ÅÅÅÅRREEEEE!

Whooohuhuwoooohoo, lov äntligen! Ses om en vecka. Kyss

Det är ju därför man vill åka med Jonas

Det är något seriöst fel här, vi är i Stockholm och det är snökaos och minus 20 grader. Inte okej! Tycker synd om er som åker kommunalt på morgonen och hem också för den delen. Blev så jävla förbannad bara när jag skulle åka till och från stan igår.. hehe.
När vi alla väl tagit oss till träningen borta i Tullinge så rekomenderades vi att inte ta i så att vi blev alltför anfådda på grund av temperaturen och luftrören. Nödvändig träning liksom, till och med mackorna var frysta och mestadels av tiden spenderades i klubbstugan där det varmt och skönt jämfört med utomhus. Efteråt skulle vi stuva in alla i de fyra bilar som fanns, så tätt ihopkurade i baksätet tillsammans med skidor och stavar satt vi och mös. (myste?) Men eftersom vi åkte med Jonas så var han tvungen att få åka och sladda lite innan vi kunde åka hem.. haha, jag som trodde vi skulle komma till skolan snabbt eftersom vi åkte först.. neehejdå. Några varv runt på nån liten väg, ganska off i Tullinge och en piruett när vi körde ut ur en rondell, sen så kunde vi återvända till Farsta för lite lunch.

Oj, detta var det längsta jag skrivit på länge. Nu ska det pluggas lite teori för en gångs skull, annars blir väl det där körkortet aldrig av. ^^

är du oskuld?

Dagen började i Elins säng, ungefär så gårdagen slutade också, logiskt. Men nu efter lite övningskörning, storhandling och spontan passfotografering sitter jag här och äter godis - igen.. Shame on me för jag har inte ens tränat idag. 

Men nu ska jag gå och titta på Skins säsong 4, de första avsnitten som jag har fått av Elin! Vet att ni känner lite avund. Men livet är orättvist ibland.

onda människor

Idag var vi väldigt konstnärliga på rasten, men onda människor som inte förstår sig på våran innovatiova konst fick för sig att totalt slakta iaf kronan på verket. Pure evil.
Vissa skulle även säga att jag är ond..?!

Det är fredag, jag har inget att roa mig med, till och med så att jag stannade i skolan en extra timme. Började ju bra med lite diskussion om hållbart sammhälle men sen spårade det.. som vanligt.

dumma lilla du

Faan, nu har man gått och blivit sjuk också. Iofs ganska lägligt med tanke på mitt projektarbete men låt det gå över fort bara.
Annars var det en finfin dag i skolan idag, endast en timmes fysik och sen bjöds det på hjärtplättar med grädde och sylt till lurre. Eller "våta drömmar" om man är äggallergiker. (y) Dessutom vann jag "komma-i-tid"-vadet imorse. Scoore!

bajs

Spanien var najs, hade kanske hoppats på lite bättre väder men ändå mycket bättre än bajsvädret här hemma. Lite slitet nu och skönt att sova i sin egen varma, sköna säng. Godare mat får man här också, sockeravvänjning nästa, för spanjorer har inte lite konstiga matvanor.

Nu är det en himla massa OS på tv hela tiden, mycket trevligt. Mycket, mycket trevligare än att plugga iaf.

so long suckers

Drar till Spain över helgen, ses på tisdag kanske.

Summer nights you know what we do, we're just keeping it tight, simple as that

Jag skulle egentligen ut ikväll, checka läget på Baba Sonic hade vi tänkt. Men så blir det nog inte.. "jag bokade om din körtid till imorgon kl. 8 eftersom ni ändå är lediga" Gr8.. Antagligen inte den ultimata uppladdningen inför halkbanekörning, Baba får vänta till någon annan gång.

Nu ska jag och pengabrorsan spend some time.

Party party!

Jag mår bra, somliga mår mindre bra idag.. ^^

Kommer lite bilder sen förhoppningsvis.. (y)


Under danskjävlarna

Uuääk, spyr på historia. Och på fysik.. och på skolan överhuvudtaget. Men what to do?

Jag och Tore taklampa torkskåp har sen igår startat en liten komma-i-tid-tävling (y) Den som först är sen till en morgonlektion måste hängas i sina inälvor, som på den gamla goda tiden.. nej okej, men man förlorar iaf. ^^ Vad priset/bestraffningen är har vi inte kommit på än så om nån har ett förslag... tell me!

Och gissa nu vilka två som var först till fysiken imorse.......

folköl & billigt vin

Spotify is being a bitch!! Han bara la av & jag trodde det var slut mellan oss. Men tur att allt bara var ett missförstånd. True lööv last forever. ♥




Konsten att komma i tid.

Nej, den konsten kan jag inte riktigt längre.. Denna dag var förvisso extrem, jag var förvirrad och trött, dessutom skulle man kunna skylla liite på Tore om man vill. ^^ Jag ska fan börja ta bussen till skolan, kanske funkar det bättre då?

Om någon vet vad som händer på måndag, ändring: torsdag så vill jag veta! :D Nu ska det bakas och äta massor innan träningen, bra idé!  

RSS 2.0