MIDSOMMARHELGEN

På landet har vi hållt till som vanligt med familjen Blinke denna midsommar. Trevligt som alltid men man hade ju inte bangat på att stanna hemma och festat eller joinat Elin och Tommy! ;) Hahaha, nej nu måste jag ta och ringa Elin och höra vad det där egentligen var om och vad som egentligen hände när dom delade säng igårkväll/natt... ;D

Imorgon blir det Idre och träna för fullt i fyra, eller tre dar.. Aja, sedan är det Peace & Love!! :D Allt är fixat och klart, jag ska bara packa allt.

Bye bye.


TODAY

Snart kommer Elin hit, haha vi ses typ varje dag nuförtiden! :) Men det är ju bara trevligt! :P

Imorgon åker min lilla Helena till Eksjö på konfaläger i en hel månad! :O Jag hoppas du får det så kul och inte saknar mig alltför mycket. ;) Trots att jag inte kan komma och vinka av dig vid tåget så får du förlåta mig, men jag lovar att vinka av dig här hemma iaf! :D Puss på dig! ♥

Imorgon ska jag och Elin även ta en tripp till stan
och sedan har vi ett ärende i Sollentuna.. :P Mycket bra!

Puss och hej.

MYSIG TISDAG

Japp, jag tog mig återigen till Huddinge.. Hade med mig middag till mig och Elin - sallader från Il Piatto ♥ MUMS!
Med mätta magar cyklade vi iväg till centrum och köpte massa godis. :) Sedan hann vi reka lite inför P&L genom att sätta upp tältet och plocka ner det innan det var dags för en andra runda till centrum för att plocka upp Lill-Svanis. ;) Det lilla kakmonstret kom på att vi borde göra chokladbollar.. sagt och gjort sedan svullade vi och myste framför Lejonkungen. :)

Tack för trevlig kväll.

LÄTT ÅNGEST

Det är riktigt konstigt, så fort en kille visar eller säger att han gillar mig så vet jag inte vad jag ska säga eller ta mig till! Det är nästan som om mina känslor vänds..

Shit, jag kommer inte ens ihåg vad jag sa eller gjorde - pinsamt!

Och vad gör jag nu?!
Undvika? -Nej! Men jag är rädd för att jag kanske gör det ändå.. :/

Det känns lite jobbigt..


HEMMA FRÅN JUKOLA

Nu behöver ni inte oroa er längre.. I'm back! ;) Japp, inte en enda olycka var jag med om i fredags. :P

Själva tävlingen och att springa gick väl sådär, det regnade men var ganska mysigt ändå. Jag sprang första sträckan och senare på kvällen - närmare sagt kl elva, finsk tid så kollade jag och resten av gänget på herrarnas start. Apcoolt att se alla lampor försvinna i skogen.
Efter tolv någon gång så bestämde jag och Elin oss för att knata till tältet för att hitta en plats att sussa på.. Gick väl till slut men det var trångt och väldigt bökigt att packa upp liggunderlag och allt i mörkret när alla låg typ huller om buller. Detta resulterade t.ex. i att stackars Fredrik som låg så sött och sov (eftersom han skulle upp och springa mitt i natten) vaknade ett par gånger och stönade lite.. Men det roligaste var ju när Elin råkade slänga sin sovsäck rakt i Fredriks ansikte!! Hahahahaa xD ni anar inte hur vi garvade när han utbrast sömnigt: "Vafan gör du, gå här ifrån!" Och sedan viftar fumligt med armarna. :'D

Båten då..
Ja, kl ett så tog vi sista bussen mot terminalen
, vi delade med Skarpnäck och det var skoj.. ;) Snusrace, roliga-historier-tävling och fyllesång bjöds det på! :D Hahaha, dessutom fick vi ta del av Tommys kontaktanons. xD Jag kan även avslöja att den faktiskt funkade.. (tro det eller ej) ;D Efter tre timmar kom vi fram, lämnade av alla grejer på terminalen och drog sedan mot parken där typ alla satt; krökade och solade..

