hoppas du försvinner i mörkret, din slyna

Har träningsvärk efter 10 minuters badmintonspelande på idrotten igår. Imorse körde vi stegringsintervall/backintervall/spänst/styrketräning med Isak, ingen barnlek. Dessutom ska jag snrt ge mig ut och springa in the dark woods of Tallkrogen. Kommer jag kunna gå imorgon? Fast om så är fallet så gör det inte så mycket ändå för imorgon börjar jag tolv och har endast två timmar fysik. Älska.

tragiskt men sant

Bengt suger lite. Tre timmars fysiklektion suger lite också. Någon gång under sista halvtimmen - Bengt försöker förklara nåt oförståerligt om vågor, alla sitter och halvsover och Anette utbrister: "Är det det här vi lever för?!" HAHA Måste vara den här veckans absolut klockrenaste citat, från ingenstans. Lite förvånande att den kom från Nett. (y)



Ja, det här är är mitt liv. Mm. Die mudderfagging fysiik!


PMHAFMH

Sprint-km idag. Jag var ganska dålig första varvet.. (och det är ju det som gills) andra missade jag ändå på typ samma ställe, bara lite mindre. Sprint var ju min grej liksom! :O Sen var det lite tårtkalas för Rickard och Glennis som var duktiga på SM. Sånt gillar vi (y) tårta var gotte och Tobias fick gräddtårta i örat haha, det var kul! ^^ Men det ska bannemig gå bättre på lördag, det är skol-sm i Tranås! (Y) Likelikelike!

Bokanalysskrivande väntar.. Måste man läsa ut boken först..?

'cause there ain't no party like an Orienterings party!

Kvällen igår, ja vad säger man.. LOVE IT ♥ Sen att jag egentligen inte skulle gå och anmälde mig till tävlingen dagen efter (idag) var ju genialt.

Fina



Das FESTivalpose



Vi fick se många av dessa. (Du, Louise Markstedt och Elin Nygren-Wåhlin gillar detta)



Fick kompensera lite...



Allihopa.. eller många ivf



...



"Mja, jag kände redan i morse när jag letade efter mjölken i städskåpet att jag inte var riktigt på topp.."

 


Kvällens Soundtrack L1.. Sexy Bitch - David Guetta, Akon


slött, så slött

Ledig idag och det är ju alltid trevligt, men som vanligt när man är ledig får man absolut ingenting gjort vilket inte är lika trevligt. Fysiklabbrapport som borde varit inne för låt oss säga ett tag sen... Den borde jag sätta igång med nu. Hm.

Innan måste jag bara lägga in lite musik här ^^ (jag har blivit smittad av Moa-syndromet tror jag bestämt)


vemfan dödade farmor liksom?!

Ååh, True Blood! Får man verkligen göra så?! Nu ska man gå en hel vecka och vänta på forsättningen av det där spännande avsnittet.. Bittert. Kanske måste jag sneak peaka lite innan jag börjar idag.. För nu är det ju bara en och en halv timme kvar tills jag börjar för dagen. Inte mycket till skoldag eftersom den innehåller endast två timmar med Bengt (fysik), det blir easy peasy. (y) Sedan fortsätter väl torsdagen som vanligt, träning på Näset ikväll.

I helgen då, vad händer i helgen? Ol-party 4.0.. Maybe. Men Annika tyckte det var lite mycket folk så då fick jag inte ta med mig Elin, men om jag ska gå tar jag med mig Elin ändå. (y) Det blir nog trevlans.. dessutom ska jag upp och tävla i Strängnäs på söndagen. Kanoners.

Förresten, hur får man tag på den här låten? Den finns ju ingenstans. :(


truue blood <3

Jag var tvungen att tjuvkolla lite på nästa avsnitt igår ^^ Det är verkligen grymt bra, så för er som inte redan förjer det. Gör det!



Älska låten.


Isak my trainer

SM-helg den här helgen med. Fast denna gång bara lång - kval och förhoppningsvis final.. Vi åker typ kl. fem på lördag morgon så det blir sova av i bilen. Då är det ganska skönt att vara ledig imorgon, ska göra absolut ingenting vettigt! (y) Skönt.

Broarna sprang vi idag, det gick väl sådär.. MEN, blev omspurtad av en ko (på två ben) och slagen av en icke-orienterare.. Inte okej! Kan konstatera att jag inte är i tipptoppform.

Puss och godnatt nu ♥

hets

Hetsar historia som ska vara klar imorgon, men det kom väl knappast som någon överraskning iofs. Det är som det brukar haha. Sen skulle man ju kanske behöva komma ut och träna lite eftersom jag inte gjorde det imorse men det lär man ju knappast hinna. Det blir broarna imorgon istället.
Full fart. Kanonkul! (y)

bajs

Nu är jag hemma igen wohoo, träning om en halvtimme och jag har massa tid över.. haha! Måste vara första gången i världshistorien. :O
Småland var mycket trevligt men jag kan inte påstå att det gick bra.. hehe, satsar på nästa helg. (y)

SM, javisst

Snart bär det av ner till fina Småland, medel- och stafett-SM. Väldans kul ska det bli! Sen är det ju inte helt fel att vi missar typ flera timmars fysik imorgon (Y)

Nu måste det packas och ätas lite tror jag. ^^

kicken, vart är den? kicken, vart tog den vägen?

Markus Krunegård, han med finska mamman. Åh. ♥ Överglad och bara längtar tills han släpper de där två nya albumen!



Jag dör lite.

 


"MEN VAFAAN!"

Där kom det. Egentligen var det inte särskilt förvånande, men nu byts det lösenord på FB iaf. (y) Elin, du skulle ju ta hand om den mentala biten. Det praktiska sköter jag helst själv, tack. ^^ Minst sagt pinsamt, vem fan skriver nåt sånt? Töntar. Och nu måste jag svara på det...
Varje gång jag ser det: "MEN VAFAAAN!"

Men hämden är ljuv, flickor! ♥


jag lyfter 16 ton, vad får jag då?

Min livscoach/bättre hälft/vänstra lilltå - kalla henne vad ni vill, håller på att smida onda planer. Jag känner det på mig och det bådar inte gott.. vill jag verkligen ha din överraskning..?

Grönan idag var förövrigt skoj, Insane åkte jag två gånger och den var lika insane båda gångerna! Grymt kul.
Nu sovdags. Puss.


hej snygging

Ibland önskar man att man bara var lite modigare, det ska jag bli. Kanske. Det tycker iaf Elin, min coach. (y)

Sitter uppe och väntar på True blood!! Kan inte missa. Jag har ändå sovmorgon imorgon och förresten ska vi på Grönan och leka med fysikmätningsverktyg. Det blir fint hoppas jag. Låt det inte regna!

S piercade tungan idag och jag fick följa med som stöd, hon var så duktig så. Jag med för den delen.. (y) Nu läspar hon mycket gulligt och man kan inte låta bli att le när man hör det. :)


Fint som snus

Finns inget bättre än en snorig näsa och dunkande huvudvärk. Hatar att vara sjuk. Tur att det finns lite bra på tv att titta på och en minst lika sjuk syster som underhåller en. Nu ska vi hitta på något att baka tror jag.. Socker!


RSS 2.0