Kiss the Badge!

Befinner mig i York, har precis varit och matat stora laskiga hastar, vagar fortfarande inte rida odjuren hah. Ikvall blir det loptraning, i helgen tavlingar i the Lake District. Har inte varit dar an men ska bli kul for alla sager det ar sa fint (y) Och ar numera stolt medlem av EBOR, var tvungen att byta klubb for att gora Josh glad, klart man vill det..

Runnin' with believers, no time for fever, and I haven't got time for you either

Fiifan, jag har äntligen lyckats få ihop ett okej CV. Det har tagit sin lilla stund och jag har hatat varje minut. Men puuh! Tycker egentligen om att skriva och så men när det gäller bara en massa bra saker om mig själv i syfte att få någon annan att tycka jag är bra.. nej tack. Jag vet jag är lite töntig ^^

Ska börja söka jobb i York nu (y)

Red Light Indicates Doors Are Secured

"Hemma" i Sheffield nu. Har haft en slapp morgon, kollat lite Rebecca & Fiona, nu gör jag mest ingenting och lyssnar på Arctic Monkeys och sånt där annat bra.

Resan hit var lite panikartad, var typ sekunder från att inte hinna med mitt flyg. Var sen till incheckningen med en sådär 15 min men som tur var hade de inte börjat lasta än. Fick till slut hjälp av den sura gubben och fick tränga mig lite i säkerhetskontrollen och kuta fort som fan medans de ropade ut att Louise Markstedt skulle skynda sig till gaten i högtalarna. Hann dit i sista sekund hur som helst. Hade en hel rad för mig själv, sov typ hela vägen (y)

RSS 2.0