Hello people!

Igår var det fint väder och det är det idag också, så jag kan ju inte hänga här inomhus som en annan blekfis. Nej, det blir nog landet med systeryster. Hon ska måla båten så att vi kan ut och steka med den sen, grymt. Speciellt grymt att det bara är hon som målar och jag tittar på, höhö.
Förresten fixade jag sidecut på min fina fru, nej juste.. numera bror (syster?) Elin är namnet i varje fall. ^^ Hur awesome som helst och jag är lite avundsjuk, mihi.
Men glad midsommar på folket om vi inte ses innan dess. PUSSS

Jukk-ola

I'm hooome! Trött som satan, borde kanske gör som Elilainen och sova lite. ^^ Alltså, Jukola är ju alltid Jukola, finns inte så mycket mer att säga än att det var jäkla skoj. Allt från buffén till hyttfest, fyllesnack när klockan är alldeles för mycket och sno skyltar rakt framför övervakningskameran.. Man måste ha varit där för att förstå, orienterare är liksom the shit! Incesten är aldrig så hög som under hemresan. Men det är underbart,  'cause there ain't no party like an orienteringsparty!

Nu ska jag allt ta och sova lite, imorgon ska jag leka med Elin och rakapparaten. Och så kanske jag hittar några fina bilder från mina äventyr. (y)

The Big Apple

Alltså, någon som vill bo med mig i New York?! Skulle inte banga.
Kom nyss hem från Arlanda, nu har jag varit vaken i typ 20 timmar och det är redan dags att packa och dra till nästa destination. FINLANDI! Inget sova här inte, det får man göra på båten om sisådär 10 timmar. Typ död, men astaggad är jag! Jukola är typ årets bästa ^^
Pussi

NU KÖR VI!

Förberedelser, massor av förberedelser har fixats idag minsann. Studentlunchen är nu även avklarad och jag längtar som bara den till imorgon!! Helena och alla är så hemlighetsfulla, jag får inte ens gå som jag vill i mitt eget hus... mycket spännande.
Imorgon startas det med champagnefrukost klockan 8:30. Det blir fint.

mmmm whatcha say, mmm that you only meant well? well of course you did

Hide and seek går på repeat. Ska lära mig hela texten så att jag kan vara med och sjunga lika fint som pojkarna. ^^  

Ljusterö

Jävligt spårad kväll, klarar oss fint utan alla bangare ^^ Gårdagen bjöd på både det ena och det andra; skratt, tårar, hångel, nattbad och mystiska gräsfläckar (rip hatten). Precis som det ska vara.
Älskar översentimentala fyllenätter. ♥


Gotland

Gött med Gotland, sol och massa kul. Mindre gött med cykel och taggbuskar, men vad gör man. Sju träningspass och 125 km cykel, tur att man är hård höhö. Blåmärken i arslet efter sadeln och den sista turen till båten var fin, mycket fin, 22 km i spöregn. (y) Men läger är fan alltid kul, kom ju på att detta var sista farstalägret, mycket sorgligt måste jag säga!

Nu är jag taggad inför fredag, då blir det studentfirande hos min bättre halva och sen slutskiva. Dagen efter hoppas jag på Ljusterö, fint väder och allt farstafolk!

RSS 2.0