NO MORE SWEETS

Oooh noo! Precis som rubriken lyder så ska jag inte äta mer godis nu på en längre tid framöver. Jag, Helena och systrarna Forsberg har godisförbud från i söndags.. Men hur ska det gå liksom?! Hahha, jag råkade ju äta godis igår.. EN DAG! Jag glömde totalt bort ju.. :/ Så jag börjar idag ist.. hehee. 



CLUMSY

Igår på kemin när vi labbade så var jag lite klumpig. Hehee, vi eldade järn- och svavelpulver och röken som då bildas är lite giftig - den sätter sig på stämbanden om man andas in den.. Även fast Järre upprepade det typ hundra gånger så failade jag iaf. Jag trodde det hade slutat ryka bara för att det hade slutat brinna och jag såg dåligt.. Så jag tog ut den där varma, rykande saken ur dragskåpet och så kände jag att luften jag andades in luktade konstigt och starkt. Sandra ba: "Det ryker ju om den där" . Hahaha, clumsy me.. Järre: "Jaha, och det var sådär vi inte skulle göra kära barn".
Jag fick ont i halsen och blev lite hes (möjligt jag blev en aning hypokondrisk) men det gick över när jag vaknade idag som tur var.

Sen var jag även och tog första sprutan igår (!) började gråta men svimmade inte trots att jag faktiskt satt upp. *tummen upp* Hatar sprutor, så sjukt äckliga och obehagliga! Men nu är det gjort och jag behöver inte göra det förrän om några månader igen. :)

Idag då, har jag sprungit medel-SM - det gick åt helvete. Lalalalalaa

IDAG VAR EN BRA DAG

Today har inte mycket hänt egentligen.. men en sak - värd att hurra för - är att vi lyckades flytta matteprovet från imorgon till måndag! Annars hade nog större delen av klassen (inklusive proffs som mig) fått fina IGn.. och det vill vi ju inte! Tur att det bara var Beeeengt som skulle övertalas - det blev en lätt match. ;)
Fast nu kom jag ju på att jag måste hurra för lite fler glada happenings idag. Bland annat att jag fattade typ allt på fysiken OCH kemin (!) heeelt amazing höhö, jag menar det har typ inte hänt sedan nian.. Sedan fick vi även bullar och  festis i skolan idag MUMS! och till sist hissar vi att jag bara av någon anledning har varit väldigt glad idag. :D

Har kommit på att det är väldans trevligt med bilder och trevligt vill man ju att det ska vara..

Just därför petar jag in en bild från någongång vid typ matten.. Sandra var "bara tvuuungen" att klättra upp på den där statyn. Jahaja.


PISSPOTTA

Nu ska vi ha matte.. Bengt kommer in: "nu ska vi ha riktigt roligt!" höhö, eller huuur?! Fick nyss reda på att det är prov på torsdag.. just fabulous! PISSMYRA!


HIGH ON LIFE

Ååhhh! Sitter och läser typ alla blogginlägg.. minnen! Shit vad kul man har haft det ibland, och genom att bara bläddra lite så kan jag sitta och garva och gråta åt det hela. Hjärta på M V E! ♥

Stunder i livet man längtar tillbaka till. Bara den här kvällen liksom, en av måååånga.



DET SNURRAR I MIN SKALLE

Är hemma och är sjukling idag, men det blir nog skola imorgon iaf. Ska kanske ta och kolla på WALL-E snart.. :D

Bjuder på denna bra-iga:


SM

Idag var Louise ute i skogen och sprang.. IGEN. Det gick inte så bra, det bommades friskt och hon var inte precis pigg i benen efter de där 1,5 milen i torsdags. Louise laddar till stafetten, och medeln som går nästa helg i stället.

