nostalgisk

Asså basså, sitter här och har ingentiiing att göra typ. Lite taggad för ikväll dock, då blir det utgång. (y)

Åh, satt och kollade på en massa "gamla" bilder på fejjan, saknare!! Fan vad härligt det ska bli med sommar och festival! ♥ Moa, jag hoppas för guds skull att du köpt en biljett nu!

nödvändigt

Så jäkla ovärt att komma till skolan endast för att äta lunch och titta till sitt projektarbete. För våfflorna smakade absolut ingenting och hade konsistensen av disktrasa, dessutom hade bakterieuslingarna knappt växt till sig alls. Sen fick man inte alls gå hem, nejnej, för utanför klassrummet möter man Christina som säger att vi visst har hållbart samhälle om i eftermiddag minsann och "jag tänker utnyttja mina två timmar vare sig hälften av klassen är borta eller inte".
Riktigt så blev det inte, vi hade ungefär en halvtimmes lektion där ingenting vettigt gjordes. FETT OVÄRT

Varför blottare blottar sig?

En fråga som Soel bara inte kunde släppa under lunchen.. Skulle inte förvåna mig om han skrev ett litet blogginlägg om det. pik. Men jag har faktiskt ingen aning själv, om det är någon som vet så let me know.  

Och såklart fyllde Helenispenis år igåår ju! Grattis, igen fast i efterskott. (y)


"hit me, just once, i wanna feel something, hit me, i dare you"

Asså, blir bara så ledsen. Sista avsnittet liksom.

Fysikprovet idag gick sämst, inte för att jag hade förväntat mig så mycket mer men.. Senare kommer min bättre hälft hit och ska muntra upp, det har hon sagt. ^^ 

you're such a tit

Har tittat klart på sjunde avsnittet av Skins nu. Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Det är så hemskt att det inte är sant, jag hatarhatarhatar att dom gör sådär! När fan kommer nästa avsnitt?!


hej jag heter Elin och sniffar allt som är vitt och i pulverform

Sitter och tittar på skidor med mormor igen, det är ganska trevligt faktiskt. För en stund sen löste vi korsord också. (y)
Slutade tidigt idag med, eller alltså "eget arbete på valfri plats" = varsågod att gå hem. Hann knappt ens komma till skolan innan  

Fick nyss ett sms.. "Jag drog upp krossad panodil i näsan :D" ♥

Kattpiss på krusbärsbuske

Spännande långpass idag. Eller egentligen ett stort LOL på den träningen. Typ 10 svettisar tog pendeln till Stockholm Södra och sen bar det av mot Tanto, Vitabergsparken, Skanstull, lite extrakontroller på vägen och sen tillbaka mot Farstanäset. Av en händelse så försvann de jag sprang med men jag tänkte att jag får väl springa lite själv då, sååå pinsamt, blev typ uttittad hela vägen. Så mycket uppmärksamhet har man inte fått på länge, så alla attentionwhores där ute, bara ett tips! (y) Men iaf, jag hade tänkt att jag skule vara ute ungefär två timmar och lyckades med det ganska precis, 2 timmar och 15 minuter.. När jag kommer tillbaka till näset möts jag dock av Elin och Helena som redan duschat och undrar vart fan jag hållit hus. Öhhh.. Sen kommer pappa "Aaah, där är du! För jag ringde ju till sös och där var du inte iaf" hahahaha. Pappa ♥

Nu befinner man sig hemma hos Elinutten, tvingar oss ("du gör" tillägger Elin) igenom melodifestivalen.

Vinkärringarna signar ut.

äntligen helg!

Fjuu, slut på den här veckan! Slappat mest, varit på bilskolan rätt mycket också. Det känns bra för snart är det prov som gäller, teoriprovet alltså. Egentligen skulle ju typ ingen få veta, så skulle det inte bli såå jobbigt om jag failar men nu så vet typ alla ändå. Så bajs på det. Men håll tummarna gott folk!

Skidskytte är inte alls kul när inte Sverige är med. Jag borde göra något roligare men vad gör man inte för lilla mormor? ^^

börjar bli abstinent

Händer absolut ingenting. När kommer ungen hem egentligen?


1420

På toppen




Sverigemössan säger hej


Bye bye baby

Igår promenerade vi upp på skutan eftersom det var betydligt bättre väder, ingen köldeffekt på -50. 1420 m över havet, alltså vi gick ju bara sista biten men det var nog så jobbigt ska jag säga. Svetten rann och idag har jag träningsvärk i hela kroppen men det var klart värt det, en massa sol och sen fick vi åka off pist ner på baksidan. (y)
Sen åkte jag ju lite snowboard på förmiddagen också, men jag ska nog hålla mig till skidor.. Två mörbultade knän och lite blåmärken varstans. Inte värt det.

Den godaste sushin jag ätit i hela mitt liv finns i Åre. Bara så att ni vet. Men nu är det snart dags att säga hej då till Jämtland, blir nog lite längdskidor innan vi åker men sen ser jag fram emot 8 timmar i bilen.. Not.


familjen Markstedt är urkassa på Alfapet, det får bli schinatjack istället (y)

Åh, det var hela tre år sen vi var i Åre senast och jag trodde nästan att jag hade glömt hur man åkte skidor. Men som tur var hade jag inte det, grymmare än vanligt faktiskt... höhö. Det är fina backar iaf och imorgon hoppas jag på sol så man kan ta sig upp på Skutan. Man väntar ju även på ragget man skulle få i liften..? 

RSS 2.0