alltsåå myy gaawd!

Träna, planera, äta. Låter bra (Y) men PLANEERA VAAAD?!
Nyss dog jag lite, bara för att jag har tittat färdigt på första säsongen av Vampire diaries och sista avsnittet var typ huuuur awesooome som heeeelst. Jag börjar typ gråta om jag inte får se hur det fortsätter INOM SNAR FRAMTID. Man blir liksom typ kär. Okej, nu ska jag sluta skriva värsta fjortisinlägget här, men........... Damon <3 fniss. ^^

ville bara säga hej

Hemma nu, lite ensamt här..
Lite (eller ganska mycket) fail på mig imorse, men det ordnade sig bra och nu ska jag jobba varje dag ända till fredag istället ^^ sååå tråkigt och svettigt och jobbigt. Men jag behöver cashen. Wansome.
Nu ska jag titta på film i min ensamhet. Hejs

Obehöriga äga ej tillträde

Det var ett jäkla åkande fram och tillbaka överallt, tur att man har bil. Och att jag numera hittar till landet och hem helt själv, har till och med rekat vägarna runt omkring också. Tjejen med koll (y)
Sen i förrgår har jag bott hemma hos Elinutten, igår hade vi trevligt folk där på middag. När större delen av sällskapet åkt hem var vi tre tappra kvar som packade väskan med saft och diverse prylar för att ge oss ut på nattliga äventyr. ♥ Det blev lite badande, studsande, kissande och annat skoj.
Men nu bär det ut till Ljusterö igen, so long.

Fred & Kärlek 2010








"stick in den Daviiiiid!"

Festivaaal, vi älskar festival men det är ganska skönt att vara hemma nu måste jag säga. Helt underbar musik och bästa campgrannarna ever! ♥

RSS 2.0