Grattisgrattis

Måste ju bara säga grattis på födelsedagen till kära sis som är på Zante och festar gärnet! ♥ Venus är inte längre futtig sjuttis, utan hela 18 år nu vafan! Puss påre!

O-ringen

Känns så sorligt att åka hem från O-ringen, varje år! Man vill bara att det ska hålla på en vecka till, såå mysigt är det! :D Fast det är ju ganska najs att slippa duscha utomhus, bajamajor och sova på luftmadrass i ett tält iofs.. 
Sjätte blev ju aningen misslyckad men ändå väldans trevlig, jag hade nog inte hellre varit där inne och svettats bland alla "över 18". Dessutom tjänade jag 141 kr (eftersom mamma pröjsade biljetten) när jag sålde min biljett och plankade in, det var fan lättare än lättast! Även fast vi var på "skattjakt" hela kvällen och var ohyggligt nära ett tag så blev det en nykter kväll, men det gjorde mig inte så mycket faktiskt. Jag satsar på nästa år, då jag inte kommer tolerera sådant strunt såsom att vitala faktorer lämnas hemma, och hör sen!

Smask o klem, imorgon blir det nog lite intervaller efter jobbet någon gång!


It's FUN TIME!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Äcklig-tant-fobi

Nu har jag äntligen "semester" i en vecka och sen bara en veckas jobb innan jag slipper dagarna inne i ett trångt kök. (y)

Och Moa! Speciellt Moa iaf.. Jag har mött en ännu hemskare tant än tuben-tanten! Trodde det knappt var möjligt men det var det. Hon brukar komma till Il Piatto och äta upp folks rester, omöjligt att få henne därifrån, då slåss och skriker hon på en. Igår när hon kom förbi fick hon tag på en liten dressingskål som hon hungringt slickade i sig, sen när jag stod och fixade med kaffebryggaren så kom hon fram och petade på mig, gav mig skålen och tyckte att jag skulle gå och diska den, tack! Fyyfan, vad hon såg ut! Lätt att jag kommer drömma mardrömmar om henne, hon stod där typ en halvmeter framför mig och slickar sig om munnen. Helt blåslagen och typ hela ansiktet föskjutet en bit ner för hon är så jäkla rynkig, inte helt frisk ser hon ut. Vider.

Det bär av mot O-ringen imorgon, Eksjö. Så exotiskt.


What time is it? IT'S FUN TIME

Att jobba bakis är inget jag rekommenderar. Men nu är man iaf hemma, såå skönt!
Gårdagen blev väldans trevlig, as usual ;) det var ju en bit till Väsby, men vad gör man..  Massa trevligt folk, en del orienterare och en rätt lyckad kväll. (y) Så lyckad att vi bestämde oss för att ta den sena bussen, kl fem ist för två eller nu hur det var. Detta resulterade i att det inte blev särskilt mycket sömn - tre timmar när vi kom hem - och en hel del alkohol.. mer än vad som var tänkt kanske.

Jag måste bara säga att jag faktiskt skulle ha klarat hela kvällen utan att ta sönder mina strumpbyxor (som dessutom var Helenas..) OM bara inte den där killen hade fimpat på mig.. haha, snacka om fail. Nu måste jag gå och köpa ytterligare ett par imorgon.. (y)

Här skulle jag lägga in en väldans fin bild från igår, ledtråd: rubriken men datorjäveln vill inte riktigt samarbeta.. Den kommer väl förhoppningsvis upp inom sinom tid.

Puss på nosen

Go fuck a goat

Jobbajobba! Men idag var vi grymma och stängde igen fem över sju! ..eller så var det för att det var typ tomt i hela centrum.. men ändå ^^
Imorgon blir det först jobb såklart, sen ferre i väsby hos Olabandola! Gryymt (y)

PUSS hjärtegull

Party with my pain

Hehehello! Sitter på landet nu, hela dagen har spenderats med mami på badberget ♥ så mysigt så, sol och blå himmel! Moatoa är på Mallis nu, att hon dissar oss för det liksom hallå?! Haha jk, klart som fan att man gör ^^ Fan, jag vill också utomlands! Nu måste jag bara hitta mer ledig tid i augusti så man hinner dra ut hit med alla ändå.. Men det löser sig.  (y)
Jag ska strax ut och jogga bort min djävulska träningsvärk, sen blir det middag på sjökrogen. Och imorgon kommer familjen Lind på besök, trevlans.