Båten gick kl åtta finsk tid, då bar det direkt av mot restaurangen och buffén :) mums! Proppmätt efter all mat, efterrätt och gratis dricka :P gick vi mot hyttarna för att göra oss iordning för kvällen. Eftersom man endast är ynka 17 så var det lite segt i början.. vi drog iaf ner till de lite äldre Södertörnarnas hytt där det var fullt ös! ;) Trots att de var skraja för min pappa (haha, han hade tydligen haft typ tre samtal med pojkarna som varit lite hotfulla..) så fick vi åka med tåget.. ;) Plingelingelinge tåget går, ut i vida världen.. :D (Man skulle alltså dricka upp allt man hade i glaset för att få åka med..) ;P Vi fick även lära oss användbara saker som att inte överskatta EXIT-dörrarna.. Haha, helt sjukt!
Efter ett tag så drog vi oss mot the dancefloor. Till en början så höll vi till där det ej var någon åldersgräns men senare hittade vi en EXIT-dörr som ledde ner till 18-discot.. :D Eller om man ska kalla det det för typ mer än hälften av alla som var där var under arton.. :P Aja, en stor klump av människor stod och hoppade/dansade till musiken och där klämde vi oss in - fan vad alla svettades som grisar och typ klängde på en. Kanske tur att vi hade två body-gards där.. eller? ;) Haha, de bildade som en mur runt oss, inte så roligt ibland men jag det var verkligen tur att jag hade Fredrik där när jag fick en stalker efter mig! xD Fy, en del var ju verkligen vidriga!
Som sagt fick ju Tommy napp på sin kontaktannons och Kathrin hittade nån söt linköpingskille som hon strula upp. Sötaste Axel är sötaste någonsin! Herregud, don't know what to do?!
Har inte en aning om hur länge vi var där men länge iaf.. När de stängde så begav vi oss för att hitta John som hade dragit och därmed Kathrins mobil. Han var inte i sitt rum.. eftersom Erik var där och "hade trevligt" med ??. ;) Men vi fick vägledning till snättringetjejernas hytt och fann honom där. Vi satt där en stund; pratade och blev bjudna på mer öl.. Det var tydligen den jobbigaste resan på länge enligt John och de som inte fyllt arton nästa år får ej följa med. ;) Hahaha, synd tjejer! ;) Han sa: "De där killarna är verkligen galna" Och jag menar, det borde ju han veta! :P Naj, skoj hade vi och vi lär göra om det nästa år!! :D Då jävlar är man ju arton och allt! ;) NAJS
Eftersom typ alla stackare skulle jobba om några timmar så var det många som gått och lagt sig så vi bestämde oss också för att sova iaf den sista timmen. Blev typ väldigt lullig av den där sista lilla (!) ölen.. Ja, när jag skulle luta mig mot sängen så typ missade jag den på nåt vänster och föll rakt mot golvet! Hahaha! xD

Vi fick trots allt en timmes sömn och var en aning trötta när vi steg upp kl halv sex.. När jag kom hem gick jag direkt och la mig och har sovit ända tills fyra.. Fast mamma och pappa ringde vid tolv ungefär och trodde att jag skulle gå upp men jag somnade om. :) Sköönt!
Nu är det snart dags för middag.. Älska att vända på dygnet! NOOT

PS. Är nog tvungen att sätta lösen på bloggen för det blir inte roligt om mapa läser detta.. ;D


FREDAG DEN 13:E

Scaarrrryyy! Vi ska åka Finlandsbåt på självaste otursdagen! :O Det är som bäddat för en olycka, men vi får se till att leta upp vart flytvästarna finns och kolla ordentligt på den där säkerhetsvideon som ingen annars kollar på. ;)

Innan vi åker så ska jag packa och gå till frissan, sedan kommer ju Elinpelin hit snart. :)

Ses (förhoppningsvis) någon gång.

GOD MORGON TYP

Usch vad det är tråkigt att äta frukost när det inte finns något gott att äta, och det finns det ju fan aldrig.. :( Men men, man måste ju.. speciellt eftersom jag ska ut och springa lite strax. Det blir första gången på evigheter, cirkus två hela veckor sedan sist - det känns verkligen oroväckande! Höll ju typ på att dö när Elin jagade mig runt Farstabadet i måndags och det var fan knappt 300 m eller nåt. :S Jaja, bara ut och börja träna igen!
Jag ska nog ta och köra ett varv runt broarna men nackdelen med det är att jag då kan jämföra tiden och se hur dålig jag är.. "/ Kanske kör några pissiga intervaller istället?

Jusste, i helgen blir det Jukola! :D:D Och alla ni orienterarvänner vet ju vad det innebär.. FINLANDSBÅT!! Ohh yees! Najsigt värre måste jag säga, och alla ni andra får väl ha det så trevligt här hemma i Sverige då.. :)

Kiss.

DEPP

Igår vart FAIL, FAIL BIG TIME!
Vi har iaf kommit på att Bjarne är rätt trevlig men den andra pojken är en riktig mes. Snarare tönt.. ;) Så nu får det vara slut på detta och det är P&L som gäller nu! Inget mesande här inte.. men jag menar; de får ju inte vara hur fula som helst! ;)

Är faktiskt lite depp just nu.. fan! Betygen suger, har inget jobb, finns fan inget att göra, det regnar, kärleksproblem, har varit sjuk i typ två veckor så har inte kunnat träna, människor man inte får träffa and so on.. nu går jag och gräver ner mig i min säng! :(

Gråter åt dig min m.i.l.f. ♥

ALLA TRÅKISAR KAN GÅ OCH TA SIG

Måndagen blev ju verkligen inte som vi tänkt oss, absolut inte tråkig men jag blev besviken när min klass visar sig vara en bunt med torrisar allihopa. Så jävla tråkiga!
Aja, några av tjejerna kom och Moa, Venus och Elin såklart. Åt godis, dansade och flummade gjorde vi, drack till och med skumpa - festligt ;) haha. Mycket trevligt måste jag säga och vi blev inte ens så sena denna kväll, iaf inte Elin och jag som hade nära hem men det blir lite länge om man bor i typ Trångsund.. ;)
Kvällen slutade bra, jag menar det kan ju knappast bli bättre när man får dela säng med Elin! ;) ♥


PEPP

Kom nyss hem från fina Björndammen, sprang dock inte eftersom jag gärna vill bli av med min elaka förkylning innan Jukola.. "/ Fick sitta ute i skogen och titta på alla som sprang ist, faktiskt rätt skönt. ^^

Snart kommer Elin hit och jag är fett pepp inför ikväll! :D Tror det blir kul. :)

So Long.

