Dom små små orden är svåra ord och de hårda orden är enkla ord

En ny bajsregel gör antagligen så att jag failar på den skriftliga delen på NPEnB. Jag </3 NP
Jag har förövrigt inte så mkt att skriva här för tillfället.
Jag lyssnar på Kent <3


Ingen kommer undan, inte ens i Sverige

Har haft Maggio-låten på hjärnan hela dagen (Annies fel!) haha, och det ändå man kom ihåg var just "Ingen kommer undan, inte ens i Sverige" (y) kalas!
Men nu är man hemma iaf, skönt att slippa vissa.. hmmh. Fast det är mindre kul att det är skola imorgon förstås. Och för den som undrar hur det gick att springa så gick det ganska sämst.

Förresten, vad händer på Valborg folket? Jag har beslutsångest..


Finns det nåt mer deprimerande, än en läggmatch i pingis på psyket?

Just nu är alla bara ledsna känns det som. Inte jättebra, tycker jag. :(
Men jag ska iofs inte säga något, jag antar att det blir bättre snart. (y)

Jag är mest tom, ledsen ibland och jätteglad ibland. Konstigt det där..
Hursomhelst borde ni lyssna på den här (pil nedåt) låten, den är bra!



Rewind please?!

Usch, jag är en dålig människa!
Det är tur att man har så fina vänner och jag känner mig faktiskt lite gladare nu efter att ha pratat med BästAnnie! ♥ Det kommer ordna sig, man måste bara tänka positivt. (y) Och nuförtiden är Annie världsbäst på det typ. :D Ju tidigare man gör sig av med problemen desto fortare kan man bli gladare igen. Logiskt, javisst.

Jag är en svag människa, jag tycker inte om svaga människor.

10mila

Kom hem från Skåne idag! Skönt, för nu slipper man frysa arslet av sig hela natten och jag har en stor säng att sova i. Mmm ^^ Det var fint väder på dagen, när jag och alla andra damer sprang men sen när solen gick ner så blev det fucking sviinkallt! Jag och Annie hängde på TC mest, träffade lite folk men lite tråkigt att typ alla var fett seriösa och sov innan de skulle springa ;O Fick klä på oss allt vi ägde och efter starten i herrarnas stafett hade gått så la vi oss framför storbildsskärmen. Typ fett olyxigt för vi delade på ett liggunderlag och hade inga kuddar haha. (n) Jag tror att jag råkade slumra till ett par gånger men nu är jag iaf fett trött. Tur att vi inte har någon träning imorgon så jag börjar halv ett! (y)

Nu är jag sur och trött och bara nere. Är en massa saker som bara inte alls är kul just nu, att saker ska vara så jobbiga och komplicerade ibland..

Imorgon kommer min lilla kines hem <3

Let's dance to joy division

Imorgon bär det av mot Skåne! Kulkul! Dessutom har vi bara lektion till klockan tio. (y)

Skola. Depp. Självmord.com
Nja.. okej inte riktigt haha.

Men sen blev jag glad när skolan var slut och jag fick träffa kära finskorporna! :D Blev lite shopping och glass, snack och mys också såklart. ♥

Happy tiime

Vet inte vad jag ska skriva om för intressant. (Igen..) Kanske att jag tävlade idag och det gick ganska bra, bara att det var så in i helvete jobbigt. Men jag är taggad inför fredag, då bär det av mot Skåne och Tiomila!
Nu tog jag slut typ.. Är ledig imorgon, så jag får sova en stund iaf..  

Och äntligen har jag kirrat större säng (y) så den som känner sig manad får gärna komma och provligga. Sängen alltså.. ;)

Ohli bouli

Det kanske var tur trots allt att jag inte följde med till Tanto haha, där gick det vilt till.. så att säga. Men Bells, jag tycker mycket om dig ändå! ;D
Nu drar jag till landet, ska nog åka hem på söndag iaf eftersom jag var lite körvig och stannade hemma med flickorna igår istället för att göra nåt jag lovat. (a) Åh, förresten så var det ju trevlans igår/inatt hoho. (y)

Nykterist javisst

Jag känner mig såå duktig ^^ (y) Tacka nej till socialt chillkrök i Tanto en fin kväll för att istället träna, det trodde man inte. ;) Får träffa Bells imorgon i alla fall.
Annie har ju nämligen bestämt att jag inte ska dricka på .. ja, en tid framöver iaf.. ^^ Vem var det som trodde att jag inte skulle klara av det? :O

Puss

Finally

Äntligen lov! Tråkigt bara att vissa åker iväg och lämnar mig ensam här.. :O Men jag klarar mig nog, förhoppningsvis.. Något annat tråkigt är att jag tappade min mobil (igen!) i marken och nu är den seg som satan så jag får seriöst damp snart!

Jag känner mig lite tjockis idag eftersom jag har tryckt i mig både glass, grädde, rulltårta och godis. Tur att jag ska springa imorgon och i övermorgon..
Snart ska det ätas sushi och sen kanske det blir saftkalas hos Stefan.

Hejs.

Pling

Igår när jag skulle sova kom jag på det roliga jag skulle skriva igår ^^ (y) Det var iaf om gårdagens bildlektion..
Det är ju så att jag och fyra till från min klass har bild tillsammans med en massa jobbiga barn- och fritidsmänniskor.. Visst, alla kanske inte är jobbiga men åtminstonde hälften av dem! Jag menar, hur svårt kan det vara att sitta still en stund och rita valfritt?! Dessutom utan att prata/skrika/sjunga oavbrutet..
Iaf.. rätt vad det var så blev en av tjejerna skiitsur på en kille och typ börja skrika - om möjligt ännu mer och högre, saker i stil med "På gud! Jag svär, säger du det där en gång till.." och så tittar man bak och ser henne ta upp brandsläckarn.. hmm, tänker hur ska detta sluta? Hon springer efter den där killen och sprutar ner både honomoch sig själv med skum, haha. Det har jag alltid velat göra.. ^^

Som sagt igår, man vet aldrig vad som hittas på när man är ute på äventyr med Sandra.. (y)
Det kändes iaf som om vi åkte hela gröna linjen söder om Sthlm. Det bara blev så när vi hade tröttnat på att gunga och vi inte hade nån Toris som kom och lekte med oss. :O Sent återvände vi ändå hem, utan kakor.. Det var en spännande kväll må jag säga.
Men kom ihåg barn, Skarpnäcks parkmaffia är inget att leka med!

Nu är det plugg som gäller..
eller nej, först mat.. sen plugg. (y)

Senil

Sitter och glor på tv. En dålig vana. Det känns lite ensamt och tråkigt.

Innan jag satte mig här hade jag nåt intressant/roligt att skriva om men nu helt plötsligt kommer jag inte ihåg vad det var. Illa! Sa ju att jag var guldfisk, Annie! ^^
Men jag får väl återkomma senare när jag kommer på det.. haha. Nu ska jag ut med Sandra någonstans, man vet aldrig vart man hamnar när man är ute på äventyr med den tösen.

Baby goodbye. (Haha, fett jobbig låt!)

RSS 2.0