In case you wondered liksom..

Kom nyss hem till ett tomt hus, har varit i Finland igen. Denna gång med Moalainen, på uppdrag att köpa vin. (y) Sov hos Elin och gick upp fem imorse så nu är jag trött.
Puss hej.

I'm such a tit..

Alla bitar ramlar på plats och jag är ledsen, kan inte säga annat. ♥


Tingelingelinge båten går....

Det är ganska intressant att mitt i natten upptäcka diverse småskador på typ knän och sånt, och inte ha någon som helst aning om när eller hur de uppkom.. Illa.

Helgen var gryym! (Som väntat iofs) Det gick till och med bra att springa, fint väder hade vi och man slapp verkligen frysa arslet av sig. (y) Men iaf.. BÅTEN är ju liksom det man ser mest fram emot förstås ^^ och det var inget att bli besviken öven. (y)
Proppmätta efter buffén drog vi till hyttfest där det bjöds på en massa vin. (y) Först vill de (Jack och John) inte ens köpa lite Minttu till oss men sen är det ändå de som bjuder på vin, fyller på glasen och skålar för fullt. Haha, dubbelmoral grabbs? Men jag klagar inte, det var såklart riktigt trevligt. Till och med när mapa kom och skulle "titta till" oss yngre var det trevligt. Kalasfull var jag men det gjorde knappast något eftersom de inte heller var spiknyktra om man säger så.... Hahah.
Dansade lite, socialicerade lite...........*liten lucka*............ Till slut hamnade vi med lite trevliga pojkar i våran hytt där det snackades och skämtades tills vi somnade. (y) Ganska najs, klockan var väl runt fyra, fem tippar jag. Några timmar senare - när Taxfreen öppnade - blev dom utkickade och sen var Jukola 2009 slut typ.

"Gå-till-frukost-outfit"


Lyckades kanske inte riktigt fånga hur otroligt mysigt vi hade det där.. men det var det. (y)

Starten (TC hölls på en trevbana - förklarar bilen..)


Jag säger bara "hahahahahahahahahaaa"


Här var det fest.....



"Cause there ain't no party like an orientering party" Så rätt haha, nästa sjätte! Och Elin, jag tror att jag måste smuggla ner dig i min väska isf.

Minä olla kiltti kanan

Wiiehoo! Äntligen dags för Jukola 2009!!
Åker båten imorgon 19.30.
Kommer fram på morgonen och äter frukost bestående av mestadels små munkar.
Åker lite buss.
Springer förstasträckan och lallar runt på TC tills det blir sovdags och vilar upp sig lite inför båtresan hem.
När herrlaget som sprungit hela natten kommit i mål åker vi lite mer buss (=bussfest).
Grymmaste buffén på båten (valfri dryck i valfri mängd ingår).
Efter buffén blir det hyttfest och slutligen ska vi skaka rumpa hela natten lång!!!
Jag känner på mig att det kommer bli en bra helg och att jag kommer vara ganska oanträffbar på måndag... Tjing!

Update från förorten YOO!

Här skulle jag kunna skriva ett jävligt långt inlägg om allt kul jag har sysslat med senaste tiden som man kan tänkas vilja läsa om men det orkar jag inte för jag är lat. Jag har iaf haft väldigt kul mestadels. (y)
Men lite kort; nationaldagen/Fekkenation var gryymt kul, har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv tror jag!
En massa Skins-tittande har det blivit och jag sörjer nu för att jag nu har sett alla avsnitt, kommer sakna det vafan!
Spontanitet är alltid spännande, blev en tragus piercing (hah, låter coolare än vad det är dock..)
Skolavslutning också såklart, den sög och jag satt där och skämdes åt alla som "uppträdde" för ingen kunde sjunga haha.
Sen har jag ju röstat också såklart (y) f1 med moget må jag säga.
Ganska mycket tid har spenderats med Älin ^^ och Helena fick finaste balfrisyren :D 

Jag har äntligen tagit tag i körningen! Redan anmäld till uppkörningskurs imorgon och riskutbildning om någon vecka. Jag är fett taggad! 

Nåt annat jag är taggad till är såklart Jukola! :D Faan vad det ska bli kuuul! Fast mindre kul att det ska regna och vara kallt, men man ser ju ändå mest fram emot båten! ^^ 

Nu är det snart dags att sova tror jag.. Har inte blivit mycket av det de senaste dagarna hehe, känner mig lite som Agneta som sedan sju år tillbaka lider av kroniskt trötthetssyndrom! HAHAHA ♥ PUSS 

I won’t soothe your pain

Igår hade vi det lite mysigt, inget riktigt pyjamasparty dock.. ;) Men imorgon blir det fekkenation i Saltis!

Det är lite deppigt att vara ensam hemma just nu, men jag får trösta mig med lite godis och andra säsongen av Skins! Huuur bra som helst!! :D Kollakollakolla.

Över och ut

Jaa det blir lite chill ikväll, orkar inte stöka ner alltför mycket.. Men kom vettja! :D (y) 

Nu har jag förhoppningsvis räknat färdigt all matte och ska inte räkna mer matte på väldigt, väldigt länge. Det känns bra. 
Det är snart sommarlov, vilket innebär att det bara är en massa slappa, onödiga lektioner vi har nu. Typ som utvärderingar och sommarfestgrejer.. Man kan väl inte äta våfflor på sommarn eller..? Inte jag iaf ^^ Och Annie! Våffeldagen är i mars och inte är det sommar i mars...... sådeså! ;)

Klaaart vi ska till Ljusterö någongång i sommar! :D:D ♥



..detta firar vi genom att supa skallen av oss! (y)

Tjohopp, pluggar fysik för fulla muggar, (märks det?) det känns ganska lätt faktiskt.. men vi får väl se imorgon. Då är det bara franska och sen fysikprov, sen får jag gå hem!! Fast hem ska jag inte.. utan till Tensta (y) öhm.

På torsdag kväll åker päronen till landet och Helenisen är i Sardinien sååå.. någon som vill hitta på något kuul?! :D Hoppas.

Nu, back to fysikboken.

RSS 2.0