a wild one, fo shizzle

Sicken helg, Josh kom på besök och helt ärligt kan det inte bli någon lugn helg med honom i närheten. Sedan fick jag träffa lite trevliga uni-pojkar. Såklart var vi ute och tränade en liten sväng innan kvällen tog fart, skogarna här är inte att leka med. Jag var hur dålig som helst så pojkarna sprang ifrån mig och jag fick springa ensam, men det är jag bara glad för då jag fick bomma ifred hahah. 
Det var ju tydligen Halloween den här helgen och det är typ feta grejen här så allt är pimpat med pumpor, spindlar och blod. Folk är utklädda och taggade till tusen. Vi möttes upp ett gäng på puben, jag och en hel massa orienteringskillar. (y) Fick höra alla stories och se en aning för mycket ("Treb! Tuck those hairy balls of yours back in!"), men mycket trevligt. Rätt dragna vinglade vi vidare mot en hemmafest i närheten. Vägen dit alltså... Man kan ju inte "bara gå", det är ju tråkigt. Det rullades över bilar, ner för gatan, hoppades i containrar, aa ni fattar. Jag har nu fått lära mig vad "car walking" är för något och blev efter demonstration tvingad att själv klättra över en och annan bil. (y) Själva festen sen då, tänk er något hämtat ur Skins. Seriöst, det var så jäkla awesome!!
Efter lite för mycket av en upphittad/snodd? vodka var det dags att gå hem. Ralph som gick runt med en tom ölkartong på huvudet och inlindad i spindelnät, kom in och såg väldigt nöjd ut. På vägen ut visar han bilen som han hade spytt upp sin pizza på hahhah! Splash på motorhuven liksom, fatta att hitta den på morgonen när man ska ta bilen till jobbet. (y) Vet inte riktigt hur men jag lyckades hitta hem sen till slut. Kände mig ändå rätt fräsch idag, men magen kurrade som fan så vi gick och skulle äta en "full English breakfast" eftersom jag aldrig haft den upplevelsen innan. Det var baked beans, stekt ägg, korv, bacon, black pudding, toast och lite sånt. Herregud, jag åt långt ifrån allt och hoppade till och med pinten. Men efteråt kände jag mig så mycket mer bakis än innan, funkar visst inte på svennar. Fett ovärt, not doing that again.......

Nu är det snart dags för mat hoppas jag, ser fram emot det sedan sängen. Är dödstrött.  

Hej Sheffield!

Sitter i min "nya" säng i mitt "nya" rum, det känns bra än så länge. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan min fru, lite som att vara ute i skogen, på en cykel och famla i mörkret utan henne. TYP. Det kan ju aldrig sluta väl iaf, det hör ju varenda människa. Men jag ska försöka. ♥ 

Jag får be att återkomma imorgon eller något för snart somnar jag vare sig jag vill eller inte, det är inte nice att gå upp klockan fem på morgonen. Men då är det bäst att göra det nedbäddad under massa täcke, annars kommer jag att frysa ihjäl vill jag lova. England </3 varma hus..... Gnatt!

Halikko

Finlandsbåt säger jag bara...

Ett glatt gäng anlände till Finland på lördag morgon. Efter en minst sagt stadig frukost, trött bussresa och lite skoshopping var det dags för starten i Halikko 2010. Gick väl inte som vi tänkt oss på första men därefter plockade vi på bra (med undantag för "Hårtorken" dåra) och slutade på en fin 53eplats!
Första ölen sveptes dirr efter duschen - mycket effektfull om man precis varit ute och sprungit en timme och sedan inte ätit något sen typ kl 6 på morgonen. (y) I väntan på målgång och bussning till båten gled vi mest runt på TC och var coola, snaskade korv gjorde vi också. De hade inga Sally så vi fick nöja oss med grillimakkara (stavning? Ingen aning..) Elin och jag var nöjda iaf. 
Efter buss och närmare 100 års väntan i båtterminalen var man lagom seg. Väl på båten åts det buffé såklart = fri dryck och mat i massor och man måste äta av allt som ser gott ut vilket är typ allt och resulterar i en lagom utputande mage. Resten av kvällen fortsatte väl som den brukar på en finlandsbåt med orienterare. Lite taxfreehäng, lite hyttfest, lite dans och lite mera hyttfest. (y) 

Vaknade alldeles för tidigt av en finsk tant som knackar på dörren, Elin som slår huvudet i en hård sängram och den finska tanten säger att det är vi har 5 min på oss innan hon kommer in och slänger ut oss med lakanen. (Typ) Somliga hade tur och fick åka bil hem. Sen däckade jag i min säng och sov tills den där "hårtorken" ringde och tyckte att jag hade sovit för länge. Varit i sleep mode hela dagen och huvudet har inte varit på topp heller så dags att hoppa i säng nu kanske.. 

