I would love to be your Sally Cinnamon.

I'm off to York this weekend for some training, training and a bit of training... No, hopefully we'll come up with something more interesting aswell. We'll see, but I'm sure I'm going to have a good time! 
Have a nice one, folks!

"what's up? holla!"

OOH life is good, life is sweet! Vet inte om det är för att jag är hög på socker eller för att jag nyss kollade på ett avsnitt av Kungarna av Tylösand. Men himla glad är jag, det kan iofs ha lite med ett sms jag såg nyss att göra! Inget mera pity party den här veckan inte. Möjligtvis när jag är såjävla bakis på söndag. Men tills dess, ROCK ON SUCKERS!

Snart åker jag hem ju föfan..... Då ska jag äta kanelbullar och pussa lite på syster och Elin. Sen ska jag ut och röja på ACE med Moa bland andra, det har jag längtat efter!

Bara för att det är jävligt chill just nu, och hade jag haft en balkong så hade jag defo suttit där nu (y)

AH YOU FUCKER!

Hahaha, ganska roligt med en tvååring som upprepar nästan allt man säger och någon råkar slänga ur sig diverse svordomar vid middagsbordet. Resten av kvällen går Jack omkring och kallar oss alla för plonkers. Well done daddy! (y)

Yes please

Sååå mycket bättre känner jag mig idag, har till och med tränat! Det är så tråkigt att träna ensam men vad ska jag göra liksom? Appropå det så kan jag berätta att jag har lite beslutsångest gällande min framtid. Vad dramatiskt jag fick det att låta, men alltså det är liksom typ några månader framöver bara. Jag hatar att ta såna här beslut, fan så skönt om någon bara kunde bestämma åt mig! Eller bara slänga fram några vettiga argument, för och emot liksom. Ja, det vore bra.

Finds a streetlight, steps out of the shade. Says something like "You and me, babe, how about it?"

Har ont i huvudet, magen kurrar, kissar på mig snart och jag känner mig lite värdelös. I'm having a pity party. Hela dagen har jag bara legat här och kollat på Cougar Town (sjukt bra) och tyckt lite synd om mig själv. Jag hade en idé imorse att jag skulle ut och träna men efter att ha konstaterat att vädret är piss så hade jag konstigt nog ingen lust längre. Jag somnade om tills jag hörde något konstigt - kollar ut genom fönstret, vad ser jag där? Jo, en ful liten man med trasa och skrapa i högsta hugg som ler och vinkar glatt. Hej på dig med, hehe.
Värdelös dag, så tråkigt att vara ensam.

det ska låta som när man vrider om bubbelplast ni vet.

Nacken värker och knackar lite läskigt varje gång jag rör den och rumpan har domnat bort fastän jag sitter i en mjuk säng. Tecken på att jag suttit framför datorn föör länge. Men jag har ju gjort väldigt nödvändiga saker, typ planerat nästkommande helg på FB, kollat in mina vägval och bommar jag gjorde idag, kollat på debatt. Ja, för jag fick "Kungarna av Tylösand"-abstinens och det var ju just det programmet de debatterades om..
Åh, hej då för nu börjar Juno på Ch 4! Hej onödigt inlägg. Men jag lovar att skriva något vettigt nästa gång (y)

Sally Kanel

Uhhuu, försökte ge mig ut att springa idag men det bara gjorde ont överallt och var allmänt jobbigt. Fick nöja mig med en lång powerwalk och vänta tills min kropp bestämt sig för att krya på sig. Åtminstone var det ganska trevligt väder idag, ni skulle sett igår. Helt sjukt mycket vatten typ hälldes över oss och det blåste så att jag var rädd att huset skulle lyfta, jag skojar inte!

Har atm inga planer för denna helg heller men jag behöver nog ta mig härifrån. Hoppas på att något spännande dyker upp, annars åker jag på egna äventyr. Det har en tendens att ordna sig till slut. (y) 
Nästa helg är sista helgen och jag har heela huset för mig själv. Skönt.

