1:A ADVENT

Yees, och julkalendern imorgon! Bänka er framför TVn gott folk!
Nu är det fika/mys/tv- dags (y)

MISSION COMPLETE.

Ojoj, här hade Elilainen visst varit snäll och förberett ett litet inlägg till mig ^^ ♥ Antagligen för att jag jag skulle ha glömt bort rubriken ;) hahaha
Salem var såå mycket bättre den här gången än förra! Haha, först i början var jag kanske lite skeptisk.. lite stelt och alla var ju fan äldre än oss men efter ett tag blev det lite mer "livat" x) Ganska naajs kan man säga.. ;) Men som min käre vän Elin säger så skippar vi detaljerna.. höhö.
FUOD, Minttu, läppstift, Ariel, bortsprungen telefon, äckliga 26åringar, Björn Gustavsson and so on..
I stora drag.

Här har ni dräggen..



Klev ändå upp tidigt imorse eftersom jag skulle jobba, myys.. Det luktar fimp om hela mig och mina händer luktar spya.. Hallelulja! Bakfull och hemsk, det var inte najs att åka buss.. -.- Det var inte heller najs att stå och jobba i sex timmar.. Höll fan på att svimma fleera gånger. x) 
Nu sitter man iaf hemma, och mapa tror att jag har drabbats av vinterkräksjukan.. xD Jaa, det kan man ju också kalla det.. x)

Nästa helg är det fekke hemma hos Saandrisch! <3

MISSION COMPLETE.


ÖVNINGSKÖRA

Fick övningsköra fram och tillbaka från landet bara för att pappa skulle dit och stänga av allt och fixa.. Puuh säger jag bara, vilken lättnad! Han hittade inga spår och vet fortfarande inte om någonting! ^^ Diskret smög jag in och ställde fram en del grejer vi glömde förra gången, städade bort askkoppen också.. :P Haha, varje gång han sa typ: "Men vad fan är det här?" så blev jag först skitskraj innan jag såg vad det var.. x)



CASHFLOW

Jobbade idag! Kul faktiskt (y) ska jobba på söndag, onsdag och fredag.. osv haha. Då kan vi snacka cashflow! ;) höhö

Det är så kul när folk tror att man är äldre än vad man faktiskt är!
"Jahaa, trodde du var nitton eller nåt, så jag tänkte ta med mig dig ut och supa.."  haha, syynd.. x)

Nu är det ju fredagskväll igen.. vad göra?!?!?! Jag vette fan, men man kan ju alltid dra till Bagis och tugga.. ;)

TORSDAG = NÄSET

Hahahaha! Elin, det erbjudandet kan man ju bara inte tacka nej till! x) <3



Alltid Näset på torsdagar! ^^ Snackade med Elin typ heela tiden, även när vi sprang.. hihi men så blir det när man inte träffats på såå länge. ;)

PUSS.

TÖ TÖ TÖ..

Imorgon har vi inga lektioner! :D Iofs kanske man borde göra lite självständigt arbete.. men ändå! Låter liksom bättre att säga att man är typ ledig! ;) Haha. Men jag ska jobba kl tre.. japp, ni läste rätt :) ska jobba extra, nu under julen iaf! (y)

Sedan kanske - om vi har tur - blir det firande av Esra som fyller åt imorgon! Grattis till henne! Hoppashoppas hennes syskon ska ut! Det blir nog skoj i sådant fall! :D Känner verkligen för att bara supa ner mig ordentligt.. hur man nu kan "känna för det".. ;P Annars kanske jag tar tuben till Bagis även denna fredag.. höhö ;)

Nu är det snart träning, och Elin bangar INTE denna gång! (y) ;) ♥

So long!

P.S
Vet att det ser förjävligt ut här för tillfället.. inget passar ihop med nåt :P Men har inte tid just nu. Det borde dyka upp en finare header snart.. ^^

FINALLY

Hahahaa, som du har längtat.. ;)

Tuben kom till skolan och så fick man göra knappar utanför matsalen.. så då tog jag tillfället i akt och gjorde några. :P En, speciellt till Elin.. ^^ Klockren, men bara Elin fattar varför.. ;)

Efter lite tjat och med tanke på att vi ändå inte träffas imorgon så lägger jag in en bild idag då..

Så, grattis på namnsdagen, TÖNT! (en dag i förskott) ♥


NAAW

Sööööt! 

Det är ju omöjligt..?!

SNART

Hahahahaa!

Speciellt sista låten.. xD



INSTICK

Har laddat ner ett nytt bildredigeringsprogram, riktigt kul och hålla på. :) Men nu måste jag koncentrera mig på annat tyvärr.. :/

Ha det.

DET HÄR SKREV JAG TYP TVÅ INATT..