Grattis till min fis som har plaskat vatten i Vansbro, utan att varken drunkna eller frysa ihjäl (y) på en bra tid dessutom!

Våga springa, tufft att vara snabb!

Finns ju även många andra tänkbara varianter på den där frasen "Våga hångla, tufft att byta slem!" HAHA. I julklapp vill jag ha en megafon! ♥
Nu har jag varit duktig två dagar i rad och tränat hårt! (y) Hade träningsvärk idag efter 9 km-passet igår, och bara gissa hur mina ben känns nu, intervaller är inte att leka med! Det är en plåga att röra på sig. Men sånt gillar vi, ellerhur? (y)
Nu blir det mat, snart.. när jag har orkat resa på mig och laga till den vill säga.. ^^

So long.

Förresten, här har ni lite bra musik: I got my moments when I am less sober, when I am less aware of what I am, where I am

Kids in the street drinking wine, on the sidewalk. Saving the plans that we made, 'till its night time.

Trött, så trött. Helst vill man bara lägga sig i soffan och göra ingenting, men det har jag gjort alldeles för många dagar nu så idag ska jag faktiskt pallra mig ut och springa. (y)
Kvällen bjuder på chill hemma hos Micke, känns lite aqward måste jag säga.. men det blir nog trevligt. Får träffa Moa och Venus iaf (y) och inte nog med det så spenderas hela helgen tillsammans med dessa flickor ute på Ljusterö! ♥


GOD NATT

Fan människor, låt mig sova! Igårkväll börjar det med att mamma smsar och frågar vad jag gör när jag precis gått och lagt mig, så jag svarar att jag sover. Sen när jag väl har somnat så får jag ytterligare sms av pappa som lyder: "Nu går vi också och lägger oss! :) God natt!"....trevligt för er?! Inte nog med det så har pappa glömt (?) stänga av väckarklockan så den vaknar jag första av vid sju någon gång, måste gå upp och stänga av den... Efter det lyckas jag ännu en gång somna om, men inte så länge till innan en viss ung dam sänder mig två sms och sen ringer och väcker mig. (y) Kalas!

Det bär av mot stan om en stund för att införskaffa en kalender bla. (y)

Buss och kran.

Jag sa, om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder och jag ska tjalala, tjalla ifrån döden

JAg var hemma hos Elin igår, vi cyklade till Skärholmen en sväng, köpte godis och fyndade på HM. Det var trevligt, senare fick jag se alla hemliga bilder från Borlänge.. HAHAHAHA, löv it! Jag och legist-Elin laddade även ner en massa bra musik som jag sitter och lyssnar på, man blir så himla glad av musik. :D Är ensam hemma så jag hoppas det finns nåt bra på TV sen.
Puss och hej.


Så jävla Glenn!

Haha, kände mig bara tvungen att skriva ett litet inlägg. ^^ Jag är så jäkla slut bara.. Först tog det ju ett litet tag att orka något mer ansträngande över huvudtaget efter Peace and Love, och nu har jag börjat jobba.. Förstår inte riktigt hur jag ska orka med hela juli ut, turligt nog så har jag iaf ledigt på O-ringen men jag är ju fan redan dötrött efter två dagar! :O
Juste, festival är sååå jävla kul! Det går inte att beskriva, man måste uppleva det för att förstå. Så nästa år då jävlar vill jag se er alla där! (y)

Nu måste jag ut och springa lite.. Har inte sprungit sedan Idre. Öppen bana på trekvällars lär sitta fint, tycker nog mina fötter med.. NOT

RSS 2.0