17 dagar kvar

Ingen ork idag, känns som om jag håller på att bli lite krasslig. (n) Sen jag kom hem från avlämning av Jack på nursery imorse har bara legat nedbäddad i sängen och stirrat på film. Men man måste ju äta.. en bacon/chicken/egg sandwich fick det bli. Haha, vad jag aldrig skulle äta en sån om jag inte var i England. Men det borde man, mums!

Förresten har jag fått två jobberbjudanden på senaste, eller alltså som au pair, men ändå. Låter riktigt bra faktiskt men det känns som att jag borde åka hem och skaffa ett riktigt jobb. Jag skulle mer än gärna stanna i England men lite mer betalt än £60 i veckan vore ju nice.

Nu är det dags för "the daily injection of Scrubs", som damen på tv säger. Hejs

confession

Ja, jag är en dålig, dålig, dålig människa som inte använde min röst. Herregud, det är vad alla pratar om på FB och överallt. Men själv har jag ingen koll alls, känns lite isolerad här borta, pinsamt illa är det..... Ville bara säga det.

XX
 

saknar dock det där "samma gamla folket" lite!

Thank god säger jag bara.

Annars regnar det och jag sitter mest och väntar på att någon gubbe som ska fixa gasen ska komma och knacka på dörren. Men för att göra lite nytta så har jag tvättat, haha det behövdes kan jag säga. Men det var lite synd om katten som jag råkade stänga in i tvättstugan och sedan inte hörde hur han jamade och klöste på dörren. Han får för en gångs skull ligga på min säng bara för att jag var så elak, det gillar han.

just what I needed

Okej, jag hade det ganska mysigt igår kväll ändå och jag är såå mycket gladare nu när jag har fått spendera lite moneeey! Tog tåget till Leeds idag nämligen. Strosade runt bland folk och affärer, åt världens godaste macka typ och avslutade resan med en frappe på Starbucks. Bra skit.
Blev typ hur glad som helst när jag hittade Urban Outfitters, sjuukt snygga kläder och grejer + att det är billigare här än i Sweden. Dock blev jag lite besviken på Primark som var helt omöjligt bara, en stor jäkla soppa. Billig skit utspridd på tre våningar och en kö på några hundra meter, att folk orkar...

Bra dag i alla fall, imorgon tror jag att jag ska springa lite orientering. (y)

dancing on my own

Medan vissa går ut och käkar middag och senare går på bio tillsammans sitter jag här och äter chinese take away och ska kolla på film om en stund. Om man ändå kunde få vara på två ställen samtidigt, tänk allt man skulle kunna göra då! Eller bara kunna teleportera folk vore också rätt nice.
Men nu ska jag inte sitta här och vara bitter i min ensamhet, nej för nu hoppar kissekatten upp i sängen bredvid mig. Så mycket bättre känns det nu, inte ensam åtminstone.

Imorgon är det lördag tjohoo! Inte för att det gör så himla stor skillnad för min del eftersom jag inte har ett endaste dugg inplanerat. Fan vad booooring. Bitterkärringen signar ut. Fo shizzle.

du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus

...hur skulle ens en liten köttbulle kunna få plats i en näsa? Iaf, det var min tur att laga mat idag. Denna gången blev det köttbullar med kokt potatis + morötter och brunsås. Hur svenskt är inte det då? Ingen lingonsylt till dock, men om du frågar mig så är det tusen gånger godare utan. Denna kulinariska upplevelse uppskattades som tur var och det var minsann annat än gummibullarna på IKEA.

Nu ska jag fortsätta se på Kungarna av Tylösand HAHAH! Det gjorde min dag, Elin! ♥


det luktar pizzeria i hela mitt rum (y) för jag åt pizza nyss alltså..

ÅÅÅH, fick mitt efterlängtade paket idag! (y) Helena is a funny one, müsli och skit. Men den mosade chokladen gillar jag. Haha, gullunge. Aja, ni andra lär inte förstå något alls men jag fick tillbaka min telefon också som skickades in på lagning innan jag åkte iväg. Nu är den glad igen, jag är också glad.

