name the pet and let it go

Long gone, men hästarna är hemma i hagen nu ff! (Älskar internskämt ♥) 

Dagen började med att Elin var ute på gatan och bajsade.. fniss! Eller egentligen inte, natten slutade där kan man säga.
Jonas ringde och väckte oss klockan 08.00 och så var det upp och träna i sann träningslägeranda, men det var lika bra, vi kan ju inte tillåta att försoffa oss totalt bara för att det är lov heller! Uppvärming, styrketräning - mycket seriöst............... men såna är vi! (y)

LOOLZOOR!


Goder afton

Idag har jag kollat skidor, ätit för mycket choklad och räknat yttepyttelite fysik. Duktigt tycker jag. (y)
Det doftar pepparkakor i hela huset och det är typ jul. Snabbt har det gått, fast jag vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt.. Men det är klart man ser fram emot lite lov. Det är bara en sak som stör mig, jävla kemihelvete.


something, something

Inget intressant har hänt idag heller.. möjligtvis att jag har varit på Torvalla, på "kläm-och-känn-akupunktur"-grej, det var bra fastän han stack nålar i mitt knä. Nu vet jag iaf vad jag ska göra för att kunna springa normalt igen. (y)
Nä, inte ens det var särskilt intressant.. Men juste! GLADA NYHETER!! Fick ett sms imorse..... Kent kommer på p&l!!! Hurra! Dessutom kommer Markus Krunegård dit och det är typ asmånga bandsläpp kvar! Kommer bli grymt helt enkelt ^^ Så, allihopa, ni vet vad ni ska önska er i julklapp!!
Ge oss sommar!


fuckfuckfuckme

Fy fan vilket tråkigt liv jag har! Kan det inte bara hända något som helst intressant, snälla..?!

lollollollollolzzooor

Vad göra en dag som denna? DET ÄR ORÄTTVIST ATT FOLK SOM BORDE VARA BAKIS INTE ÄR DET OCH FÅR GÅ PÅ FUCKDATE MEDAN JAG SITTER HÄR MED HUVUDVÄRK. Hehe, ville bar få det ur mig. Men igår var mucho trevligt, ända tills bästavän började hota med att spy på mig om vi inte tog sista tåget.. bitch. Nej men det var nog dags att gå, och helt säkert hade hon spytt på mig annars. (y)

fekke

Varning för feta fjortizz-inlägget hehe. Nej men det är party i Palmis lilla stuga, inte nu men senare.. Elin vill börja kröka och okej, jag är på. FÖ FAEN!!

Puss på er små pluggisar ♥

samtal med bamse

Sitter hemma, gör ingenting. Måste börja plugga kemi eftersom Tore taklampa och Rickard har bokat in prov nästa vecka åt mig. (y) Snälla pojkar haha. Men lika bra att någon tog tag i det.. ^^

Så vi börjar någonstans mitt i smeten, kapitel 7 och 8 blir bra. Rickard tycker jag kan lära mig facit utantill bara.
"Det lär ju funka. Med betoning på läär, dåra." 


RSS 2.0