Julafton

Glöggfikat framför Kalle har precis förtärits. Nu sitter jag här eftersom de andra sitter och tittar på "Kan du vissla Johanna". Kan bara inte se den längre fastän de där två pojkarna är såå söta, så himla sorglig!
Ser fram emot julbordet iaf för nu är jag hur hungrig som helst! Men också klapparna som man gått och tittat på hela dagen.. ;)

God Jul Allesammans!


"Nu blev det fett med jul"


Ge mig mer jul

Om bara några timmar är det julafton! Lite mer julkänsla nu när granen kommit in och skinkan är lagad. ♥

Dagen har mest bestått av jobb, började tio och slutade inte förrän halv nio eftersom centum har julöppetöppet. Nu har jag galet ont i benen.

Nu sak vi klä granen. Myys.

Loov!

Tack och lov för det! Men det suger att jag har grejer kvar att göra.. -.-
Igår var jag på klappjakt med Evelin och Sandra i stan men hittade typ inget.. Lite jobbigt men det ordnar sig nog ^^

Fan vad det regnar och har sig! Men ändå har jag varit duktig och sprungit långpass idag, (a) badade även i en megastor pöl på vägen.. (inte frivilligt) Helvete vad kallt det var! Men nu är jag varm och orkar inte göra någonting just nu..

Imorgon kväll blir det mys med Moa och Venus! :) Längtar! ♥

Ännu en rubrik..

Håller med Moa, suger verkligen hårt att skriva rubriker ibland..

Julfest idag. :) Efter lek och gott fika så var det jupyssel, skoj. Men ännu mera skoj när nån kom och hällde glitter över mig. KRIG! :D Nu är jag aldeles glittrig 'wansome' och det vägrar försvinna.. hm.

Imorgon är det avslutning! :D Sköntsköntskönt med lov! Och nu börjar det verkligen kännas som om det är dags att köpa julklappar.. bara 6 dagar kvar nu!

Jag är inte gjord av sten

Jag mår redan bättre. Tacka gud, och Annie! x) ♥
Längtar såå till lov! En massa skoj jag ska hinna med ju. Men jag vet inte riktigt vad som händer på nyårsafton, kan ju inte sitta hemma iaf.. 

Skulle du vilja veta en "hemlis" om dig själv, även om du vet att den skulle göra dig ledsen?

The worst combination of addiction

Idag är jag till och med sjuk på riktigt! :O
Lite synd att jag missade julbordet.. och pepparkakorna :/ men imorgon på julfesten lär det bli en del gottigt! :) Det är faktiskt ganska tråkigt att vara hemma, man saknar alla i skolan.. Ja, allt förutom lektionerna och lärarna kanske ^^
Imorgon ska jag iaf vara frisk hoppas jag, sista dagen på den här terminen typ. Det är sååå skönt!

High Drama - Laakso


Hello.

"Sjukling" idag.. Soft
Har sovit 15 timmar och är fortfarande seg. Det är illa.

Små negrer i sanden

Skidläger i Mora, fan vad najs! Har typ tränat en massa en del och gjort en massa annat man gör på läger ;) Jag är typ dötrött nu eftersom natten inte bjöd på så mycket sömn.. men trevligt var det, som vanligt. ;) Typ stannade uppe bara för att :P men lite nyttigt fick jag allt lära mig. ;) Vid fem slockande vi till slut och jag vaknade när Annie kom tillbaka efter träningen.. ^^
Jusste, vi vann till slut kampen om sängen, yeees! ;D Det var najs. ^^ Men Jonas fick iaf låna min halva en natt. ;P

Här är min snygging Äni med dom stoora muklerna ;D


Äsch, diska är ju tråkigt..


Det var ju trots allt Lucia..



Hur jag än försökte så blev jag inte helt smittad av nån av sjuklingarna x) FAN! Men kanske är sjuk imorgon ändå.. hehee! Orkar bara inte med skolan, har inte hunnit plugga i helgen så får passa på imorgon..

Hm. Kryssning på fredag? Vore såå kul menjag vet inte riktigt..

Nu måste jag sova.. Natti <3

What have I done to make you fall so hard for me?