Nu är det natt och jag ska snart sova.. Jag har "varit hos Sandra hela kvällen".. hahah, näe inte riktigt.. x) Vi drog till Bagis, på vägen dit träffade jag förresten Jossan :D - länge sen.. Aja, Berra fick möta oss och sen drog vi typ bara runt där, sen kom Moa och Venus dit.. Fast då gick vi runt lite till - frös och letade efter nån gata som ingen visste vart den låg.. x)
Hahahaha, Berwar måste vara en av de roligaste personerna! :'D Jag hade iaf det roligare än vad jag hade haft hemma.. ;)

FRIDAY NIGHT

Orka sitta hemma en fredagkväll och plugga.. Så därför ska jag och Sandrisch dra ut och våldgästa Berra, kanske leka i hans källare! ;O Finns ju en massa trevligt folk i Bagis ju.. Mindre trevligt också men vafan! x)

Ha det så kul folket! I'm out.

ÄNNU MER HEMLIIS! :O

Jag är fortfarande väldigt förvånad ska du veta! :O Men så jäkla kul! x)

Det var faktiskt rätt skönt att komma ut och träna lite. :) Vi sprang 7 km i hyfsad fart, det gick bra förutom att det var väldigt isigt och det är ingen hit att springa med löparskor på is.. 

Nu tänkte jag ta och sova - tidigt (y) då kanske jag inte är så trött imorgon och kommer i tid för en gångs skull.. ;O

Love. 

HEMLIIS!

Dagen har varit ganska najs, :) endast fysik och matte sen sluut kl. 11.40! (y) Fick förresten tillbaka mitt fysikprov idag.. VG+ ! Nöjd, med tanke på hur mycket jag pluggade inför det provet.. ;)

Nu påminde Elin mig just om en sak.. "Hej tönt-louise" höhö! Idag har vi varit lite kreativa och jag har ***** ******* ** **** :D (kan inte avslöja nåt helt här än.. ^^ bara så att Elin ska bli nyfiken! Mohahaha)

Nu är det snart träning så bye!

FULLT UPP

Prov igår, prov idag, inlämning av engelska bokanalys på fredag och en försenad ol-planering,plus en massa andra småläxor.. Vad trött man blir! (Jag vet att jag tjatar hela tiden..)

Mitt huvud är tomt at the moment..

DUKTIGT

Ahh, fyfan vad stel man ska vara idag då.. Varje gång man suttit stilla en stund och sen ska resa sig stramar det i hela bksidan av benen och det tar typ nån minut innan man går någorlunda normalt.. Men inte så konstigt med tanke på vad jag sysselsatte mig med igår.. hmm.
Nämligen Rogaining! En tävling, man skulle ta så många kontroller (egentligen poäng) som möjligt på tre timmar (!) TRE TIMMAR! Shieet säger jag bara.. Jag sprang tillsammans med min Elin, och vi sprang, och sprang, och sprang.. Ett varv runt Orlången typ.. Dvs riktigt långt!! 2,5 mil!!!!!! 25000 m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inget jag tänker göra om på mycket länge..

Sedan vart det mat och teater med orienterarna. Teatern sög men annars var det trevligt.

Plugg väntar.. blä

FÅR JAG CHANS PÅ DEJ?

Kommer nog faktiskt sakna Berra lite grann när han byter klass.. :( Vem ska då underhålla mig när jag har tråkigt?!?! ;O Men men, man kan ju alltid gå in på Fejjan.. ;D

Vart fan är skolkatalogen förresten..? Jag vill ha den nu ju! Varför kunde dom inte skicka den tillsammans med de vanliga korten?! Säämst..

MY NAME IS GERALDINE, I'M YOUR SOCIAL WORKER

Hoppas att det gick bra på fysikprovet idag, för det kändes faktiskt helt okej. (y) Synd bara att jag inte stannade kvar och lyssnade på slutet av den sista (!) uppgiften igår när vi hade repetition eftersom det var en av mvg-frågorna på provet.. aja, jag kom iaf fram till ett rimligt svar till slut. x)

Nu är frågan om jag ska träna eller sitta hemma och skriva engelska bokanalysen..? Jag behöver ju egentligen träna, fyra gånger i veckan - ni vet! ;) Fast å andra sidan så behöver jag plugga också.. men det är ju tråkighetens! Dessutom kommer inte Elin dit.. :(
Vi få la se hur det blir, jag kanske jobbar på fett bra med engelskan nu innan..? x) -Möjligt, men knappast troligt!

