EEEBOOOR!

HELT SLUT. Tur att jag fick lite sovmorgon imorse men har en känsla av att jag måste sova lite längre imorgon bitti också. ^^ Men helgen har varit awesome! Kanske lite kallt om jag får klaga på något.. och skogen var pain. Brambles överallt, billberrys upp till låren och en sluttning som heter duga. Tur att man är hård............

Lördagsmorgonen var fin till att börja med och jag var till och med helt okej nöjd när jag kom i mål, alla man pratade med sa dock att jag hade valt helt fel ställe för fin orientering i England men whatever........... Söndagen sedan, jag trodde att jag hade sett det värsta dagen innan men shit. Inte roligt, hej emo-armar. Måndagen var lite bättre för då behövde jag bara springa en kort bana, som tur var med tanke på tillståndet. Iaf så vann jag två muggar haha. (y)  

Söndags kväll, det var bbq party. Jag lärde känna lite folk från youth campet nere i hörnet av fältet, isolerat från resten. Middagen blev mer av en förfest, mer dricka än mat. Lite för mycket för vissa................Tom Rrrrryan! Efter ett tag avlägsnade vi oss och det blev skogsfest. Mycket trevligt.



Mitt slott. Mycket mysigt ^^




Lite för mycket "down in one" kanske...




Meet my friend Tom Rrrrryan. He's Scottish and talks really funny. (y)




De hade köpt fina orienteringskläder för £1.............



Alice and Chloe


The White Rose

Idag har jag badat, i badhus alltså, Jack älskar att bada så jag var tvungen att offra mig. Men lite roligt var det och ganska intressant med herrar och damer i samma omklädningsrum.... Britter är lite underliga ibland.
Kan ju passa på att önska de som ska springa, lycka till på SM! Åh, vad jag hatar att jag missar det.. jag får istället nöja mig med engelsk terräng och tävling. Imorgon drar vi iväg, ska campa hela helgen i sann orienteringsanda. (y) Jag har precis packat ner det sista och har förhoppningsvis inte glömt något. Kommer inte "hem" förrän på måndag. Men ha det, hörrni!

<3

Jag äter godis och skypear med ELIIIN! Hon visar sin rumpa och kvällens outfit (y) och lite kärlek. uio


alltså ni är ju världens finaste!

Åh, titta vad som låg innanför dörren när jag hade hämtat Jack idag!




Huur glad blev jag inte när jag slitit upp paketet sen då?!



GOOOODIS! Massa saltlakrits! Tack för korten och fina brevet, min vän! Love you all! ♥♥♥♥


my room

Bara for att jag inte hade sa mycket och gora + att vissa ar lite nyfikna. TADAA..........



Min sang.




Andra sidan typ.. Helena, jag har ett fonster man kan sitta i! (y)




Min alskling.

Ja, det var val det. Mycket mysigt (y) Kanske visar er lite fler bilder pa nagot annat fint senare. Hejs ♥ 


jag mar.

Yey, de gillade min kottfarsas! Till och med Jack. (y) 

Dagen har mest spenderats ute, superskont vader med sol har vi haft idag. Jag har tranat och lekt, bra skit. 
Nu hann jag visst inte skriva sa mycket mer for tillfallet eftersom maten ar klar. Jag aterkommer. 

Help mummy!

Ooooh, ska laga middag idag men har ingen aning om vad jag ska laga.. Tank om dom inte tycker om det jag lagar :O Igar fick jag smaka Yorkshire puddings tror jag de hette och stuffing.. Inte varldens godaste kanske men det slank ner, artig som man ar. ;)
Forresten anvander de typ ingen vitlok i sin mat (!) Jag alskar vitlok........... Maste nog ta och ringa mamma. ^^

heeeya

God morgon god morgon, hoho imorgon borjar skolan for de flesta va? Kul. (y)  

Helgerna ar lediga, men jag vet inte riktigt vad jag ska agna denna sondag at. Ska nog ta mig ut har ifran det stora kylskapet iaf, hur kallt som helst ar det inomhus. Det ar faktiskt till och med sol ute men aven om det hade regnat sa hade det varit skonare ute an inne. Kanske aker in till Bradford, jag har ju visst presenter att shoppa........ (y)

Nana Deb's 50th

Nana (farmor) fyller 50 idag, sa det har bakats tarta och atits fin middag for att fira. Vi var i Hallogate pa restaurang. Och lite shopping hanns med ocksa, tre skivor fick jag med mig hem, bara 17£ (y) Vampire Weekend x2 och Florence + The Machine. Mycket bra.

Imorgon ska det springas Park Race i Bradford, 5 km. Det blir kul ^^

Nightie night.


Jack


saknar alla sotkorvar dar hemma! (fail pa o:et i sotkorvar... hah)

Toodels!
Har det hur bra som helst har, lite slappt kanske men jag ska inte klaga. Alla ar hur trevliga som helst och Jack ar bara fooor sot! Pratar hela tiden och jag forstar ungefar halften av vad han sager, tror inte ens han forstar allt han sager sjalv.. haha.

Fasade lite infor dagens "tea" (middag alltsa) - sausages skulle vi ha. Inte min favorit och jag hade rakat se dom nar jag raidade kylen vid frukost. Ingen vacker syn, typ graa. Och jag klamde lite pa dom.. MEN, jag maste erkanna att det faktiskt var riktigt GOTT. (y)
Sen var jag tvungen att joina pa vinprovning hah.. "Louise, you have to come down and try some wine with me, Lee's not home yet and I can't be sitting there drinking wine on my own, can I?" Trevligt.

PS. De har en osthyvel! Halsa det till pappa (y) Och att tacke heter duvet. Han har undrat anda sen NY. DS.


packar

Hade mycket trevlig brunch, typ lunch här idag med mina fina flickor. American pancakes och massa annat så man var proppmätt ända till middagsdags.

Nu försöker jag plocka ihop alla grejer som ska packas ner i resväskan men kan inte låta bli att kika lite på blåsta hemmafruar som inte kan laga mat och köper diamanter till sin guldfisk.....  


good bye my beloved ones

Okej, på tisdag drar jag. Det känns ju bara lite sjukt och sorgligt. Ingen avskedsfest hinns med men tur att det blir en liten avskedsbrunch iaf. Tacka vet jag fina vänner, systrar och bröder! ♥
Tidigt imorgon kör vi iväg mot Västerås och lite till, tävling hela helgen. (y)

tvärvändning

Alltså, nu är det såhär att jag har bokat biljetter och allt är typ klappat och klart. Bradford it is. (y) Helt sinnesjukt spännande och kul. Och sorgligt, snyft. Men det är ju bara två månader..................

Shiiiet

Läskighetens. Fick ett samtal från en trevlig Rosie för någon timme sen, sitter nu och letar flyg till England...

My gods

Shiesse, igår alltså. Ibland förstår jag bara inte vad som flyger i mig. Men fan vad kul jag hade igår, Ace var grymt - musiken och folket. (Y) Kanske det blev lite för mycket av det goda vilket resulterat i en del bortfallna bitar och ja, sånt där skojigt som bara händer när man sitter full på nattbussen hem.. Dessutom fick man vakna brevid världens bästa och jag har till och med mått helt okej idag, vilket inte brukar vara fallet.

Det är dags för film med systra mi.

bloggskrälle

Gör mig iordning samtidigt som jag känner mig lite tvingad att uppdatera. Ska ge mig in till stan och träffa syster för lite shopping om en stund. Efter det blir det till att möta upp fina mapa som firar bröllopsdag idag, grattis till dem kan jag väl kosta på mig eftersom jag får joina på finrestaurang. Puss

RSS 2.0