D

Hahaha, Helena verkar finna det tillfredställande att bråka och slåss. Allt skoj blir till allvar helt plötsligt och så får man en fet smäll i fejjan eller annan lättillgänglig kroppsdel. Just nu vet jag inte vad det bråkas om men mitt straff var iaf att få min älskade sovkompis - kudden dränkt i vatten.. ehh
Nu är det krig! Hon frågade iofs först vad jag föredrog: att få vatten hällt över kudden eller att få den uppstoppad i en färskfuktad armhåla (!) Käraste lillasyster. ♥ Men TACK för all del att du valde det förstnämnda!
Orka liksom att jag skulle springa efter och slå henne, det är inte riktigt min stil. Jag tar det lugnt och slår tillbaka när hon minst anar det! Mohahahha!

To be continued.


RETSTICKOR

Vissa har visst svårt att fatta.. *pekar på Elin och Annie* Oavsätt hur många gånger jag säger det. NEJNEJNEJ!


STITCHED

Skol-SM var det som hände i helgen, kul som vanligt of course! :D OCH jag är INTE tänd på André som alla verkar tro! Ville bara klargöra det..
Men iaf, tävlingarna gick inte så bra. På sprinten bommade jag och på lången så ramlade jag och cuttade upp knät.. :/ När jag precis hade ramlat så kollade jag på knät för det gjorde så jäkla ont och så ba var det typ ett hål in i knät och så började det blöda en massa, så då började jag halta hemmåt. Det var skiiiitkallt, jag har nog aldrig fysit så mycket i hela mitt liv! Dom körde mig iaf till akuten där jag ick vänta i tre timmar innan nån sur doktor kom och sydde. DET VAR HEMSKT! Jag hatar nålar och sprutor!!! :(

Nu ska jag gå och möta Annie! :)


HOPPAS DU FÖRSVINNER I MÖRKRET, DIN SLYNA xD

Har sprungit två nattävlingar på rad nu - KM igår och Natti natti idag, sedan blir det nog även natträning imorgon. På fredag bär det av mot Skol-SM! Skoooj, det blir att åka minibuss. Jag ska åka med Anniepannie iaf!! :D

Idag tog vi skolfoto.. kl 15.00 - då man är som allra fräschast.. höhöö. Men nu är det bara vänta på att de dimper ner i brevlådan! :)

Natti natti foks!

RSS 2.0