träningsdagbok

Sitter och väntar på att Richard ska bli klar med något viktigt så vi kan sticka ut och trääna. (y) Igår var vi ute ett helt gäng (bla Graham Griswood, coolt) i the Peak District och sprang, hur fint som helst är det! Aningen kallt var det men när vi väl kom lite längre upp så sken solen så det gjorde inte så mycket. Dessutom borde ju jag vara van vid snö och kyla eftersom jag är från Sverige... det tycker iaf alla engelsmän. Haha

 

snygga män i skor

Det råder sverigeväder här i Sheffield idag, usch och fy vad kallt! Dessutom är det lite läskigt att åka bil när det kommer snö eftersom de inte har några vinterdäck och backarna blir som iskanor, och branta backar finns det väldigt gott om.

Idag har jag sovit länge sen julhandlat lite, har faktiskt hittat några julklappar redan! (y) Var och kollade på julmarkanden i stan, himla mysigt men mest en massa skit hah. 

Sen har jag gjort någon mycket glad idag och det är ju alltid trevligt! ♥

Hej mamma!

Mamma är snokarN och mer nyfiken än apan.. fast här lär du nog inte finna vad du letar efter ändå mohahah!


"Down in one!"

Känns litegrann som att man ramlat ner för en trappa eller något nyss, inte jätteskönt. Men det tyder ju på att man hade trevligt igår åtminstone. Ölen stod uppradad på bardisken, var bara att gå och ta och gjorde man det inte själv så fanns det alltid någon annan som gav dig en. Kvällen bestod mest av ölhävartävling, SPOOK vs. ShUOC jag har inte ens koll på vem som vann men om man frågar ShUOC så var det gamlingarna som fick stryyyk. (y)

"om vi ska dansa till ABBA måste jag nog fan ha en till"

Finmiddag och massa massa dans bjöds det på igår. Hade hur kul som helst, fast det kanske inte var så konstigt när man hade ett antal personer som var där bara "to make sure you're having a good time!" det skötte de iaf mycket bra måste jag säga! Efter middag med lite tal och sånt och en del dans var det dags att dra vidare till Poptarts. Freakade loss till Spice Girls och annan awesome skit (slapp ABBA som tur var!) och jag känner såhär i efterhand att det nog blev lite många av de där shotsen Sambucca. Vid stängning när vi var på väg ut tappade jag bort min anlitade barnvakt, turligt nog blev jag upphittad av en snäll tjej som jag inte har någon aning om vem det var men hon kunde mitt namn. Blev iaf hemskickad i en taxi (y) stapplade in vid fyra. Dog. 
Hurtig som man är så hade jag anmält mig till en tävling idag. Halvdöd när jag klev upp, mådde lite bättre efter frukosten men när jag väl började springa så blev det bara värre och värre. Alltså jag trodde att huvudet skulle sprängas på riktigt och efter typ 5e kontrollen var jag tvungen att spy lite i en buske. Hur som helst tog jag mig runt, duktigt! Och när jag kom hem så deckade jag på sängen ett par timmar, nu måste jag säga att jag mår finfint. (Allting är relativt.)
Nu snart är det dags för den sista delen av denna Spooks weekend, Captain's Memorial = ingen vet riktigt säkert vad som händer förutom att det är free drinks. Känner mig inte övertaggad på alkohol just nu, men jag hinner nog ändra mig. (y)

Förresten finns det lite fina bilder på fejjan.

SPOOKS

SPOOKs weekend är i full gång, började dagen med orientering och stafett i Englands fina skogar. Nämen faktiskt helt okej måste jag säga förutom att jag aldrig kommer vänja mig vid dessa onda, vassa brambles som är överallt! Vidare till puben efteråt och jag har nu ätit min livs första steak pie! Måste ju prova alla skumma engelska grejer.. Har passat på att sova middag en stund men nu jävlar blir det fest! Taggar galet!! Och har till och med laddat kameran och grejer så förhoppningsvis får vi se lite bilder senare. (y)  

Pretty In Pink Lemonade

Jag har hittat ett ställe med asgoda bagels och där de säljer Snapple! (y) Så där åt jag lunch idag, sedan strosade jag runt i stan tills jag fick nog och gick hem. Ganska soft dag. Helgen däremot lär bli ganska hektisk, men rolig som fan! Det är nämligen SPOOKs Weekend, har fortfarande inte helt koll på vad som händer men i stora drag så kommer helgen innehålla orientering, finmiddag och massa gratis öl. Kommer även få prata lite svenska wiho, the Beaver's nya au pair Jessica kommer nämligen hit över helgen. Kan det inte bara bli lööördag?!

Ah (i) it just came back to me!

Hahaha, vi skulle ta bussen in till stan. Klev på och efter några steg in tvärstannar Josh, börjar asflabba och pekar ner på sätet han tänkt sätta sig på. Vad har någon tappat och glömt där då? Jo, ett par löständer, RIKTIGA LÖSTÄNDER. HAHAHAHA! Ursäkta men hur lyckas man tappa dom på bussen.. jag bara undrar? 
Vi satte oss en bit bak i bussen så att man kunde se allas miner när de upptäckte tänderna hahaha! Till slut fanns det inte så många fler säten kvar än just det sätparet. En man kliver på och ser vad som ligger på sätet, rycker lite på alxlarna och slår sig ner brevid dem. Inget konstigt med det! (y)
Roligaste bussresan ever! 

"You must have one of those hats with horns on, you're Swedish?!"