Imorse när jag lämnat Jack på dagis gav jag mig ut för att springa en stund. Herremingud. Höll seriöst på att blåsa iväg och regnet kom liksom inte uppifrån utan från sidan. Var tvungen att blunda för att inte bli piskad i ögonen så efter en halvtimme gav jag upp. Nu tittar den där jävla solen fram igen, vad trevligt.

"How could you tell?!"

Hahah, jag gillar konversationen vid middagsbordet idag. 

Rosie: So, do you have any plans for this weekend?
Jag: No, I think I'm just going to stay here..
Lee: So, you're not going to York..? *Sneaky smile*
Haha!
Rosie: You know you have a guest bed in your room..? *Sneaky smile again* 

Wtf..?!

Konstighetens

Idag blir ännu en slappisdag tror jag bestämt för det blåser och regnar satan därute. Typ storm på riktigt! (n) Har ingen lust att gå ut i detta väder.
Klockan är bara nio och jag känner mig redan opepp på den här dagen.. Kanske just för att klockan bara är nio, eller så är något fel på riktigt. Låt oss hoppas på det förstnämnda.

God Save the Queen

Hur bra har inte min helg varit? Den har mest spenderats med Josh som är en mycket trevlig lad. Måste bara säga att det är helt sjukt vad trevliga alla är här!
På lördag morgon blev jag upplockad av Stu och Josh, det bar av mot ingen-aning-om-vad-stället-heter.. men det var en bit ut på landet, upp för krokiga vägar tills vi pakerade vid en pub som var byggd in i bergväggen. Träningspasset var pain, upp och ner för tre bergstoppar (typ). Höll på i lite mer än 70 min, det var förbjudet att gå i uppförsbackarna och nerför skulle man helst springa som en dåre utan hjärna, livsfarligt. Helt brutalt men med trevligt sällskap gick det an. Helt slutkörd efteråt men vi skulle ändå ta en pint inne på puben, såklart.. "It's a rule in England!" och jag måste tydligen börja vänja mig vid drinking, traning, drinking and so on...

På eftermiddagen var benen stela som två pinnar så det fick bli lite lugnare träning, ut i skogen ett tag sen lite chill med familjen Beech's livsfarliga hästar. Den ena tycker om att nafsa nipples och den andra hade tydligen sparkat ihjäl någon, fast han är snäll för det mesta. (y) De undrade om jag inte ville go for a ride? "Eh, no thanks I'm fine!"
Väl tillbaka dog jag lite i deras soffa och jag fick lära mig dricka te, måste hålla med om att det smakar så mycket bättre i England.

The night out.. oh my. Vi var några stycken och gick runt till lite olika ställen. (varav en jag vet namnet på eftersom jag har inträdesstämlar över hela armarna där det står "I <3 WILLOW") Det blev några pints, jag tappade räkningen tillslut men kan med säkerhet säga att det blev någon för mycket. Var ute hela natten och dansade, jag hade sjukt kul och har inte spenderat en enda krona ett enda pund. Haha, det var liksom omöjligt att få betala för något själv och det är killarna som turas om att stå för rundorna.. svenska pojkar har mycket att lära.. ;)
Vid 4-5ish någon gång kom man väl hem. Vaknade sedan vid nio eftersom jag egentligen skulle upp och springa orientering.. men kände mig inte riktigt sugen liksom, så det fick bli en exlusiv guidad tour i York istället. Har absolut inget att klaga på förutom några mystiska skador och huvudvärken. Wicked weekend!  


York

Har spikat plans for the weekend! (y) Åker vid femtiden imorgon och kommer hem på söndag någon gång. Det blir en helg i fina York, med lite träning, tävling och utgång. Utgång x2 faktiskt, först har Josh lovat att visa mig stan och some dancing men idag fick jag veta att Rosies mammas granne har skrivit upp mig på någon lista till något ställe där han DJar.. Mycket spännande, har typ hälsat på hans brorsa en gång iaf, men det blir nog fint.. haha.

