HAPPY B-DAY

Grattis säger vi till sötungen Venus! ♥ Hon fyllde hela 17 år igår! Jag, Moa och födelsebarnet tog oss till Kungsan och myste en stund på kvällen. Presenten blev hon överlycklig för! :D 

Jag ser fram emot torsdag, tror att det blir riktigt kul. Även fast jag vet att jag inte borde så blir det så mycket tråkigare om jag inte ... Orka tänka på lördagens 13 km redan två dagar innan.. puh! 
Nu ska jag sticka ut och träna bara därför.. Sedan blir det ut i solen för min del. 

Puss 

FIVE-DAYS

Nu har pappsen varit och fixat internet till bärbara den här veckan! :D Bra bra.

Idag har vi alla sprungit första etappen. 5,9 km för min del, det gick allt annat än bra och i själva verket sprang jag hela 7,8 km.. Det vet jag tack vare GPS-klockan som jag har fått låna. :) Nice! Haha, det ska bli kul och se hur jag irrar runt i skogen, hur jag verkligen har sprungit..
Gegga, lerit var det och man fick bada ända upp til magen - inte mysigt, men jag är ju orienterare.. ;) Haha, jag hoppas det blir finare imorgon.

Idag fyller även lilla Erik hela tretton år! Japp, tro det eller ej.. ;) Grattis till honom och snart ska han bjuda på glass! :D Mums på det, hej då! <3

O-RINGEEN!

Japp, imorgon bär det av mot Sälen, O-ringen 2008! :D

Klockan 07:30 ringer klockan imorgon bitti och innan jag går och lägger mig ikväll så ska jag i princip vara färdig med allt. Det kan man inte precis påstå att jag är så nu ska jag försöka packa klart..

Bye bye, see ya in a week.


KONFRIMATION PÅ G

Just nu sitter jag på Eksjö stadshotell och väntar på att vi ska gå ut och äta. Är döhungrig just nu.. 
Idag har jag varit och sett Helenas rum här borta, träffat trevliga människor (orienterare), suttit i kyrkan och mest glidit runt i staden. Att sitta i kyrkan och titta på nån liten teater och när de sjöng var inte så plågsamt som jag trodde det skulle bli, jag hade ju Mathilda brevid mig. ;)
Det var faktiskt riktigt trevligt här och jag måste erkänna att jag ångrar lite att jag inte ville konfrimera mig.. Eller iaf att jag inte åkte på lägret, de verkar ha haft det så kul! Tänk dig Elin, läger i en hel månad! ;)

Det är imorgon själva konfrimationen sker, då de ska ha dessa fina, vita "klänningarna" på sig. Haha! xD Det blir nog.. inressant.. ;)

Klem, nu ska jag ut och äta! :D


EKSJÖ IMORGON

Varit på landet med Elin, har mest varit ute och övningskört känns det som.. xD Haha, neejdå.. lite annat hann vi med också, typ kolla på Desperate Houseviwes. ;)

I morgon så åker jag med mapa till Eksjö för att titta på Helenas konfirmation. Det betyder att jag inte får vara med mina sötnosar på onsdag, som vi hade planerat.. :(
Jag hoppas vi slipper sitta i kyrkan alltför länge - jag klarar bara inte av sånt där tjafs om gud, jesus, bla bla.. Sist jag var tvungen att följa med Helena på en gudstjänst så höll jag typ på och somna.. inte kul! Och som den där prästen pratade! Puh.. jag blev galen!

Smask og klem ;)

LEKA MED ÄLIN

Gårdagen och denna dag spenderades hemma hos familgen Wåhlin. Trevligt som vanligt såklart. :) Först var vi en runda i stan för att leta efter min klänning.. eller, den som skulle varit min.. Men men, ingen klänning hittade vi men elin hittade en söt jeansväst som jag tycker var jättefin men som Erik var lite mer skeptisk mot. ;) "Ska du ha på dig den där?" Men han är liten och oförståndig.. fattar inte det där än. :/ 
Väl hemma så kom Bjarne på besök, vi gjorde inte så mycket annat än att prata. ;) Och vad vi pratade om är inte så svårt att gissa eftersom det är i princip det enda som jag/vi verkar prata om.. Som Venus säger: "Man blir beroende" Ja, så måste det vara! ;)
Till kvällen såg vi två (?) avsnitt av Desprerate Housewives innan vi la oss och sussade i Elins 120-säng (!) jag vill också ha en stooor säng! :| Men så länge får jag nöja mig med att låna Elins ibland.. ;) Eller hur? :) ♥

Nej, nu är det dags att sova.. snart.
Efter SATC och denna..