Lilla Helena däremot som har farit till Helsingland för att springa USM har idag varit mycket framgångsrik. De sprang den individuella tävlingen idag och hon kom 5:a av 100 löpare. Mycket bra, också med tanke på att hon stukade till det onda knäet på väg till trean.. Men grattis! :D



Fortfarande lite förkyld och har en rejäl hög med läxor framför mig.. Ska ta tag i det snart.. :/

LOUISE SLUTAR SNART

Det är väldigt roligt att prata om sig själv i tredje person, det kom vi på under en flummig Bi-lektion. :D


HÅLTIMME

Våran kära (hör ironin) svenskalärare Gunnel har av någon anledning valt att inte uppenbara sig denna fredagsmorgon, mycket konstigt.. men så därför sitter jag nu här. Kunde inte (läs: ville inte) hitta på nåt nödvändigare än att pilla lite på datorn. Men det gillar vi väl! Den dagliga dosen av facebook och ett blogginlägg liksom.. *tummen upp*

Denna dag består av franska, svenska, kemi, biologi och engelska. Kan man göra annat än älskaälskaälska? Svaret är JA! Men jag överlever, det brukar jag göra i alla fall.
Sen efter skolan får vi väl se hur det blir, ska iaf vara hemma - surprise! - och typ inte göra något för att sedan gå upp tidigt och springa lång-SM imorgon. Om jag är duktig så kanske jag pluggar lite för det finns ju en del att göra om man säger så.. Fast å andra sidan känner jag mig själv och kan konstatera redan nu att något pluggande kommer inte att inträffa.. höhöhöö

Och idag serveras pizza i Kraftkällan - något att se fram emot! :D

So Long


VENUSEN.. ;)

Hahaha, okej nu fick jag svar på nedanstående då.. :D

NÖJD?

Förresten, vem är "anonym"?? Dying to know!

MITT VILDA SVENNELIV

Hehheee.. Men jag har ju liksom inget skojsigt att skriva om i mitt väääldigt innehållsfattiga liv just nu. Skulle ju vara trevlig med lite action liksom.. ^^ Fast egentligen kan jag ju inte gnälla eftersom jag typ själv väljer att occupera mer eller midra heela helgen till att loda runt i skogen.. Läntar tills tävlingssäsongen tar sluuuut!!!
 
Nu blev jag lite småarg när jag fick höra att vi måste skicka iväg våran lilla grej som fixar internet här i stugan, på lagning! :O Kommer avlida av tristess!! Men tur att man har en dator i skolan.. *pustar ut* :)

Nu ska jag nog ta och räkna lite matte - bara för att det är så underbart skoj och jag har absolut inget bättre för mig.. hahh NOOT! Snarare för att jag är illa tvungen eftersom jag ligger tio sidor efter tyyyp.

:3

Filmen vi såg igår var Barnhemmet, en skräckis.. :3 Jo, för det fanns bara spridda platser kvar på den vi helst ville se: "Patrik 1,5" och så kom vi på att ingen av oss har varit och sett en enda 15-film på bio fastän det var typ det man helst av allt ville när man var 14.. hehee Men den var faktiskt riktigt bra man förstod allting och den hade ett bra slut. Sedan var den ju grymt läskig och hemsk! Jag kan ju säga att det var ett antal gånger benen flög upp från golvet och koftan över ansiktet.. Men den rekomenderar jag absolut till den som tycker om att bli skrämd från vettet.  
Tack för en trevlig kväll Mooa! :)

:)

Nu bär det av in mot staden och bio med Maoui! ♥ Vet inte vad vi ska se än, får väl se vad som bjuds.. Mysigt ska det iaf bli :)

TALK TO THE HAND, MY FACE IS ON VACATION

Hahah, Helena är för rolig ibland..
Nu sitter jag och äter kakor och kollar på tv, Helenispenis åkte just iväg för att träna.. Tränade, det gjorde ju jag imorse iaf :P löpskolning/spänst och styrka.. kulkuul. Kommer antagligen ha fetaste träningsvärken imorgon, mycket trevligt speciellt när man går i trappor mellan typ varje lektion.

Vadå MER Elin? Hur mycket tror du att du tål egentligen?!  ;D

AGAIN?