This Is England '86

Åh, hela huset för mig själv. Såå skönt, lite lugn och ro innan busungen ska hem från dagis igen. Sitter och kollar på This Is England '86, första avsnittet som jag lyckades spela in igår. (y) Ni vet filmen, nu har de gjort en serie som utspelar sig typ tre år senare. Himla bra är det! 
 

This song is for the guy who keeps yelling from the balcony, and it's called "We Hate You, Please Die."

Måste bara säga att min köttfärssås tydligen var så god att Rosie frågade om jag inte kunde göra den idag igen! Jamenvisst. ^^

Glömde ju helt bort att vi var på bio i helgen! Vi såg Scott Pilgrim vs. the world. Hahah, som vi garvade! Galet rolig på sina ställen så den rekomenderar jag! (y) Nu ska jag krypa ner under täcket och se lite mera film tror jag. Mys. The Runaways verkar bra.

älskar överraskningar!

Hahah, ännu en liten överraskning nu när jag loggade in på fb imorse.. Har plötsligt ett förhållande med Soel, skaffat barn och kommit ut ur "Narnia, garderoben alltså" LOL. Inte illa pinkat över en natt måste jag säga.


My second bithday

Hemma från Sheffield som var mycket trevligt. Lite av varje hanns med, bland annat lite träning, glassätning på en bondgård där de gjorde sin egen glass och tävling. Jag fick bo hemma hos Jenny och Oli som är typ hur gulliga som helst, Todd från Nya Zeeland var också på besök men han fick nöja sig med soffan. Mycket god mat i det lilla köket bjöds det på och igår kväll we went to the pub (låter bättre på engelska..) och de fick lära mig lite om riktig engelsk öl. Mycket trevligt (y) fast jag blev typ full även fast jag bara drack halva pints. Bra uppladdning inför morgondagen.

Ja, för idag hände det grejer i Lincoln. Eftersom de inte har så mycket fina skogar här omkring (som i Sverige där det finns skog nästan vart man än är) så får man springa långdistans i stadsmiljö istället. Hur kul som helst tyckte jag och ett sånt race borde det finnas i Sverige också! Det var klurigt på sina ställen och jag virrade bort några minuter i en laburint.. (Ordkunskap: laburint= maze) Ha, det var faktiskt en riktig laburint och man kunde inte gena utan var verkligen tvungen att springa runt och leta efter rätt väg. Till slut kom jag på att det fanns en uppförstorad bild av fanskapet i hörnet av kartan, då blev det genast mycket lättare....

Det är alltid trevligt att få notifications på fejjan, men man blir lite förundrad när man fått typ 40 stycken. Så poppis är man bara när man fyller år tänker jag... och tänka sig, det gjorde jag visst! (y) Busfrön xx 

Hahah, alltså tack Elin för den uppmuntrande kommentaren.. ^^ ♥

Gillar fb-chatten och alla trevliga peeps in York. Bara väldigt synd att York ligger en bit härifrån, vore ju synd att missa erbjudandet jag nyss fick! "ill make up for it!! ill take you training then we'll go out drinking and danceing in town!!!"

Men det jag egentligen skulle skriva var ju hej, imorgon bär det av mot Sheffield och (auntie) Jenny. På vägen ska jag få träffa gammelmormor också, hon såg tydligen fram emot att se mig. (y) Och sen så måste jag bara slänga upp en bild på Jack när vi var i parken och lekte idag igen. Såklart kommer glassbilen förbi och Jack kan äntligen sluta tjata "Where's the ice cream man gone?!" Men det är inte det lättaste att äta glass när det är varmt och solen skiner, glassen rinner iväg fortare än man hinner äta den. Åtminstone om man är två år. 

Hahah, älskar hans min när man säger åt honom att le (y)
 


Lycka till alla som springer SM förresten! ♥

 


RSS 2.0