Acetylsalicylsyra

Shoo, vi har ingen tema-lektion även denna torsdag! :D Perfa, då har jag slutat nu.
Men vad ska jag göra då då..? ÄTA

Idag fyller bästaste Bella år! ♥ GRATTIS

Nuts

Idag fick jag ett anfall.. hehe. Nu har jag klippt av (eller frisören..) hälften av allt mitt hår, jag skojar inte.. x) En ca 30 cm lång fläta fick jag med mig hem. Fan vad skönt! Fast lite läskigt, liksom imorgon när jag vaknar kommer jag undra vart allt det där irriterande, kittliga håret har tagit vägen haha. Det är lite som Elins hår nu :)

Där har ni det, typ



Citronjävel

God morgon!

Igår fick jag träffa Moa den söta! Var tvungna att ses och prata lite. ;) Moas alla frågor. ♥ Det var hur som helst jättemysigt, synd att inte Venus kunde joina.. hon fick vara med lite på telefon, och nu är jag tydligen värre än värst! :O
Aja, nu ska jag hem till mormor och äta bullar!

Pussen

Sugproppen

Igår var helt galet. Helvete vad kul det var, roligaste på länge! Sen glömde jag ju tyvärr att ringa alla som jag skulle ringa.. men jag är dum i huvudet så vad hade ni förväntat er ;) haha. Louise ♥ interna skämt Men mitt mission failade lite.. tror jag.. jag var mer fokuserad på mig själv höhö. Sen blev det pusskalas! x)
Avslutningen vart ju iaf annorlunda, något jag aldrig trott skulle hända.. haha

Ajsing

Ser fram emot ikväll :) Men stora problem att hitta nåt att ha på mig, iaf nåt jag VILL ha på mig.. ^^


Hur kan någon som verkligen är så smart samtidigt vara så jävla korkad? Verkligen ingen social kompetens alls?! Så gör man bara inte och det är inte så att det är första gången någon blir ledsen och tar illa vid av dina kommentarer. Bra att någon änligen sa till.. fast det verkar förtfarande inte gå in, du är ite så jäkla bra som du tror!  

About you now

Nu sitter vi ute på Näset ^^ ganska najs att dom har internet här :D

Det ser ut som om det ordnar sig till på fredag iaf.. det blir mest folk från klassen x) men det blir nog bra, jag ska iaf ha kul! Och får inte glömma att ringa André och berätta om allt han går miste om :) OCH mitt lilla mission ;) muhahah!

Nu ska jag få veta en hemlis! Grr 

Efterblivet väder vi har här

Okej, nu kommer ett till sådant där onödigt inlägg.

Idag fick vi sluta tidigare, inte bara lite tidigare utan flera timmar tidigare! Yeey! Shit, varje gång jag hör ordet yey så påminner det mig om kära Marianne. xD Jag får bilden av henne precis när hon säger det, gör den där fåniga lilla röelsen med armarna/överkroppen och efteråt lägger av det där rysliga garvet. HA HA Moa och Venus vet iaf vad jag menar.. x)

Nu ska jag snart börja skriva det där alldeles-för-stora-arbetet-för-att-kunna-göra-det-godkänt-på-en-dag från förra året..
Men först mat. Det är prio ett.

Pallalala

Gissa vem som kom i tid idag! ;D Fett bra haha.

Nu har jag så mycket att plugga så jag borde verkligen inte sitta här, men egentligen, eller i vanliga fall har jag ju inte ens slutat så.. i teorin är jag fortfarande i skolan.. Clever. Fastän vi fick sluta tidigare så blev jag kvar till typ nyss, men tiden går fort när man har roligt :DBerwis kom och underhöll oss men även lite "planning" inför fredag 'wansome' - som förövrigt kommer äga, fast Elin chickar ur.. :(

Såå.. tillbaka till verkligheten

Stördo

Fan, träna vart det iaf... finfint väder NOOT! Hata slask! Jävligt blött och halt som in i bomben var det. (n) 
Nu ligger jag ju efter igen i matten.... och allt annat.. kors i taket haha. Och där passar ordet "sopa" in förträffligt, åter igen.. Dessutom har jag nu inte bara en, utan två som bombaderar mig med dessa "sopa", "tönt", "CP" och "nörd" titt som tätt! :O

Skrives.

hmm

Att träna eller icke träna? Det är frågan.

