bitter

Att först vana av att någon ringer och säger att jag måste släppa in gubben med diskmaskinen som står utanför dörren kl 9 och sen dessutom vakna kl 10 av att någon sitter och lyssnar på feta fjortisdunket... Inte okej när man kom hem sent och behöver sova.

Förresten har Evelin fyllt år, grattis (y)

när katten är borta dansar råttorna på bordet

Kvällen igår hade kunnat bli riktigt trevlig, och det var den också ändå tills allt dampade sig. Känner mig lite skyldig eftersom jag i princip slipper undan skiten medan en annan råtta får ta på sig allt.

Ändå tycker jag den här bilden får representera den fina delen av kvällen, fniss (internt x2) :*


wiihooo

Eliiin! Vi ska få bärmössor! :D:D:D:D

Check it out!

HAHAHA SÅ KLOCKERS ----------> www.helenaarsnygg.blogg.se

skolan kan ta sig

Kul att jag verkar vara den ända i klassen som inte visste om att man fick "jobba hemma".. Kunde ha tagit en fet sovmorgon ju (n)
Men snacka bakterier är ju också skoj..... NOT

"nu äe jag en apelsiin"

Svenska Hollywoodfruar i Sverige. Om det är någon som har missat detta! Jag dör.



Sörmlandsleden visar vägen

Jag var på centrum med Elin, shoppade såklart.. På väg till Ica så gick vi en sväng in på Rocks, skulle bara se om Krunegård låg på topplistan. Det gjorde han, men jag gick därifrån med skivorna också (y) och han i kassan är fett trevlig alltid, vi fick en massa Markus-knappar! :*

 Tänk vad lite som behövs för att göra någon så glad! ♥

Kärlek på er, nu far vi till Dalarna (Y)


lika barn leka bra

Bra dag igår, åtminstone från att jag gick från skolan. Idag har också varit himla trevlig, ända från att jag vaknade. ♥

Känns alltid lika bra att spendera sina pengar på fina saker. Tog ett till hål i örat, köpte örhängen, en kofta och nu ska jag möta Elin och köpa den finaste klänningen! Mmm.


Prinsen av Peking <3

Asså basså! Markus Krunegård, två nya album, släpps idaaaag!! Lycka! Jag ska flytta hem till Elin för en natt och vi ska lyssna på MK tills öronen blööör!

♥♥♥♥


du kan ta dig

Dagen började med lite orientering - som varje måndag.. Men denna gång längst uppe på Högdalstoppen, freezing cold var det och jag skojar inte. Hemskt. Dessutom var jag inte så bra heller, men Helena vann en pannlampa. Sen åkte jag på en väldigt onödig tur til Haninge, lunchen missade jag och hälften av fysiken vilket jag iofs inte ska klaga över.. ^^ 

Psykotanter och sånt klarar jag bara inte av, såå läskiga! Men det var ganska kul när jag hittade den här bilden i telefonen.. hade helt glömt bort den haha. Kolla noga, inte på de söta flickorna utan lite bakom, längst till höger. Fyy!



Smygfota ♥


Idol 2009

Nu är det idol! Har inte sett det på länge så det blir skoj, har ingen aning om vilka söta pojkar det är Moa och Elin snackar om.. så lite update nu! (y)
Fast.. man blir lite tveksam när Darin inleder programmet med en cover på Viva la Vida. Inte okej. Ofta Darin kan sjunga Coldplay liksom. Och nu gnäller han som en ledsen hund.. stackarn 

It's funny 'cause it's true

Nu har jag varit vääldigt duktig. Lämnat in både träningsdagboken och gjort fysikläxa. Jag känner att det får räcka så, man behöver ju inte go totally crazy bananas liksom.
Lagom tid till Anna Anka och kompani, lööv her! Haha, nej nu skojar jag, hon är dum i huvudet.

Dessutom är det sovmorgon imorgon till klockan 12, sen ska vi åka skridskor.
Det är ingen is på sjön, bara så att ni vet.. (y) HAHA

God kanelbullens dag! i efterskott..

Varför har kanelbullen en egen dag?
FÖR ATT DEN ÄR GOD.

Jag är inte efter egentligen, jag är medveten om att Kanelbullens dag var igår, faktiskt ^^ jag har ätit två bullar idag med så det blev en extended version liksom. (y)

Har en hög med diverse härligheter som bara väntar på mig att sätta klorna i dem, kan ni gissa vad det är? Ja, Annie.. livet går under!


skol-SM, väderfavorit i repris iaf

Regn, regn och en massa regn. Kallt som satan var det också. Sen var det lite sämst att Annie inte var där, men jag ska inte tjata om det längre, babe ^^ lovar.
Dock är det ju alltid kul med läger; sova i klassrum, leka sanning till klockan "långt-efter-läggdags", bussresor ♥ Haha (y) Sen var det ju första lägret med de små ettorna så nu är de invigda med psykologen också :D Måste säga att endel var oerhört tröga haha.

Puss på nosen, nu ska jag sova.. aningen trött och det är träääning imorgon. Puuh.

alltid kul när man kan roa någon

Erik 12 år, när jag kommer i full fart ut ur skogen, snubblar och ramlar i ett dike. "Hahah, förlååt men jag kan inte sluta garva! Du såg ut som Elin!"

Fast jag har faktiskt ont i axeln och fula knän.


I'm your sexy fish! Rawr

Damn girl! Faaan, kan bara inte sluta sjunga på den där låten! Mwahaha ^^ Tack Elin

Jag har fått fnatt. Ska sluta slänga mina kartor och bli seriös. Spännande och se hur länge det håller.. Det ska iaf firas med kladdkaka som Älin har bakat, med grädde nomnom! MEN FÖRST träning såklart.. Eheheh (y)


RSS 2.0