Skriv ditt namn med lillfingret: louise

Skriv ditt namn med armbågen: loo9uisder 

Skriv ditt namn med pannan:
 loikkldd4e3

Skrev ditt namn med hakan: llojkldsfr

Skriv ditt namn med tån: loouised 

Skriv ditt namn med näsan:
oouise

:P


HERREGUD VAD TIDEN GÅR FORT!

Tänk att jag faktiskt blir 18 om mindre än ett år! Nästan ofattbart.. Men jodu, så nu sitter jag faktiskt med Teoriboken i högsta hugg.. eller nästan, jag ska börja alldeles strax. :) Om jag klarar teoriprovet nu i agusti så kan jag köra upp så fort jag fyllt 18, dvs om mindre än ett ååår!!! Heeelt crazy, men kul som fan! :D
Om jag nu ska klara detta så känns det som om jag borde börja nu så.. Bye bye!

LANDET

Nu håller jag äntligen på att bli frisk tror jag, det är verkligen på tiden!  I helgen var Moa, Venus och jag på Ljusterö, vår årliga visit. ;) Alla tre ordentligt förkylda, täppta och snorade som satan!
Vädret var fint de första dagarna men när Moa kom så vart det lite mulet.. ;) Trevligt hade som vanligt, med långa promenader och mysigt prat. ♥
Tränat har man ju inte gjort eftersom jag är sjuk men när Venus och jag skulle handla så fick vi oss en rejäl tur.. Jo, för Ica har stängt så då måste man cykla till en kiosk - inte så långt bort. Men stadsbo som jag är så har jag bara bankomatkortet med mig.. Det kommer jag på när vi ska betala, så ingen mat blev det där. Istället frågar vi hur långt det är till Tempo, hon som står i kassan ser inte särskilt smart ut så varken Venus eller jag tror på henne när hon säger: Typ en mil kanske. Så vi bestämmer oss för att cykla vidare..
Vilken jävla väg säger jag bara! Efter ett tag så tycker jag att vi borde vara framme och innan varje kurva så säger jag andfått: Snart är vi framme, här känner jag igen mig! Men inte då..
Till slut kommer vi fram och handlar det vi ska ha och vänder sedan för att ta oss hem igen. Tänk att vi cyklade hela den vägen för det lilla. Vi räknade ut att bara vägen till Tempo var 12 km (!) ta sedan det gånger två! Herreguud!

Aja, en mycket trevlig helg har jag haft och vi borde ha fler kvällar som den sista! :D
Puss på er!

LONG TIME NO SEE

Har ju varit först i Idre och sprungit tävlingar, gick inte bra förutom en dag. Sedan drog jag och Elin direkt från Idre ner till Borlänge och.. PEACE & LOVE!!! :D:D Det var mycket som hände hela tiden och vi sov knappt, så jag orkar inte skriva ner allt.. (Kan ju kanske kolla Elins blogg eller bilderna som finns på FB). Men vi hade iaf askul, Moa var också där och massa andra som man kände. :)
Alla band och artister var skitbra! Vi var på alla möjliga, bl a: Lasse Lindh, Jason Mraz, Hästpojken, Those Dancing Days, Håkan Hellström och Kent m.m. Helt underbart! ♥

Igår då, då var jag i stan och lunchade med mamma som tack för att jag kom in och lämnade hennes tunga pärmar, sen kom Venus och vi shoppade en del. :P Sen har vi bestämt att vi ska dra till Ljusterö imorgon :D mycket trevligt! Båten går från Strömkajen kl. 14.00 imorgon - så får Venus sova ordentligt också. ^^ ♥

RSS 2.0