I believe you took the best of me

Popaganda var grymmast! Så bra, och Markus var bästa avslutet! ♥ Synd bara att jag inte fick någon MGMT-tröja och att jag typ är sjuk nu, svininfluensan? Men klart det är värt att gå på konsert i svininfluensatider, ohja!

Lite sorgligt att typ sommaren är slut nu, att skolan börjar imorgon och jag inte har gjort min läxa. Hehe.


Haha +0:-] är %-\ (y)

Sitter i tha bibblish, historia är ju så kul.. speciellt när man ska skriva ett låångt arbete om läkekonst genom historien, från medeltiden till nutid. Mm. 
Vårat schema är helt kajkoo men jag har faktiskt lyckats avläsa en lunch om tjugo min - pannkakor!! Med grädde och syyylt! (y) 

See you wankers!

Jag pussar Stampe på rumpan

Nollning för Nv09orna idag! Dom slapp dock köra Norsk fylla på badbryggan (igen) men det bjöds istället på klädsträcket och "Pussa-Stampe"-leken, mina favoriter! ^^ Lite kul när någon säger: "Jag kysser Stampe i ljumsken", "jag slickar stampe i örat" eller "jag slickar av hela stampe" HAHAHAH! Leken går liksom ut på att man skickar runt "lilla Stampe" och säger vart man vill pussa på honom. Nästa varv så ska man sen pussa personen till höger på det ställe där man pussade Stampe. Ja, då förstår ni det roliga.. (y)

Kom igen Lena, vad skulle vi annars göra?

Weey, jag blev Kom igen Lena på FB-quizet! ♥ Kan inte det där bästa i låten ..än. Men snart, jag lovar Moa! ^^

Vet inte vad jag ska skriva annars.. jag skulle kunna skriva nåt kryptiskt om någonting spännande, men det skulle ändå bara nån enstaka människa skulle förstå nåt av. jag tror jag skiter i det.. Dessutom var det inte så roligt. Jag tror vi ska glömma det. Erase

Oh wow




Tokdansa!

Mycket kul igår. Jonas firades, även brorsan. Fina presenter fick han, från konsum haha men det är tanken som räknas (y) och vi fick åka på sightseeing i bakluckan på vägen dit - ganska najs! Efter mat och Jonas egenlagade kladdkaka blev det utgång, jag vet jag är efter men bättre sent än aldrig. ^^ Det var trevlans, jag och massa pojkar (y) höhö. En viss ung man blev lite väl klistrad men det gjorde bara så att jag fick skjuts hela vägen hem av snäll-Markus (fick sitta i baksätet denna gång). Tack för trevlig kväll ♥

POPAGANDA '09

Alltså underbart! Det kommer bli fantastiskt bra! POPAGANDA 2009 ♥ Jag skolkar om jag måste. (y)



Åh, festival. jag älskar festival.

Deportees. Jenny Wilson. Johnossi. Lykke Li. MGMT. Parken. Anna Ternheim. Florence Valentin. Markus Krunegård. Miike Snow. The Teenagers

"Springer man snabbt, går det fort"

Helena försöker få mig att bli Farmvillenörd. Inte bra.

Jag var lite duktig på att orientera idag, för en gångs skull. Tog det lugnt så att man orkar springa Midnattsloppet ikväll. (y) En mil är väl inget, nu ska jag ladda med kolhydrater.


There was a time when my world was filled with darkness, darkness, darkness

Sicka fina kommentarer man fått medans man varit borta :) PUSS på er!

Indiekväll i Kungsan var det i torsdags, det var nice. Familjen och Naive New Beaters var där och så spelade Lång-Kalle lite annan bra musik som indiekidsen gillar. (y) Och koolaste den kvällen, Helena blev halvt uppsläpad på scenen av Familjen! Whaaaooohw, asso basså!

Sen måste jag bara.


Hej

Nu blir Moa lite glad vet jag! ;)
Men jag ska iväg nu igen, ut på landet bär det av, med Elin. Hoppas på solsolsol och en massa mys, fast det vet jag att det kommer bli! ^^

RSS 2.0