oh those silly boys in blue

Ser fram emot morgondagen! Men egentligen borde jag gå och sova nu för vi ska upp såå himla tidigt imorgon för att komma till stan i tid haha, lite mera shopping ska det då bli. (y)
Sedan får jag besök från England som jag saknat litegrann, ska åkas och hämtas på Arlanda kl 22 imorgon. Puh, lång dag! Så sova nu (y)

det var ju julafton igår!

Sitter och gör typ ingenting, precis som man ska en dag som denna. Tittar på "The Tale of Desperaux" Helena är fett inne i den, som vanligt när vi tittar på barnfilmer haha. Jag hade/har en fin jul men nu är det ju nyårsafton man ser fram emot. Tur att man numer är inkluderad i en plan så att man vet vart man ska vara och slipper panika dagen innan.
Skulle ju egentligen bara skriva hej och god jul!

mwah

Mitt paket har kommit bort på vägen från Sverige till Sheffield. GUTTED!!! Buhu, som jag har väntat på det där paketet fyllt med godis som bästa mamma har skickat.

Hela helgen har varit mycket bra, har varit i York; träffat konstiga kusiner och lite sånt där mysigt. Längtar lite tills fredag måste jag säga. Har skirivt en hel lista med saker jag måste komma ihåg att göra när jag kommer hem eftersom mitt minne är kasst, har mycket att stå i må ni tro. Inga lätta saker är det heller..  


9 dec

Det ska bli mycket fint att komma hem över julen, extra fint att jag får besök över nyår också. Här är det ingen julstämning alls förutom plastgranen i vardagsrummet och gingerbread-latten på Starbucks. Det får väl duga men blev lite avis när jag ringde hem och de höll på och gjorde massa julgodis!! Buuhu. "Jaa, dom är jääättegooda men de hinner nog ta slut innan du kommer hem" Puss på er med! Tur att mamma har lovat att vi ska baka nya lussebullar när jag kommer hem!


Horrendous!

Åh, detta har varit den absolut sämsta dagen på väldigt länge! Har mått så illa, spytt och spytt och spytt, inte kunnat äta något och när jag väl ska gå ner och hämta en banan måste jag sätta mig ner för jag höll på att svimma! Så hela dagen har spenderats liggandes i sängen, inte världens roligaste. Ja, det är tillåtet att tycka lite synd om mig! Förresten var den där lilla bananen jag åt och lyckades behålla i magen, den godaste bananen ever!

Hoppas att det iaf går något enstaka tåg imorgon så att helgen blir bättre iaf.

Would you like to be my cup of tea?

Det är mysigt när det snöar! Det har snöat och snöat och snöat och snöar fortfarande här utanför. Jag har åkt pulka i parken, haft snöbollskrig (frivilligt och ofrivilligt), legat i en varm famn och tittat på den yrande snön och igår såg vi Toy Story 3, wihoo! Ibland är det bra med så mycket snö att tågen inte vill gå.


RSS 2.0