hello, my name is Nulf.. eh?

Hallsberg fick inte pisk.. men vi vann iaf fotbollen, det är väl det som räknas..? Noot hehheh. Men fan vad kul det var att spela fotboll, borde göras oftare! Och till i vår måste vi ligga i hårdträning för att få revansch!

Annars har man ju alltid väldigt roligt med dessa OLGYare, åka minibuss ♥ Gary som hela tiden kör för nära mittlinjen och sneddar över heldraget, pumpar Aqua på högsta, busslekar som spårar ur.. Love it.

söndagsångest..

..eller jag har lite ångest och det råkar vara söndag. Imorgon bär det av mot Hallsberg med OLGY för lite orientering och fotboll mot OLGYt i Hallsberg. Men varför fotboll?! Jag vet inte hur man gör längre, och vad fan ska man ha på sig?! Vi ska liksom vara ute på konstgräs och det blir halt som satan med löparskor, och sen säger dom att man inte ens får ha löparskor. Vad fan ska man ha då då? Jag vägrar ta fotbollsskor för då kommer alla tro att jag kan spela fotboll.. Paniik.

Skins in my ♥

Snart ska jag ta och ringa Elin igen, bara pöjken åker hem snart.. ;)

Alla borde se Skins, det är seriöst bästa serien någonsin. Igår satt vi uppe länge, länge och tittade på säsong tre. Åhh, jag dör. Så avundsjuk haha, jag vill bo i England.


"It`s straight ahead across the bridge that`s Brooklyn man"

Wouhuuohooouuh knulla alla brudar!! Hahah, har typ fått det på hjärnan (y) Jag önskar mig en megafon och en festivalbiljett i julklapp, snälla snälla tomten ♥

Nu har det bokats biljetter till New York, suttits vid datorn, smsats med småbarn och ätits bullar. Allt annat än det jag skulle göra senast idag, plugga till historiaprovet imorgon. Medeltiden kan gå och ta sig!
Varför?! För att det är så satans tråkigt. :(  
But hey, we're going to New Yooork!


"Min mamma sover nog"

Helgen har gått snabbt men det är nice att vi har studiedag imorgon. Fast mindre nice att jag borde plugga.
Även fast helgen gått snabbt, har det hänt en massa! Eller man kanske inte kan kalla det en massa men, en massa för vissa... kärleken spirar HAHA ;) Vår kväll igår var väl sådär vilket vi borde lärt oss att sådana fester oftast är, men nej. Man kan inte dansa till dansband, eller jag gör det inte.. Inte ens maten var god men vi "snodde" gratis öl och när vi lämnat grottan fick Elin fyllesms från boyfriend som höll oss vakna till seent. Men det var trevlans, fyllesms är ganska underskattat. Jag ska lätt börja smsa mer på fyllan (y)

   


laxpatte

Idag har jag konstaterat
att Nationella proven är överskattade
att Moa har antagligen universums läskigaste tumme just nu
att skolan suger
att jag inte har något i min överfulla garderob som är snyggt
att reklamavbrotten på Spotify är jäävligt irriterande

Värst vad negativ man ska vara då.

e

Jo! För han ser ut som någon som skulle passa i Skins, han pratar BRITTISK engelska och färgar håret blont!

ingen big deal

Haha, jag orkar inte vara seriös.. men men.

Nu har jag bekämpat mycket ont virus, det kom ju lägligt precis när jag skulle skriva mitt MKUarbete.. mhm. Men nu är det borta iaf och jag kan fortsätta. (y) Och det ska jag verkligen, det kan få kompensera för det dumma jag gjorde idag..

Och Elin! Check out snygging!
Fan, blogg.se vill inte samarbeta idag.. du får se en annan dag. 


love.

Alltså, det är helt sjukt vad känslig man kan vara. Bara för att någon bryr sig, händer det verkligen så sällan? Nej. Bara väldigt oväntat..

lala la loser

Hahaha, sorgliga människor det finns alltså.. men ack så kul!

Idag har jag så förfärligt ont i hela kroppen verkligen. Träningsvärk är inte att leka med kände jag när jag skulle ta mig upp ur sängen imorse. Och på grund av sprutan så får man inte träna på två dagar, men lika bra det eftersom jag antagligen bara kommer se ut som en skitnödig jättebäbis när jag springer. Ha ha. (y)

ve och fasa

Jag kommer ha svårigeter att gå imorgon känns det som. Tränade för första gången (på riktigt alltså) på två veckor (!) imorse, styrka dessutom. Härligt. Och dessutom känner jag på mig att den där jävla sprutan kommer sjuka ner mig igen. Ska nämligen ta den imorgon någon gång vid lunch tror jag, kan vara svårt att nå mig då eftersom jag kommer ligga avsvimmad på Tarjas brits. (y)

Nu ska jag göra nåt vettigt, typ äta äppelpaj.. och invänta sista avsnittet av True Blood, fy. Puss hej.


helt värdelös

Nu känner jag mig ganska värdelös, inte för att det är så jobbigt iofs.. det är mest bara att jag har en massa saker jag behöver göra, om jag inte gör de nu så kommer det bli väldans körigt senare vilket är mindre bra. Dessutom kunde jag ha hängt med ut ikväll men var förnuftig och skulle stanna hemma och plugga. Men det var ju aldeles i onödan om jag bara sitter här och hänger.

Jag har gjort en loppa nu förresten (y) vet bara inte vad det ska stå i den.. tips?

vilken färg?

Hittade en loppa idag, ni vet en sån där av papper som man vek när man var typ tolv. Enligt den kommer jag aldrig bli lycklig och hänga mig. Gr8. Fast ännu lite bättre; Torbjörn kommer vara tvungen att amputera båda benen och dö inom tre år. (y) Imorgon ska jag göra en egen loppa istället.

high on life

Åh, alltså ibland vet jag bara inte vad jag ska göra - tacka gud för musik. Helt galet men det får en på så himla bra humör! Vissa låtar speciellt.. ♥ Just nu:

Snöstormen tvingar oss närmare, på Sibirias breda gator
Spåren i snön suddas snabbt ut, "Vi finns bara här och nu" säger du
Så stannar du
Sen lutar du dig fram och lyfter bort luvan med din hand
Sen kysser du mig bättre än nån annan

Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör
Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör
Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör
Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör

♥♥♥


cheer up emo kid

Nej, nu är det nog dags att rycka upp sig lite. Kan inte sitta här och leka emo, inte koolt! Det lär jag ändå inte bli friskare eller lyckligare av, gud vad vettigt det låter! Hurraa för gladare tider!
 


"Ät min vante!"

Jag och syster har precis tittat klart på Ensam mamma söker, inklusive "vad-hände-sen"-avsnittet! Hahaha helt sjukt vad det är töntigt. (y)

Måste bara säga att Kents nya är grym!


RSS 2.0