Imorgon ska jag luncha med min fru igen, gotta oss i gårdagens bravader lär vi göra och jag måste kika efter skor. Dessutom är det så oerhört trevligt att hänga på Stureplan liksom. 

Night ♥      


dra mig baklänges

Shit assåå! Det snöar ju för fan, trodde jag drömde först men nej! Jag har det lite mysigt hemma såhär på morgonkvisten fast snart ska jag ut och leka med en hund. Cashflow (y) NOT. Men man får vara glad för det lilla och jag har ju faktiskt något att göra nu för ett par timmar framåt. Sedan har jag ju iofs ganska mycket mer att göra sen, typ packa och åka till Finlandi! Hejdå snö! Hejdå Sverige! Hej Halikko!

wawawiwa

Jag känner mig lite värdelös som inte gör något om dagarna, och et blir inte bättre av att alla klagar på det sen. Men nu gör jag lite nytta iaf, tvättar lakan med farmor. Det behövdes med tanke på mitt tillstånd i lördags hehehe. Inte nice. Förresten har jag kommit fram till att det kan inte ha varit mitt fel att det blev sådär, måste varit den skumma snubben som snodde mitt halvfulla glas!!! Det är ju seriöst läskigt. Så håll i glasen säger jag bara! Nu är tvättmaskinen snart klar, så bäst att draa.
Förresten var det första dagen på frugans nya jobb! Stureplan... FETT! (Y)

huuungoveer

FYFAN! Igårkväll var bland de värsta jag har varit med om. Det började ju bra och jag fick hänga med bästa Moa. Planen var att föra lite på Dovas och sedan dansa loss till bra musik på Ace. Väl inne på Ace sen så gick något snett, förståår inte hur det gick till?! Det var illa. Fick åka taxi hem och fick tydligen hjälp ända fram till dörren haha. Kommer inte ens ihåg att jag pratade med pappa när jag kom hem. (y) Usch, tur att jag har Moa iaf ♥ 

glida runt, hänga runt, låna pengar

Om man någon gång har lite lite att göra och ändå sitter vid datorn och hänger så tycker jag att man ska surfa in på SVTplay och spana in detta. De är typ ASFETA! Som Fiona hade uttryckt det.. (y) Fan, jag vill ha tröjan ♥

I'm no clown I won't back down. I don't need you to tell me what's going down.

Hahah, hade nästan glömt hur fort rykten sprids. Speciellt inom orienteringskretsar haha, så har det alltid varit och kommer alltid att vara. (y) Men det är ju ganska bra för nyfikna öron som mina.

Idag har jag inte gjort någonting typ, bara varit arbetslös och fikat med mormor. Det är ju rätt nice någon dag ibland men herregud, inte mer än en vecka känner jag! Måste hitta något att sysselsätta mig med, tur att jag har lite planer för imorgon åtminstone. Jag ska bland annat leka med Elin. 16 april 2008 ♥ en dag att minnas.

Håkanisst javisst

För typ exakt tio år sedan släpptes Känn ingen sorg för mig Göteborg, skivan alltså. Tänk att det var tack vare min mamma som jag började lyssna på Håkan Hellström. Haha, taack mamma!
Nu lyssnar jag iaf på P3 (såklart) där de intervjuar denna fantasktiska man. ♥ Imorgon släpps den nya skivan!
Känn ingen sorg för mig Göteborg


Måndag

Fick arbeta lite med idrottslyftet och Elin eftersom Jonathan var sjuk. Tyckte att det såg himla skönt ute med sol och allt när jag klädde på mig men ICKE! Höll på att frysa arslet av mig i en hel timme innan barnen var klara och vi fick åka hem igen......... Blev sedan ett trevligt besök hos söta mormor Wåhlin och en ordentlig torsdagsmiddag denna måndag. Har ätit föör mycket nu. Den där kladdkakan var inte nådig, men jag ska ändå äta resten imorgon mahaha! Med hallon <3

Elin är min b-rud

Det är skööönt att vara hemma, har saknat min säng var det första jag tänkte när jag kom hem i fredags. Helgen har mer eller mindre spenderats på ett lerigt fält i skogen norr om stan, 25manna! Sprang lite, slevade lite köttbullar och träffade saknade människor! Igårkväll var det även 25mannafest som egentligen sög lite men tur att vi kan roa oss själva bra kväll trots allt. Håller på att ladda upp bilder på fejjan men pallar inte ladda upp bilder på blogg.se för det är fett DRYGT.


