LEV MED DET

Det blir nog Farsta för min del.. orkar inte byta.. Men det känns bättre nu :)

Nu bär det snart av mot Vimmerby! :D Najs, läger med typ alla.. :D:D
Ehh, nu måste jag springa till bussen :P

DET VAR VÄL INTE EN TÅR?

Sitter och lyssnar på härlig musik, försöker göra engelskaläxan och samtidigt har jag lätt ångest för jag vet inte hur jag ska göra med skolan.. Bäverpung!
Detta suger, jag är en feg segisjävel! -.-
Sorry för det asså..

ELIN FIXAR

Följ poniie.blogg.se med bloggkoll



LÄTT DEPRESSION

Idag var första dagen i skolan denna termin, FY FAN! Jag har ångest bara efter en dag och vill verkligen ha tillbaka mitt sommarlov! :( Klassen är inte världens roligaste heller, visst dom är väl trevliga och så men så jäkla tråkiga. Jag har ingen att flumma med - som jag är van vid, det roligaste sällskapet är liksom Elin som sitter och smsar med mig ifrån Sjödal.. Tragiskt. Känns lite sent att byta nu, men det skulle vara najs..

Nu är jag på dåligt humör.

ORDNING OCH REDA, PENGAR PÅ FREDAG

Städa, städa, städa.. ja, det är i princip allt denna dag bjudit på. Inte överdrivet underhållande men oooohh så fint det blev! ^^ Och sedan är det ju najs och mycket välbehövligt med lite extra klirr i kassan ;)

Imorgon far jag till Honungsbullen och fiser! ^^ ♥



TRÖTTER

Jobbigt var det men jag lyckades inte slå mitt rekord från förra året, tyvärr. 43.13 hade jag då och i år sprang jag på 44.02.. I början gick det jätte bra men sen när alla jävla backar kom så tog jag helt slut, dom var grymt tunga.
I år hade jag inte lika mycket håll som förra året vilket var bra och det var heller inte lika trångt i starten, men jag är nöjd med tanke på träningen denna sommar.. :P Det är askul och springa när alla står och hejar hela banan, speciellt när dom ropar Louise! ^^ Visst stod det mitt namn på nummerlappen men det var många jag kände igen fast hann inte se vilka de var och sen någon gång mot slutet sprang man igenom en stor sko, där stod det kanske tjugo pers. och alla ropade i kör: LOLLO, LOLLO, LOLLO! xD Haha, snacka om att jag blev förvånad. Men kul var det! :D

Så idag var jag skittrött på morgonen men skulle ändå upp och springa en tävling i Gustavsberg.. Fan vad seeg jag var! Det var inte kul och jag var helt ofocuserad, så jag kunde lika gärna kunnat stanna hemma egentligen.. :/

MYSPYS

Kathrin ringde igår vid tio och sa att hon var ensam hemma i sitt STOORA hus.. Så dit åkte jag! :D
Vi satte på en film, åt chips och drack "saft". ;) Hahaha! Det var very mysigt, efter några timmar och en massa snack, somnade vi. Puss på dig! ♥

Nu är det bara TVÅ OCH EN HALV timme kvar!! Omg, redan nervös och värre lär det ju bli.. Men har iaf laddat upp med pasta och en lång stund framför datorn.. ;) Det kan ju inte gå annat än bra?! xD

See ya.


MUSIC <3

Sitter i min ensamhet och lyssnar på musiiik. :D Eller, inte helt ensam då, Elin joinar på MSN.. ;) Har fått en massa nya helt grymma låtar av Honungsbullen! ♥ ^^
Har lekt lite idag igen och skaffat mig en ny header.. look up. :)

Bra musik just nu:

Svenska Hjärtan - Lasse Lindh

En Högerkrok Och Riktigt Blod - Lasse Lindh

Hitten - Those Dancing Days

Hide Away - Laleh
Those Dancing Days - Those Dancing Days

That's Not My Name - The Thing Things
17 År - Veronica Maggio
Old Yellow Bricks - Arctic monkeys

Kom Kampsång - Lasse Lindh/Timo Räisinen

Take Me Out - Franz Ferdinand

Africa - Toto

Musik gör en lycklig!



Kärlek till er alla, men vissa kan ta åt sig en aning mer.


PEPPA

Imorgon är det Midnattsloppet som gäller, PEPPA PEPPA!

MODELING

My cute friend


GLADER

Något som också gör en väldigt glad är fina kommentarer :D ^^

♥♥

OCH VILKA VANN?!

Jo, VIII!!!! :D Jajamensan, OK Södertörn segrare i Melkers minne 2008 i klassen D20 det var ju verkligen något att hänga i granen. ;)
Först vill jag tacka mamma och pappa, sen alla mina vänner som funnits som stöd.. HAHAHA, nja inte riktigt men man kan ju iaf tacka Mathila som ble inlånad från Ravinen.. ;P Hahaha, jusste det var väl Frida som redan hade börjat fundera på sitt tacktal om hon - oj, jag menar NÄR hon vinner Jerringpriset eller nu vad det var.. xD Hon är rolig den kvinnan!

Riktigt kul och man blir så himla glad av att vinna, nu kan jag sova gott! :D

FÖRÄNDRING

Mycket sött, fint så man blir lycklig på nåt sätt. :)


DU & JAG HÅLLER ANDAN OCH HÅLLER HÄNDER I SPRÅNGET


Nu är det typ inte alls många dagar kvar tills detta underbara sommarlov är slut
. Buhuu! Är inte sådär jättesugen på skola igen måste jag medge, men är nån någonsin det egentligen?!

Idag har jag en träningsfri dag, körde ett grymt jobbigt pass igår. Det blev ungefär en mil och jag skulle springa så fort jag bara kunde.. inte så roligt, men det känns ju skönt när man fått det gjort. Imorgon är det stafett och i helgen blir det Midnattsloppet! :D Start 22.00 vilket innebär att jag startar i startgrupp 1A, (!) så jag ska alltså egentligen springa på under 40 minuter.. höhö, vi får väl se.. Det klarade jag inte ens förra året och formen iär inte precis bättre nu. Aja, så kan det bli om man anmäler sig sent.

Vill bara säga att Kent ÄGER! Helt grymma!


DETTA SKULLE HA PUB. FÖR ETT TAG SEN..

Sprang ju ultralång-sm i söndags.. Gick inte bra, och i själva verket sprang jag hela 18 km och var ute i tre (!) timmar.

Nu håller jag på att ladda upp ett helt album med bilder på bara Elin.. haha, så rolig! Jag ba: men hur fula får dom vara? Hon svarar: Äsch, jag skäms inte. Så det blev en härlig blandning och jag hade inte precis ont om kort på dig! ;)

Nu ska jag åka iväg med pappsen till Ikea :) ÖVNINGSKÖRA!

PARTY PARTY

Igår kväll var mycket trevligt, hemma hos Venusen. Jag fick äntligen träffa dom jag hört så mycket om och jag måste säga att de var väldigt tevliga. :) Vispgrädde, chokladsås och goda drinkar - kul kul. ;)

Nu ska jag börja packa för imorgon sticker vi vid 9.00, det bär av mot Skara. 14 km på söndag, kulkulkul! ..eller inte.

Efterlängtade bilder på FB. ;)


RSS 2.0