Kom precis hem från York, ingen inspektör kom och kladdade på mina biljetter så jag kan använda dem igen tjoho! Det var hur läskigt som helst att gå hem från stationen så här sent alldeles ensam, dessutom lyckas jag alltid gå vilse när jag ska dit eller gå därifrån. Men jag börjar lära mig hur man ska göra, har fått uppleva lite läskiga människor. Igår när vi var ute till exempel fick man en öl över sig om man stod för nära två creepy killar som började bråka över någon tjej, det gjorde vi. Varför ska fulla engelska pojkar vara så våldsamma? Då blir ju såklart de som blev översköljda med öl arga och det var tur att killen som började var snabb därifrån.. annars hade jag fått uppleva feta slagsmålet. 
Annars har helgen varit mycket bra; lagom mycket öl, fått lära mig allt om rugby, träffat lite nya människor och ätit endast engelsk mat. Sunday roast hemma hos familjen Beech, så mycket mat! Min lilla mage är fortfarande proppfull. "You're a funny one!" får jag höra hela tiden bara för att jag aldrig ätit typ beans on toast och dricker fruktte, de tror seriöst att vi mest äter rå fisk och inlagd sill.   
Sen var det något mer jag skulle berätta, men eftersom mitt minne suger så har jag glömt det.. Nu är jag trött, dags att sova. Puss  


Hey ho

Idag har jag varit en sväng förbi dagis för att lämna av barnet. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt faktiskt och kommer nog fortsätta med det kvällen ut. Först var det lite jobbigt väder, typ spöregn och blåst men senare kikade solen fram så då gick jag ut till parken. Köpte nybakta kakor och matade nyfikna ekorrar. 

Wooh, fredag imorgon. Snart helg. ♥  

isbjörn

Äntligen kan man sova ordentligt, har numera två täcken och det behövdes kan jag säga. Vaknade flera gånger igår natt för att det var så kallt och jag är inte den som vaknar i onödan vanligtvis. Sitter även nu och fryser lite men jag börjar bli van, inomhus kan jag liksom ibland sitta med jackan på mig. Det är typ kallare inomhus än utomhus! En annan lite konstig grej är att när man går ut, alltså typ på klubb, så har man så lite kläder som möjligt på sig, finns nämligen ingen garderob på uteställerna. Det är ju okej om man druckit lite, man märker liksom inte av det så mycket då men vägen till första puben är KALL kan jag säga. Dessutom sparar man ju 20 spänn! Höhö   

Har förresten goda nyheter, kommer hem den 17e december och åker inte förrän typ den 10e januari igen. PUSS

brain activity too low at the moment but I'll try my best

Tränat hela fem gånger den här veckan och gått flera mil känns det som. Min kropp är fan inte van vid så mycket motion som jag har utsatt den för. Och rumpan är verkligen inte van vid alla dessa backar! Huvudet är också lite slow och jag skulle verkligen behöva en liten middagslur. Men det känns inte som någon större vits nu eftersom det snart är kväll liksom, ska nog bara dra ner till Tesco och köpa godis istället. Om jag hittar något gott det vill säga.. saknar Karamellkungen! Åååh, skulle kunna döda för riktigt godis! GRR

gonna ride my bike until I get home

Fan vad fit man känner sig när man har träningsvärk! Not. Hahah, gör ont som fan att gå upp för trapporna och det hjälper inte det minsta att trapporna här är branta som stegar. Blev fett med backintervaller igår, i ösregnet, NICE. Ni ska bara veta vilka backar det finns i den här stan, puh. 

Idag har jag promenerat in till city centre igen och kikat på marknad och spenderat lite pengar. Men bara snygga grejer såklart och till och med på rea endel. (y) Funderar på om man ska börja köpa juklappar snart.. någon som önskar dig något särskilt? Let me now!

Pratade ju med mutti idag också! Åh, har fått massa tips om småbarn och grejs, sen är det ju bara trevligt att få höra hur det går och vad som händer där hemma. Nu har jag ätit så mycket att jag har ont i magen igen.. (ska man lära sig någon gång?) Ögonlocken känns lite tunga måste jag säga, ska nog ta och bege mig till sängs. Nattii 

Hejs

Idag har varit en slapp dag, har varit ute och promenerat och det har varit hur fint väder som helst. Nu när jag ska ut och träna så regnar det förstås... Fan vad trevligt.
Jag har träningsvärk från styrketräningen igår och åt lite för många Jelly babies nyss så känner egentligen inte för att träna. Men det går väl över...

Dags att byta om tror jag visst.

gaah

Ella är lite tjurig idag, fan vad det är jobbigt. Man kan liksom inte göra så mycket åt det eftersom jag inte har någon aning om vad som kan få henne på bättre humör. Hon har inte börjat prata än så när hon står och grinar och pekar eller viftar så är det omöjligt att veta vad hon vill. Nu ligger hon iaf och sover, hoppas hon sover länge... jag ska gå och käka nu.

Barbra Streisand

Har nu hela huset för mig själv när Kim och Richard är på jobbet och lilla skrutten är på dagis. Skönt, har tvättat, diskat lite och varit allmänt duktig. Inte så farligt om man får lyssna på högt på masa bra musik. Nu ska jag nog ta mig en prommis in till stan, käka lite och sääkert hittar jag något mer att ägna mig åt där.. host slösa pengar. (y) 

Hejs svejs


tjoho

Åhåhåhhh, Elin planerar att komma besök. MÅSTE bli av!

Idag har jag bara lekt och lekt och lekt, tydligen är jag ganska rolig att leka med. Iofs är hon ganska lättroad men ändå. (y) Nu är det verkligen dags att äta, svälter snart ihjäl.

Och förresten är det ganska kul att någon skakat liv i Folgy-bloggen... fniss

RSS 2.0