SKRUVA DEN HÅRT IN I KRYSSET

Igår var det shopping med mami i stan, hittade en massa fint. :) Men nu vet jag inte vad jag ska ha på skolavslutningen när jag har så mycket att välja på.. ^^ Vilket problem! :O ;)

Hahaha, sms-konversationen igårkväll var sjuk, Elin.. Men för jävla kul!! xD
Btw, how is it going with my chocolate cream?? :'D

Imorgon är det sista träningen och sista dagen på den här terminen. Det bär av mot Björndammen, trevligt! :) Och mitt främsta uppdrag är ju att dra med alla på kvällen. Det ska nog gå bra ska du se!

Denna råkade jag bara hitta och den är ju lite skoj, plus att den påminner lite om lördagen också.. :)



Skoj.

VAD FAN LAIRU?

Idag har jag varit och lekt med Elin på Ålstens båtvarv.. vi är busiga!
Nu sitter jag och lyssnar på musik med Elin.. på telefon :)

Man har alltid roligt med dig, älskling! ♥
Bara därför får du den här:  



 Det har tagit mer än en timme att  få fram det här inlägget.. så läs det noga!

Bajs och hej.

IGÅR

Igår var jag på besök i Sjödal, :) tittade på deras avslutning och träffade Elin och Moa.
Senare drog vi till Tanto, trevligt!

NOSTALGI

Jag och Venus begav oss till Edbo lite extra tidigt för att hinna träffa Björg innan själva balen började, vi träffade ju såklart på en massa andra saknade (och mindre saknade..) lärare. Men vår Björgis är ändå bäst! Åhh, vi fick till slut se den där filmen som "farbror Calle"  spelade in första dagen i sexan.. Herregud! Alla var sååå söta och sååå små, booodi! ^^ Började nästan gråta en skvätt, längta tillbaka till Edbo!
Sedan gick vi och "fikade" en snabbis innan alla började strömma in.. Jag måste ju säga att vi var lite finare och lite bättre ;) haha.

Snackade med Älin nyss, i en sådär 40 minuter.. haha men nu har jag lagt upp en plan över de närmsta dagarna.. :)

God natt för imorgon ska jag upp och kolla på skolavslutningen på Sjödal


NU ÄR JAG NÄSTAN NÖJD ;)

Måste bara få uttrycka min lycka!! Vi får bo på campingen!!!!!! Wiihuuw! :D:D:D:D Bra jobbat Elin! ;D
Det ultimata vore ju att få stanna typ nån dag till men detta är ju toppen! :D

Puss och god natt.

LEDIG

Idag har jag varit ledig eftersom de var studentlunch på Farsta gymnasium. Riktigt skönt!
Typ tidigt på morgonen fick jag sms från lilla Elin som skrev att hon hade slutat, jag ba whaat?! Hade ju inte ens vaknat.. men sen nån timme senare så hade jag stigit upp och då bestämde hon sig för att komma hit. :) Vi gick och köpte en massa god frukt (as usual) och pastasallad från Il Piatto.. MUMS!
Väl vid Tha Beach ;) så la vi oss på vår fina filt; snackade, solade och käkade. :) Hahah, biggaråer är riktigt diirrrty! ;)
Imorgon ska jag och Venusen tillbaka till kära Edbo och titta på niornas bal, förhoppningsvis även träffa Björg! :) Trevligt, jag som inte ens träffat Venus på allt för länge! ♥

Det går ju även en bit framåt med vår pojke, Elin.. hihi


JAG LOVAR

prickprickprick att ta ett allvarligt snack med pojken om han är där på måndag!
Love you.

- Blir visst på onsdag...


TJERNOBYLBARN

Igårkväll var trevlig som tusan,obeskrivlig ;) Vill bara säga det och att jag älskar er!
Och Anette - om du läser - så skulle du ha stannat, då hade du verkligen fått vad du ville! ;) haha

Elin, kom ihåg vad jag har sagt! Jag har till och med svurit och det ångrar jag inte!! ♥

Vi 0'r ägg

vi är idoioter som lyssnar på krunegård och prickprickprick
hahaha. jar kissnödig so m fan!!
allt snurrar när man rör på´sig så sluta rör på dig!!
vi är grymma! :D
elin går och kissar - tänderlampan - fäller upp toasitsen och kissar xD
nu fick elin sms.. *spännande* hahah
från hetingen ! OMG
va faen lairru??
va faen snakar diu om? har du inte sett anna pihl?
think dannisch! :D:D

/elinpelinpäronpung & louisepolispotatisgris

RSS 2.0