Breakfast blog

Guten morgen eller vad fan det heter.. :S 
Till frukost denna morgon blev det - som vanligt nuförtiden - en skål vaniljyoghurt med fruktmüsli, två knäckebrödsmackor med smör och ost samt ett uppfriskande glas med apelsin/ananas-juice. Bild kommer inom kort. 

Nej okej, kanske inte.. haha

Från och med idag har jag lovat att aldrig mer komma försent till en franskalektion. Börjar nämligen bli lite pinsamt att komma exakt tio minuter försent varenda jäkla morgon. Hur svårt kan det vara? 
Fast igår tänkte jag samma sak, att imorgon ska jag komma i tid.. Var duktig och ställde klockan tio minuter innan jag vanligtvis går upp och var fett pepp på att för en gångs skull komma i tid. MEN gissa vem som ändå kom tio minuter försent till franskan imorse................... Kanske berodde det på min eminenta frukost som jag avnjöt framför TVn? (observera mitt val av stavning Venus!) Men imorgon är en ny dag! Ställa klockan ytterligare tio minuter innan?
Jag kan redan förutspå kommentaren från Elin.. "SOPA" HA HA

Den här helgen lär bli hypead! :D Först fest på fredag hemma hos Sandra igen, sen årsfest på lördag och på söndag är det Krunegård på Cirkus! Happyhappy tiime!

Mamma Venus has spoken

Okej, jag måste börja planera. För det skulle ju vara för synd om det inte blev nåt alls.. lovar att ta tag i det!
Tänkte bara.. att om man ska ha fest så kan jag ju inte säga det till mapa eftersom dom vet att alla andra är minderåriga liksom.. fast iofs så verkar dom vara helt blåögda och tror seriöst (?) att vi festar nyktra.. x) Middag är väl trevligt men skulle vara fett nice med party. Aja, får se.

Anyways

Sorry, Moa.. för att jag är en dålig uppdaterare. (a) Men det känns som om jag sitter och skriver om ingenting.. hm, intressant men det är väl precis vad det är, en "vad jag åt till frukost-blogg" som Amanda så fint utryckte det. x) 

Iaf, har ni inte missat något..

Jag kan passa på att säga att jag är glad för jag ska gå med Elin på Krunegård den första feb. :D Och dagen innan så är det årsfest! Sen som grädde på moset, fyller jag år om 19 dagar!! Faaantastiskt.

We are always running for the thrill of it, thrill of it

"Jag är så höger att jag inte kan svänga vänster. Det var därför det tog sån tid att komma hit."


"Vad gjorde ni därinne?"
"Ta inte i min hand...."
"Euuuuw, vad har du gjort med den?!" *Springer i panik och tvättar händerna*


"Vad hette skeppet?"
"Gustav Vasa!!" *
"Och hur skönk det?"
"Botten upp!!!"
*
Visst är det så att dessa uppgifter är felaktiga, Vasa sjönk INTE med botten upp! :O Men det är ju trots allt CITERAT från kvällen.. Elin ;)

Det som var, är som bortblåst

Igår var najs, även fast vi var typ sex pers. x) Elin kämpade på bra i sitt (eller Stefans..?) försök att få Martin och Nicklas att stanna.. Efter: "Ta inte i min hand......" xD Hahahaa. Aja, nästa gång hoppas jag det blir lite fler, men vi har ju trots allt typ två år på oss (y) fett najs!


Lite ledsen i ögat blev jag.
 


Gör mig lite gladare.

Nu går jag och sover så att det blir imorgon någon gång idag..