Stars Of CCTV

Allt är nedpackat! Även om jag fick trycka och knöla ner det sista så gick det rätt bra (y)

Nu vill jag bara komma hem, orkar inte sitta och vänta. Dessutom kollade jag nyss upp vilket tåg jag skulle ta och så vidare. Gissa vad det kostar?! £23!!!!! Hoppas att det inte stämmer.. för det är nämligen inte alltid priserna på internet är detsamma som det man får betala på stationen. Ibland har man tur!

Nu ska jag fortsätta leka med min ipod och sen se om datorn går att pula ner.. spännande (y)

xx

probs

Shit, fint väder idag hallå! Man kan vara ute i t-shirt liksom och jag höll på att dö när jag var ute och sprang intervaller men det var det värt! Sol ♥
Nu sitter jag däremot inne och äter/packar/mailar/kollar på tv samtidigt, mycket smidigt. Mitt rum ser ut som en enda röra, "hej kom och hjälp mig"! och jag har väldigt svårt att förstå hur jag en gång fick ner all denna skit i min lilla väska. Den ser redan full ut och hälften av grejerna ligger kvar på sängen................. 

Ikväll ska jag vara barnvakt eftersom päronen ska ut och roa sig. Det innebär alltså att jag har huset för mig själv och kan göra typ vad jag vill från kl. sju då skruttet går och lägger sig.. livet är hårt ibland. (y)  

at some point

Åh, det är onsdag idag. Klockan är fem i tio härborta men hemma i Sweden är den fem i "Kungarna av Tylösand släpps på kanal5 play!" Bra skit. Jag kom hem och sov så länge efter att jag lämnat Jack på dagis att jag inte kommer somna innan 00 ändå. Egentligen stängde jag av datorn för länge sen och gjorde mig iordning för sängen och skulle glo på film tills jag blev trött.. Någon tyckte detta var en dålig idé och övertalade mig att logga in på FB istället. Det är väl klart att jag gör det då (y) Trevligt

come on now sugar, bring it on

Sitter och kollar på Veronica Mars, äter Hula Hoops och funderar på vad jag ska laga för mat ikväll. Det är liksom inte ovanligt att jag äter chips till lunch längre, inte bara men om man bara ätit en macka liksom. Hula Hoops är bäst haha. (y)

Åhh, vet ni vad? Igår sa Jack att han kommer sakna mig när jag åker! Mitt hjärta smälte bara lite ^^ Han är bara två år liksom, borde knappt kunna prata. Men han pratar hela tiden, speciellt när han han ska göra något annat som han inte vill, typ äta eller sova. Det är ganska underhållande när det är sovdags, han kan ligga i längre än en halvtimme och bara sjunga och prata för sig själv hah. 

TRREEEEE DAGAAR KVAAAR

That's right, coming home on Friday!!! Ska bli ganska skönt, längtar lite! Blir hämtad av min käre far på Arlanda kl. 22, kommer hem, bums i säng. Sedan blir det 25manna där jag får träffa alla fina saknade! Ännu mera taggad på 25mannafeeesteen! WOOP WOOOP
Juste, måste ta mig till affären och köpa fööre. Elin, vad vill vi ha?! Det är rätt nice att man bara behöver var 18 för att köpa alkohol i affären här. Hemma i Serige måste jag vänta hela 124 dagar innan det blir lagligt. Och typ coolt att jag inte blivit leggad en enda gång när vi varit ute hah! Stora flickan (y)

Fick sovmorgon idag men ändå vaknar jag vid åtta..! Vad är det för nåt, har inte hänt på hundra år?! Dessutom gick jag inte och la mig förrän sent igår, eller åtminstone senare än jag brukar. Intresseklubben antecknar.......  

I predict a riot

Ay up! Sitter och fryser arslet av mig här eftersom värmen inte funkar, kom hem för ett par timmar sen bara och jag har som vanligt haft en mycket trevlig helg i York. Var duktig och tränade som satan både fredag och lördag. Sen behöver vi inte lägga för stor vikt vid att jag var ute både fredag och lördag också, dessutom var vi på puben idag.... illa. Men kul som satan så det skiter jag i. Har dansat som bara den på The Stone Rose Bar och The Willow igen, det gick hur fint som helst ända tills Sambuccan åkte fram. Därefter blev jag knockad på dansgolvet och näsan blev lite ledsen, men som tur var fanns det gott om folk som visste hur man fick en näsa att sluta blöda haha.

Nu är det verkligen dags att sova, för det har man inte gjort så mycket denna helg inte. (y) Adjöken

RSS 2.0