Den här låten är så jäkla bra! ♥




DET ÄR MÖRKT NU

Dagen har mestadels tillbringats ute - till skillnad från igår. Eller inte ute ute.. men inte hemma iaf. :) Tog oss till Nacka forum och drog runt i de flesta affärer där tror jag och åt sedan på Il piatto. ♥ Jag köpte mig iaf ett mycket fint, lila spetslinne. ^^ (y)

Sedan har jag även varit ute och gått en sväng och på vägen hem gick jag förbi Ica och köpte frukost som jag kan ta med mig och äta på tåget imorgon. Eftersom vi ska träna någonstans långt bort, norr om stan så måste vi åka tåg till Häggvik för att senare bli upphämtade av bussen där.. Onödigt tycker jag eftersom jag måste gå upp så tidigt då.. hehe, det tar liksom 45 min att åka till Häggvik från Farsta strand.. Men då hinner jag förhoppningsvis läsa lite i min bok! (y)

Nu måste jag skriva min utvärdering samt planering i specialidrotten som ska vara klar idag! Det lär inte bli 10 sidor.. men kanske två om jag är duktig.. x)

Smell ya.

LÖRDAGSKVÄLL

"Man kan ju alltid dricka glögg, skrapa en trisslott eller ringa farmor om man har tråkigt.."  ♥

HEJ.

Idag har varit en riktigt seg dag. Blev väckt vid tio och åt pannkakor, sen la jag mig i soffan och kollade på en asbra film.. efter det var jag tvungen att läsa i min eng.-bok som vi ska skriva feta analysen på på onsdag, jag som knappt hade börjat fastnade totalt så nu är det typ bara halva boken kvar.. (y) Vid fyratiden kom familjen hem så då klev jag upp, duschade och gjorde mig iordning.. Här sitter jag nu.

Har förövrigt inga som helst roliga planer inför ikväll.. det är liite tråkigt faktiskt..

Bloggish <3

Det ÄR kul att läsa bloggar, speciellt om man känner personen. Då behöver inläggen inte ens ha nåt speciellt syfte, bara en liten update av dagen liksom.. ^^ och sen är det ju för sin egen skull också, riktigt kul att läsa igenom senare ;)Sådetså, André! ;D


BREATHTAKING

Ojojoj, hela 17 stycken nu.. vad har jag gjort för annorlunda denna gång tro?
Jaja, trevlans iaf! ^^

Men nu är det läggdags.

NAJS BAJS

Ohlala, hela 12 besökare idag! :O (y)
Men varför inte minst lika många kommentarer.. hmm. ;)


OR ARE WE DENSER?

Hahaha, utan att ha behövt be till gud så har nu internet funkat i mer än två timmar! :D Så nu är jag lite glad igen, plus att mamma mutade mig med en bulle.. hehehee ;) Men den var god! (y)


Idag hade jag planerat att skriva en debattartikel på engelska, men så blev det ju inte riktigt. Det är faktiskt sällan det blir som jag tänker.. hm. Men men, jag kan ju iaf vara duktig och börja på den nu. :) Men matte däremot orkar jag inte, det är ovärt! Bengt också - ovärdigheten själv! Nee, förlåt Bengt.. Bengt är snäll, han brukar bjuda på choklad! (y) Verkar jag lättmutad? (om det ens är ett ord..?) ^^

Bara för att jag är på lite glatt humör nu så kan ni få en braa låt! :D ♥



Smell ya later babes.

DET KALLAR JAG CP!

INTERNEEET ÄÄRRR HEELT ÅT HELVETEEE!!! Snart blir jag arg på den här pissgrejen! Jag har ju faktiskt viktiga saker att göra men som nu inte går att göra pga den där jäävla bredbandssaken! Jag tror inte att det är meningen att jag ska lyckas i skolan längre.. måste vara så!

CAN I SMELL YOUR FEET? RAWR

Matteprovet gick åt helvete! Hata derivator säger jag bara! Sen har jag en massa annat plugg att göra. Man orkar bara inte med allt.. :/ Finns ju sååå mycket annat man föredrar framför läxor och prov liksom?!

Fyy fan, det är nån skum kille som addat mig på msn.. Han snackar om fötter hela tiden, frågar vad jag har för strumpor på mig och om jag blir svettig om fötterna när jag springer.. Heej fotfetishist! Hm..


(Y)

Annie och jag äger! Vi vann Höstlunken, med hela nio minuter också! :D
Och Gustav tror han är bra.. x)

Vadå, tanter och gubbar som springer D17-20??

TRÅKIGHETENS

Har varken tid eller ork att skriva just nu.. får väl fixa nåt sen nån dag.
Kan ju säga att Ljusterö var kulkul iaf! (y)

Nu ska jag... för en timme sen hade jag skrivit: pluggat. Men nu skriver jag: prata ännu mer med Korven och André.. För det här med att plugga är såå segt och tråkigt och jag hatar det!!!!!!!!

Bajs och hej.

RSS 2.0