Det ryktas om ännu en nollning på NaveT.. o.o Men denna gång utanför skolan, det vore naajs! Jag är fett sugen på fest, passar ju bra eftersom man har Elins garderob fylld med starkvaror! ;D

RUBRIK

Sprang stafett-DM idag.. det gick helt okej men nu är jag typ sjuk, förkyld iaf. :/ Om det blir träna av imorgon får vi allt se.. Nu ska jag gå och svulla i onyttigheter! MUMS

Tänk att ha varit tillsammans med någon i hela nio månade och sedan bli dumpad - via sms - för att han är på G med någon annan.. Skänker dig en tanke men bra att du är glad trots allt.

MÖRKT OCH SVART, DET ÄR NATT

Dags för natt-DM. Peppa!
Elin ville inte joina så jag får hälsa på J åt henne.. Har inte riktigt kommit på vad jag ska säga och så än men Annie och jag löser det åt dig, Elin! Lovar ;) Du kan förneka det men det är bara för att du inte vet det riktigt själv än, men innerst inne! xD

Break a leg.

BADBOLL.

Shoohoooo! Idag slutade vi 10.10, hade bara franska i 40 min sen svenska. Sjukt soft! Nu sitter jag och väntar på att Elin ska sluta, sen ska vi dra in till stan och shoppa. :D Har äntligen fått lite cash på kontot igen!

NO LONGER NOLLOR

Nu har jag sett de flesta i ettan som det har pratats om. Jaa, K hade ju till min stora besvikelse (?) satt på sig en BH idag.. men ändå, så satt dom fortfarande en bit ner - if you know what I mean? ;) Hehee. Men det är seriöst synd om henne. :/

Idag då har vi haft typ "nollning" av ettorna, haha vad skraja vissa var innan - men liksom hur farligt kan det bli när det finns lärare med? :P Det var väl kul att stå och titta på när "småbarnen" skämde ut sig men lärarna (tror jag) tog ju bort klädstrecket?! :( Det fick vi köra när vi blev "nollade" och man måste ju inte ta av sig mycket om man inte vill.. men men, det fanns en del andra roliga lekar. :)
Vi började med att dela upp dem i lag och målade valfritt motiv i deras ansikten med lagets färg. Första leken var som så att de skulle ställa sig i en ring allihopa och sedan ge en komplimang till den som står till höger, typ: "vilka fina skor du har". När alla hade gett en varsin komlimang så påbörjades nästa varv, men då skulle man istället pussa "det" man berömmt hos den andra personen. Hahaa, det var ju rätt kul - speciellt eftersom Kalle sa till Hanna att hon har fina bröst.. x) Här skäms vi inte, nej..
Armhävningsleken var ju också lite kul, då skulle en tjej och en kille från varje lag komma fram. Tjejerna fick lägga sig på rygg och killarna i armhävningsställning över dem Sedan var det vi som bestämde när de skulle gå upp, ner, hur många och om de vågade så fick de även ligga ovanpå tjejen och vila. Den som orkade mest armhävningar vann.

Armhävningar


Sedan var det ju fler lekar som tex ringleken, kärringkånk och ballongleken men de orkar jag inte förklara :P

Här är iaf en bild på André och Kalle när vi kör ringleken, de försöker alltså föra vidare nyckelringen till andra med hjälp av bara en halv tandpetare. (Diggar verkligen Andrés monobryn) xD


ÅÅÅKEJ

Så sjukt kul folk kan vara.
Har nu kommit hem från Vimmerby, ganska så najs. Nu är ju jag tyvärr inte lika duktig som Elin så jag orkar inte skriva allt som är värt att veta. Men kika in på Elins vettja.
Det är nåt speciellt med orienterare alltså.. En sak som är säker är iaf att ettorna är sjukt mycket skönare och roligare att hänga med än resten på farsta, imorgon måste jag absolut kolla in Katarina. xD Har svårt att tro att en 16-åring kan ha hängpattar. :P
Nu ska jag sova eftersom det lätt blir brist på sömn när man är på läger. Aiiigt ;)

RSS 2.0