Liite sjukt! Så illa kan det inte vara, jag är inte någons egendom ffs! Det var en liten äcklig puss, inget mer. Vad fan gör det egentligen, som om den betydde någonting? NEJ. Och snälla, gör inget dumt! Nu är det säkert ingen som fattar vad jag skriver om.. förutom Sandra men ni får helt enkelt fråga om ni vill veta.
Och herre gud.. killarna måste vara desperata eller nåt - inte för att klanka ner på mig själv - men jag menar, typ allihopa! Varför ingen annan?! Jag har räknat dem till minst sju.. SJU!

Aja, nog om det.. Just nu är det så att jag har satt mig själv i en aningen knepig situation, imorgon ska jag redovisa mitt arbete i biologi/engelska.. Kruxet är att jag inte ens har gjort själva uppgiften än :S BIG TROUBLE! Det är inte heller en liten uppgift, typ hela betyget hänger på detta.. Snart börjar jag gråta

Imorgon vid lunch bär det av mot Mora! :D Naajs! Och sängen ÄR vår! grr

Hejs

"MEN VAD HÄFTIGT"

Jaa, jag vet inte vad jag ska säga om igår.. x) Men jag hade verkligen inte tråkigt iaf! ;)
Tycker mer om klassen nu faktiskt, fast vissa (vill inte peka ut nån speciell.. ;P) blev ju lite skumma - lite föör på om man säger så x) och det roliga var att det var verkligen inte likt honom.. haha. Pinsamt imorgon? xD 
"Käften, jag knullar lärarens dotter"

Pervis - som såklart var nykter? - spårade ur en aning.. hahahaha. Roligaste på tunnelbanan innan elaka väktare hällde ut mitt.. ehm, jag menar Berwis glas.. och han åkte iväg. x) Jag verkligen undrar vad han hade fått i sig, för han var lååångt ifrån normal. Typ varannan minut frågar han vart jag är någonstans.. och hittar sen inte ens till datorn! Tur att inte pappa var hemma ;)
Kvällen/natten slutade iaf i Sandras soffa vid fem någon gång, nu har jag ont i nacken.. Och någon har skickat mystiska sms från Sandras mobil.. x)
Detta borde vi iaf göra fler gånger! PUSS

SO LONG

Långpasset idag var rätt segt, men tur att det var i Elins hoods.. ;)
Snart bär det av mot Farsta Beach ;) trevligt trevligt.. :D

MIN DAGBOK BLEV STULEN

Vet ej vad min käre vän Moa menar riktigt.. men det är ju feest imorgon (lördag) ;)

Idag hade vi bara franska i 40 min på morgonen, sen var jag även denna fredag och skrev klart mina rester i svenska, känns bra nu att ha fått det gjort och det gick bra dessutom! (y) 
Sen lunch med crazy Äni - undrar verkligen vad nån hade lurat i Annie.. inte helt normal men kuul! xD - och därefter jobb.. men det är faktiskt inte så jobbigt att jobba, det är riktigt kul. :) 

Nu är det mys med systra mi. Imorgon långpass och senare feeeeeeeeeeeeest! :D

LÅT MIG GÅ I BITAR

Nu har jag äntligen skrivit klart den där långdragna eng-uppgiften, det känns ju bra fast det dåliga är att jag redan nu ligger efter med en ny som vi fått.. och den är dessutom tusen gånger jobbigare..  (n)       

Tiden bara rinner iväg, snart är det fredag igen och sen är det lööööördag! :D

SPACEHEROSUITS

Någon som möjligtvis har en avlagd naturvetenskaplig rapport till övers?

Något jag verkligen måste beklaga mig över! VARFÖRFANIHELVETE har jag fått musik som estetiskt val när jag valde bild?! Fick veta det idag och det suger BIG time! Jag kan inte sjunga, vill inte sjunga och gaaah vad tråkigt det är! I bild är jag ju iaf liite bra.. VARFÖR JAAAAAG?! Lite ledsen i ögat :(

På lördag ska det bli klassfest (töntigt det låter..) aja, kul att det blir av finally.
Men fyfan vad vissa ska vara tråkiga.. Herregud, lite sammanhållning någon?! Jag ska iaf ha skitkul oavsett, för tråkisar kan vi klara oss utan.. sådeså!

Någon Alex hade tydligen ringt B och frågat efter mig mitt i natten.. hm, skumt! Inte känner jag någon Alex vad jag vet.. och varför ringer han inte till mig isf..? Spännande.

FAN VAD COOLT!

Elin är numera känd. Checka in dessa puddingar! Herregud, sexxi mama! RAWR

Och för er som har missat Sjödalsbloggen, LÄS!

PUSS.

RSS 2.0