Wohoo, imorgon är det fredag! Den här veckan har gått snabbt.. ;)
Fest hos Sandras mormor!! Hell yeah, fast synd att inte mormor är hemma... ;) hahahaahoho! Fett najs iaf, lägenhet på Söder, sköna Söder!
Ska möta Elin i stan efter skolan, hon ska överrösa mig med alla hennes problem, can't wait!

Förresten ska jag nog ta tillbaka den där telefonen som jag fick i julklapp men lämnade tillbaka.. skiter i om batteriluckan går att röra på en mm.. hittar ju ingen bättre ändå.

Sov gott

Förresten.. lyssna på denna Paper Planes - M.I.A

What can I do you for?

Första skoldagen, tröttsamt. Tröttnade redan på vägen dit.. näe, till och med innan jag vaknade imorse....

Hemma hos oss är det svinkallt, fattar inte hur det kan komma sig?! Sitter här med dubbla koftor och håller ändå på att frysa ihjäl, det är lite skönt när datorn blir sådär himla varm så att man kan ha den i sitt frusna knä.. ^^
Varken vill eller orkar resa mig från den nu nästan varma soffan och mina Jelly beans ligger farligt nära.. damdamdadaaam


Bilden har jag lånat av systern min, men det är ju trots allt mina bönor (a)

Let's go to the movies

Snart är det fredag! :D Varje skolvecka borde börja på torsdagar.. ^^

Kom nyss hem från stan med sis, fyndade lite kläder på Monki och satte oss sen i den fullsatta biosalongen. Herre gud säger jag bara! Ni måste se den! Man blev helt.. går inte att förklara.. jag vill ha min egen Edward! Vara käär, lika kär som de två. Nu måste jag genast börja läsa böckerna! :3

Puss på nosen

..

DEPRIMERANDE! Skolan börjar för mig imorgon.................................. BLÄ
Tur att jag slapp jobba idag iaf, fick sovmorgon och har ju en hel del att göra idag plus att jag ska på bio med Helenisen ikväll. Vi ska se Twilight! Tror den är riktigt bra, blir inte förvånad om jag går därifrån helt nerkärad som många andra.. ;)

Vika

Kanonkul!
En massa skidåkning (längd) såklart, hela 2,5 mil bara första dagen! Fast det kändes ju sådär när man typ höll på och dö efter 2 mil, samtidigt som man blev omåkt av tanter i termobyxor.. x)
De andra dagarna var det så in i helvete kallt så vi satt mest och värmde oss i värmestugan.. Förutom när det var "skidskola" med Joakim Engström och nån mer.. GRR, säger jag bara! HET

Annars är ju läger oftast rolighetens. Hanna, sötaste ungen var ju där och en massa heta småpojkar (wansome, Elin) ;) skämt åsido.. Längtar till nästa år! ♥

This shit will fuck you up

Förlåt förlåt förlåt, har inte hunnit eller tagit mig tid till att skriva nåt.. ^^ En massa jobb har tagit upp min tid, vilket iofs är ganska bra. :P

Nu har det gått och blivit nytt år och allt så då måste jag ju skriva nåt. Gott nytt år kan man ju alltid börja med ^^
Det senaste dygnet har varit rätt skruvat.. men mysigt! :) Först emofest i Hässelby, sen vidare till stan och sist Björknäs. Kul vare iaf, somnade vid halv fyra i någons soffa.. Sen blev man väckt av Bella och vi gjorde en fräckis och drog innan alla andra vaknade. ^^ Frulle på Donken mums och sen drog vi runt lite bara - satt i trapphus, in och värmde oss på Ica tills vi satte oss i den helt tomma nedervåningen på String. Det var nice, en kopp te att värma sig på köpte jag.. verkligen valuta för pengarna kan jag säga, för i tre timmar satt vi där och myyste. Hann till och med sova lite. 
Sen var vi tvunga att gå ut och gå en stund för att bli av med fimpdoften som satt sig i kläder och hår.. men det var freezing cold så det blev bio istället. ^^ Bells, vart har du varit senaste tiden?! ♥ Men vi ses igen den nionde, stjärtsson! (y)

Nu har jag nästan packat klart och kommer somna bums vill jag lova.

RSS 2.0